matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
Membersa ei saanud minu mõttele hästi pihta.
loe korra läbi veel.
juhul kui sulle minu lähenemine asjale ei meeldi siis OK eks igaühel omad arusaamad.tee nii nagu sulle sobib ega keegi ei dikteerigi kuidas ja mis.
matroxx
Membertrenn on algul ehk tähtsamgi kui toitumine.inimene harjub esialgu mõttega,et muutus eluviisis on toimunud ning hiljem otsides viise kuidas üleüldist suutlikust ja tervis paranda leitakse ikka ISE üles see toitumise pool mis vajab korrigeerimist.
vaimne muudatus on ehk algul olulisemgi kui kohe kõik paikka pannes.
loomulikult igaühe puhul see ei toimi kuid enamusel päris kindlasti kohe.
matroxx
Memberot sellepärast ,et leidub inimesi vastusest hoolimatta lõuapeale annavad pean mina ka jube KÕVA mehe oleku võtma?
kui tõenäosusest rääkida siis sisse saab pigem see kes vastu plõksima hakkab.vähemalt tõenäosus on suurem.
jaanuar 31, 2010 at 4:20 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253063matroxx
Membersama soovitus teile.näe asju pisut positiivsemalt ning katsu teisi mõista.

nagu ma ütlesin enne igaüks mõistab isemoodi isemoodi ning mitte vähem õigemini kui teised.
inimeste põhimõtted,trenni eesmärgid jne on paljudel erinevad ning lõppude lõpuks on kõik nägemuse või isegi filosoofia küsimus.
….ning ,et ma tõesti pealesuruja ei ole lõpetan mina omaltpoolt selles teemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2010 at 2:25 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253054matroxx
Membersamuti ei olesina mingi ütleja millest ma aru saan või mitte.
mina ei lahmi midagi suvalt vaid olen ajade üle üsna sügavalt järgi mõelnud.samuti see kas ma olen vähemuses või mitte ei oma mingit tähtsust.
olen ise samuti saalis treeninud ning teiste erinevate aladega tegelenud.
ma ei ütle et SAALIS treenime on vale vaid juhul kui mängu tuleva steroidid on inimene eksiteel ning treenib valedel eesmärkidel.
samuti üleüldiselt ei saagi siin olla mingisugust ainutõde mis on õige ja vale vaid igaüks saab asjadest isemoodi aru.
seepärast ütlesingi algul endaarvamuse ning ei surunud seda peale.tundus aga,et mõni ei suutnud sellega leppida.
inimesed võiks tegeleda rohkem enda mõttete avaldamisega mitte teiste arvamuste üle vaidlemisega.
jaanuar 31, 2010 at 1:07 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253039matroxx
Memberju siis MINU arvatesei olnud jama.minu arvamus ei tuginema teiste arvamustel onju?
jaanuar 31, 2010 at 10:45 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253017matroxx
Memberkeelatud see ju ei ole?
jaanuar 31, 2010 at 9:58 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253010matroxx
Memberkelle jaoks on põhjus kellejaoks mitte
jaanuar 30, 2010 at 9:29 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252789matroxx
Memberselleks ,et kellesti arvamust omada ei pea otseselt kedagi isiklikult tundma.võibolla sinu jaoks on see vajalik,mulle aga mitte.
pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna
jaanuar 29, 2010 at 8:56 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252620matroxx
Memberei ma ei treeni saalis ning ei igatse ka sinna.minu eesmärgid ja põhimõtted on pisut teised.
tundub aga,et sa oled sellepärast kade,et keegi pisut teise nurga alt asja näeb.
või oli su tekst näitena toodud ning eestlaslikult SINA vormi pandud?
jaanuar 26, 2010 at 11:52 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252140matroxx
Membersee et inimene kasutab steroide ütleb mulle kõik.ma ei peagi rohkem teadma mis ja kuidas.
nii,et minu arvamus jääb samaks.treenib valedel põhjustel.
jaanuar 26, 2010 at 11:43 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252132matroxx
Memberigaühel on õigus oma arvamusele.ma ei ütlegi talle mismoodi ta peab trenni tegema jne.
sinul aga ei ole vaja naksida minu arvamuse kalla.
jaanuar 26, 2010 at 9:41 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252114matroxx
Memberno jah ega täpset põhjust ei teagi.lihtsalt pakkusin oma versiooni muud ei midagi.
jaanuar 26, 2010 at 9:22 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252109matroxx
Memberinimene on jätnud peamise ehk ISEENDA arendamise katki.lihas on peale treenitud valedel põhjustel kas mingite komplekside või muu pärast.
paljud põevad,et keegi on neid lapsena pisikeseks poisiks pidanud ning seeõtttu joostakse kohe saali hirmsasti pumpama ja tagatipuks istutakse veel süstla otsas.
seetõttu sellisel juhul kaob minu respect sest tööd on küll tehtud kuid valedel põhjustel ning mitte austades oma keha.
matroxx
Membereks see olenebki suuresti inimese iseloomust.kes on vaikne on seda lõpuni kes rohkem agressiivne see ka tegutseb.inimese iseloom määrabpea alati.
AutorPostitused