Skip to main content

matroxx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 897 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Magusaisu #259532
    matroxx
    Member

isiklikult arvan,et ainult tervete ja normaalselt toituvate inimeste puhul on magusaisu seotud otseselt toitainete valikust.

rasvunud ning ülekaaluliste puhul kes pmt õgivad kuni kapp tühi neil on probleemid juba nii põimunud,et konkreetset põhjust ei saa välja tuuagi.

in reply to: Magusaisu #259530
    matroxx
    Member

las igaüks arvab kuidas tahab,mul ei ole sellega probleeme.

in reply to: Magusaisu #259459
    matroxx
    Member

probleem on pigem kahe kõrvavahel kuid otseselt toitumises.

in reply to: Punaedu lõpp ehk Eesti spordi tulevik.. #259322
    matroxx
    Member

inimesed on end kuidagi valesti häälestanud.

medal ei ole peamine vaid arenemine sportlasena kui ka lihtsalt inimesena.

kes jõuab tippu see jõuab ning ülimalt positiivne muidugi.

hetkel on aga suhtumine,et kui medalit ei tule siis pole mõttet jätkata ning sportlane tembeldatakse lolliks,laisaks jne.

kahju,et asjad on jõudnud niikaugele nagu nad on ehk negatiivse suunas.

in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258789
    matroxx
    Member

Tehke trenni ja saage üle oma kompleksidest, et teistel on kompleksid!

hästi öeldud!

in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258776
    matroxx
    Member

vaidleks vastu.inimene võib muutuda ja vägagi.

in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258756
    matroxx
    Member

Ma arvan,et saab küll aga mitte päris üheagselt aga kes sedagi teab.

esialgne alaväärsus kompleks võib ajapikku minna üle eneseimetlusele siis kui inimene muutub selliseks nagu teda mõnitanud inimesed.

in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258663
    matroxx
    Member

minuarvates peaks oma kompleksidest enne lahti saama ning siis alles saali minema.

probleem inimese endas mitte niivõrd nõrgas füüsises jne.kui peas korras siis alles saali kuna meeldib treenida ning on soov,suuremaks,tugevamaks saada.

mitte aga ajendatud sellest,et keegi noris jne.

selline lihtsalt minu arusaam ja tõeksidamine.

in reply to: calisthenics #258684
    matroxx
    Member

absoluutselt olen nõus,et igasugused lipud,kätekõverdused pea alaspidi jne on juba edasijõudnutele.

algul ikka vaikelt ja mõistlikult.

võimalik,et see vigastamise oht on individuaalne.mõni tunnetab raskusi paremini kui oma enda keha ning vastupidi.

lihtsalt kuna ise olen samuti saalis treeninud mingi aeg siis tean,et eriti just algajad kipuvad kõvasti rabistama kükkides ja muid harjutusi tehes ning nii võib end päris kiirelt vigastada.

in reply to: calisthenics #258656
    matroxx
    Member

kõge suurem tõenäosus ennast vigatada on siiski eraldi raskustegae treenides.

isenda kehapuhul tuleb osata lihtsalt oma keha KUULATA.tunnetus on samuti parem kuna inimene on terve elu oma jäsemeid liigutanud.

see ei ole samuti vabandus et kohe ei jaksa kõike harjutusi teha.sellepärat trenni tehaksegi.

meenub kohe see jutt mida olen tihti kuulnud:ma ei jaksa seda teha ning seepärast ei tasu proovidagi.

keegi pole sündinud kohe suutma,läbi trenni tuleb kõik.

in reply to: Koduste vahenditega trenni #258572
    matroxx
    Member

Inimese enda keha saab väga edukalt kasutada raskuseks.need kes arvavad,et lihas ei kasva jne eksivad.

tõesti kui oled juba 5 aastat treeninud nii siis võid edasi vaadata saali..kui tahtmist on.

algajal ei ole esialgu eriti suurt vahet kas omaenda keharaskus või jõusaal.

areng toimub mõlemal juhul.

isiklikult arvan,et on mõttetu muretseda mingeid aparaate koju suure raha eest.

in reply to: Koduste vahenditega trenni #258417
    matroxx
    Member

tegelikult on sul õigus küll.

in reply to: Koduste vahenditega trenni #258392
    matroxx
    Member

Ma rääkisin ,et ei tasu hakkata ühe teksti pärast kohe üldistama ,et jalgu ei tehta jne….juba ilmusid pildid vaikselt pildid Bravost jne.

asi pole sugugi mingites ime võimetes vaid ei tau lihtsalt ennatlike järeldusi teha.

vaatan Damonium,et sul on kogu aeg probleeme sellega mida ma foorumis kirjutan.

katsu olla natuke.vanust nagu juba on natuke ….

in reply to: Koduste vahenditega trenni #258269
    matroxx
    Member

kuid see ei tähenda,et nad seda absoluutselt ei treeniks.

in reply to: Koduste vahenditega trenni #258253
    matroxx
    Member

tekkinud on mingi tüüp arusaam et kui mainitakse teisi lihasgruppe mis ei asu just jalgadel siis järelikult treenitakse AINULT biitsa,rinda,selg jne.

võibolla huvitab teda lihtsalt teatud harjutused mida oleks võimalik ülakehale teha.

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 897 total)