matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
MemberSeepärast on ka erinevad harjutused ja alad erineva kehamassiga inimesele.igaüks valib ju sobivama või siis meelepärasema.viimaseljuhul aga peab leppima teistepoolt seatud normidega.
ma algul arvain ka,et näe 85kg kehakaalu juures saab ühekäega lõuatõmme pea võimatu olema aga ei olnud midagi.
matroxx
Memberasi ongi sellest et iga inimene on ju harjunud omaenda rasksut kandma.vastupidavus näitabki kui palju ta seda liigutada jaksab järjest.
ehk oled treeninud,end 100kg kulturistiks siis oma ka vastavalt vastupidavust:)
kui mõni ülekaaluline tuleb väitma,et tema ju rasvas ja ei jaksa siis noh omasüü ju,keegi ei käsi õgida.
samuti kõikidel erinevatel võistlustel osalevad sportlased kes NÕUSTUVAD antud tingimustega.ma ei lähe ja mangu,et ma nüüd Jukust 20 raskem ja vajan sprindis startimiseks 30m edumaad.
matroxx
Memberno vot siis eedlaks et raskem tüüp on samuti vastupidav.ei saa massi taha peituda.surumistes ju sama asi.
vastavalt massile ka vastav jõud ja vastupidavus.see näitabki treenitust.
tean nii mõndagi tüüpi kes kaalub 50-70kg ja tõmbab vaevalt 10 lõuga.ise tõmbasin 86kg juures ja talvel 24 lõuga.
nii,et massi taha ei tasu peituda:)
matroxx
MemberKogusummad jne on teine asi.järjest lõuatõmbeid ei suuda keegi niipalju teha kui kätekõverdusi.tõmmetes tuleb nö maast lahti saada terve keha,surumistes pool sellest või natuke enam.
tõmmetes on ilmselt ka hulk rohkem väikseid lihasgruppe töös mis väsivad samuti kiiremini.
matroxx
MemberMõlemal juhul on tegemist lihasvastupidavusega.lihtalt tõmmetes ei saa nii suuri kordusi olla.
matroxx
MemberNo siis peab silm ikka eriti vildakas olema kui kõhnad poisikesed lihastes tunduvad haha.
matroxx
MemberOsaliselt tuleneb see ka sellest,et arvatakse suur lihasmass võrdub vormis olek.kel pole kulturisti mõõtu lihaseid see pole ka järelikult trenni teinudki.
matroxx
Membereks tänapäeva inimene on lihtalt mugav.kõik asjad peavad olema käe,jala juures.koguaeg peab olema olemas mingi masin või aparaat mis treenimist lihtsustaks.
loomulikult on neidki kel eesmärgid kõrgemal ning saal on vahend selleni jõudmisel.
kahju lihtalt,et on tekkinud arvamus,et pole võimalik trenni teha kui saali just läheduses ei ole.
matroxx
Memberno kes väga tahab leiab ikkagi koha.
matroxx
MemberVot need kes seda kõhnuse juttu seletavad.tõmbad konkreetselt särgi maha.kas siis ka keegi veel lihaselise keha kohta ütleb ,et kuule sa peaks sööma poiss.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
Memberbasic on minu peas.oskus ja tahe mõelda ja kombineerida.
surumised,tõmbed,hüpped jooksmine jne jne kõike annab ilma vahenditeta teha ning selle natukese mida on vaja leiab kasvõi looduses.
matroxx
MemberEI sa ei pea kuskile saali minema,et lihastoonust saada.mõiste kodused tingimused on ka väha umbmäärane.
matroxx
Memberhmm värskes õhus,mingi hea lugu ka kõrvaklapides leierdamas.ülimõnus ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
Memberja mingu need naised tehku siis sellises asendis ja ettevaatamisega 60 kätekat.
60-100 on väga hea tulemus ning nii mõnigi tegeleb siit mõne kindla alaga mille eesmärk ei ole tohutu vastupidavuse treenimine.pole lihtalt vajalik.
mina kui sprindiga tegeleja vajan eelkõige plahvatust mitte ääretut vastupidavust.teine asi on loomulikult erialane vastupidavus.
seetõttu on näiteks 100 kõverdust sellisele sportlasele suurem saavutus kui mingi 120kg surumine rinnalt nagu välja toodi.
pakun välja,et järgmine võistlus võiks olla max lõuatõmmete peale.
matroxx
MemberPole kaamerat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> järgmine kord arvestan sellega ning filmib ka ikka.Palju õnne ja jaksu võitjale!!!
-
AutorPostitused