matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2010 at 9:54 p.l. in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278713
matroxx
MemberNeid molli andmise/saamise teemasi või nagu palju ei hakka saama?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igaüks ikka üritab oma teadmisi näidata kuidas või mis peaks sellistes olukordades tegema.
aitaks kah nagu??
matroxx
Memberkas see on täesti petlik pilt,et algajal kasvab lihas mingilmääral ka negatiivse energia bilansiga?
mingilmääral peaks see algul isegi võimalik olema.
matroxx
MemberOlen teinud midagi sarnas ning järjest ilma puhkamata.40 rööbaspuudel surumist,20 lõuatõmmet,50 kätekõrtvedust+5 jõutõusu.
järgmine päev oli tõesti hea sült tunne.
matroxx
MemberKao ta ta kuhugi.m 5a üksi teinud trenni .
seltskonnas on alati üleliigne möla ja vähe trenni.
matroxx
MemberParimat rohtu selpuhul saad trennist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
MemberSõnastus oli pisut vale aga pmt siis nö tavainimene võib ka teist vigaseks kägistada ning selleks pole erilisi oskusi vaja.
august 25, 2010 at 6:19 p.l. in reply to: Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy” #274143matroxx
Memberseal playersi sees selline asi nagu Hide the adds.pane see kinni ja saad vaadata.
august 25, 2010 at 11:33 e.l. in reply to: Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy” #274105matroxx
MemberKas seda mitte ei postitanud keegi mingi aeg tagasi?
matroxx
MemberRessursse kui sellist pole kulunud absoluutselt mitte midagi.kuna ma niikuinii calisthenicsiga tegel siis ma naudin igat trenni ja tulemusi mida oleks ehk võinud saalis treenides kiiremini kätte saada.
kui rääkida konkreetselt sprindis mis on võistlussport siis tõsi siin peab teatud muutused sisse tooma.
olen otsustanud cali ning sprindi kõrvalt ka saalis jõutrenni teha.
matroxx
MemberMa naudin trenni tegemist.minujaoks ei ole alati oluline aja kokkuhoid või suurim kasutegur.
liigun eesmärkide poole enda valitud meetoditega ning siiamaani on need toiminud.
samas loomulikult ei välista see näiteks seda,et lülitan oma trenni näiteks ka kangi treeningu mida ma muuseas olengi vaikselt plaaninud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
Membersoojendust tuleks kohe kindlasti teha,eriti arvestades sellega,et ilmselt su käed ei ole veel piisavalt tugevad,et muuseas nende peal suudaksid seista.
ise harjutasin samuti igapäev kuni tundsin,et enam ei jaksa.kui lihas on liigselt väsinud siis tasakaalu sa enam ei leia ning treenib pigem vastupidavust kui jõudu ja tasakaalu.
samuti suureneb oluliselt vigastuste oht.
matroxx
MemberMa räägingi enda kogemustest.samas olen veendunud,et need tulemused mida ma saalis proovinud olen saavutatud Parkouriga tegeledes.
konkreetsemalt siis lugematu kordi sooritatud hoota kaugus,kui ka vertikaal hüpped.sageli maksimum pingitust nõudvad hüpped.
ilmselt mõju on olnud suurem kuna need on tehtud sageli raske nurga alt või hoopealt mis on oluliselt sooritust raskendanud.
see ongi see mis on jõudu ja kiirust vähemalt minupuhul oluliselt juurde andnud.
matroxx
MemberTõsi,kuid üldjuhul need kes konkretselt sprindiga alustavad on tavainimestest juba geneetiliselt tugevamad,kiiremad…on ka mõned erandid.
paljud neist on lapsest saadik aktiivsed olnud ning erinevate aladega tegeledes nö põhja alla teinud.
sama näite võiksin tuua oma venna või isegi enda näol.alustasime mõlemad parkouriga.aastatega kasvasid füüsilised võimed ning suurenesid jõu näitajad.
ainuüksi parkouriga tegeledes suutsin suruda rinnalt 120kg ning kükkida umb 140-150kg raskusega.maxi pole kahjuks proovinud.
tahan öelda ,et viise on erinevaid ning mitte,et ma oleks saali vastu..oh ei,vaid,et kummutada arvamus,et ainult saalis saab tugevaks ja kiireks.
matroxx
MemberTrenni teebki nõrk inimene sest soov on ju tugevamaks saada.kui sportlne arvab,et ta on NÜÜD piisavalt tugev siis puudub vajadus edasi treenida.
Tegeikult pidasin silmas seda,et tipptasemel on saali treening väga vajalik kuid sprindiga alustades tuleks tähelepanu pöörata rohkem tehnilisele poolele ning üleüldse füüsiline põhi alla teha.
ilmselt siin on erinevad treening põhimõtted ka mängus,sest iga treeneril on oma nägemus kuidas peaks,võiks sprindi treeningutega alustada.
matroxx
MemberSellisel tasemel on selline treening täiesti arusaadav.
AutorPostitused