Skip to main content

matroxx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 897 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas saada kõige kiiremini vormi kodustes tingimustes #308579
    matroxx
    Member

Rumal ning ebavajalik on soov püüda jätta mingisugust muljet endast teistele.Kui inimene on heas füüsilises vormis ning hoolitseb oma välimuse eest siis mitte mingil juhul ei jäta ta kellegile nö sitta muljet.

Meid ei tohiks häirida enam see mida teised arvad,vähemalt ei tohiks olla see meie otsuseid ja valikuid mõjutada.Inspiratsioon on muidugi teine teema.

Me saame niikuinii ainult mõjutada ja olla mõjutatud oma suhtlus ringkonnas.Me ei küündi niikuinii tasemele,et luua mingisugust pilti endast tervele maailmale.kas üldse peaksimegi.

Tähtis ei ole mida keegi minust arvab,vaid seda mida lähedased inimesed teavad.Kui nad püsivad minu lähedal ning soovivad suhelda siis see on rohkem kui piisav.

Selles suhtes olen nõus,et näiteks spordiala ning erialased oskused ja treenitus on seoses kuid kulturism iseenesest on minuarvates haiglaslik nähtus.ehk jooksja kes treenib kiirust,et kiiremini joosta teeb õigesti ning kulturist kes treenib massi teeb valesti.selline on minu nägemus.

Nüüd kindlasti järgneb tekst,miks ma siin foorumis üldse siis olen jne..ütlen vaid,et kõikidel on selleks õigus,olenematta millised on tõekspidamised.

in reply to: Kuidas saada kõige kiiremini vormi kodustes tingimustes #308565
    matroxx
    Member

Minujaoks on mõtteviis,et jumalaeest saaks ainult suureks mõttetuse tipp.sellisel inimesel on midagi peas viga.

selle kohapealt on minu tõekspidamised murdmatud.

üleüldse on inimesed liiga palju keskendunud fassaadile,välisele osale.reaalsed vajadused,ning suutlikus on alles teisejärguline.

VORM on füüsiline suutlikus,omamine hästi arenenud lihasgruppe ning massi mis on põhjendatud ning vajalik.

Eks loomulikult igaüks teeb omad valikud ise.kui ollakse enda otsustega rahul siis kõik on ju hästi…

in reply to: Peep Päll 100m 11,08 #308475
    matroxx
    Member

kangutamisega on selline asi,et kange võib isegi olla aga kui nö ratas all veereb ja veab edasi siis tuleb ikkagi hea aeg.hingamisega selline lugu,et kuna sprint on anaeroobne siis kuni 100m jooksus see väga suurt rolli ei mängi.peale stardifaasi õhk välja ning ülejäänud distantsil piisab paarist kolmest hingamisest küll.

in reply to: Kuidas saada kõige kiiremini vormi kodustes tingimustes #274369
    matroxx
    Member

Olen aastaid teinud trenni ning mitte saalis.samas ei nimetaks seda KODUSEKS treeninguks.see ei ole mingi alternatiiv jõusaalile vaid omaette valik ja otsus.

juhul kui ikka täielikult pühendud keharaskusega treeningule siis see on juba calisthenics või body conditioning.

veel,et vormis olek ei tähenda ilmtingimata suuri lihaseid vaid võimekaid ning hästi arenenud lihaseid.sinna juurde õige toitumine ning madal rasva %.

õige lähenemise juures teed sellise vormi mis on parem kui paljudel jõusaalis treenijatel,vast ainult mitte siis kui õbluke ektomorf oled.

matroxx
    Member

Vitsa on kasutatud juba ammustest aegadest.peksmisel ning mõistlikul karistamisel on vahe.

inimene ei erine midagi niiväga loomadest,ka nemad teatud viisidel õpetavad oma järglasi.enamus meist ainult arvab,et me oleme ülem olend.

füüsiline valu on üks väheseid asju millest me õpime ja loodetavasti ka järeldused teeme.

Sain ka mina väiksena pahanduste eest vitsa ning mingit hirmuvalitsust siin küll ei olnud.

in reply to: Peep Päll 100m 11,08 #308403
    matroxx
    Member

Pikali hakkab kukkuma siis kui joosta reiepealsetega nagu enamus inimesi teeb.

see on pigem kiirendus faasi osa kui tippkiirus.

ilmselt on ka tuhara ning reie taguosa kõikidel palju nõrgem kui reie esiosa kuna enamus inimesi ei oska neid lihasgruppe seal mitte tunnetadagi.

in reply to: Peep Päll 100m 11,08 #308231
    matroxx
    Member

Kõrgus väga hea!

in reply to: Peep Päll 100m 11,08 #308225
    matroxx
    Member

Tubli tulemus.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #307841
    matroxx
    Member

tead mees ära mölise

Need uuringu tulemused võid ka samusesse pista.kuskil 60ndatel või tont teab millal tehtud testid.hahahahahah muud ei oskagi nagu sellepeale kosta.

Oma kuuri jutu mõtlesid sina välja.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308213
    matroxx
    Member

Jõuline käsi ei pea olema suur.

peenemate sprinterite all pidasin silmas sihvakaid sportlasi.sellised on ka tänapäeva tippsportlased.mõnede üksikute eranditega.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308205
    matroxx
    Member

nii see ei käi.

rumal on arvata,et enne saan maailma meistriks jõutõstmises ja siis peale seda sprindis või vastupidi.

Vähestele on antud kõik vajalik loodusepoolt.

Naturaalselt hea hüppevõime,kehakontroll ning muud paljud pisiasjad on nii olulised,et need kas on kaasa antud või mitte.ära ei tohi unustada ka vaimset poolt.

jõutõstjaid ei oma üldjul vastavat kehaehitust,et sprindis kaugele jõuaks.pikad käed,jalad,laiad õlad ning kitsas puus need on ühe hea sprinteri eelduseks.

näiteks ole sa jõuline kui tahes aga kui pole antud jalgadesse head jooksu sagedust siis suurt midagi teha siin ka ei ole.veel haruldasem kui suure sageduse juures on ka väga pikk samm,nagu Boltil.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308161
    matroxx
    Member

Tol ajal võibolla tõesti kuna stardi tehnika ega erialane ettevalmistus polnud ikka päris see mis tänapäeval.

vaadates praegu näiteks asafa powelli või 90ndatel kiirelt jooksnud john drummondi starti siis tundub uskumatu,et üks inimene võib üldse nii kiiresti ja jõuliselt liikuda.

Tegelikult on tähtis nii tehnika kui ka jõu arendamine.üks konkreetne asi ei tee kedagi kiireks.Isegi juhul kui suudate esimese sammu karata kaugemale kui keegi teine siis teadke,et sellega start ei piirud.mis juhtub ülejäänud distantsil?

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308135
    matroxx
    Member

EI pea näidet kaugelt otsima.vend hüpab kaugust 3.40,vertikaal hüppe parem kui kellelgi teisel keda tean.

samas ta ei küki mingite ulme raskustega ega tee üldse jõutrenni hetkel.

see,et jõutrenn aitab pole kahtlustki kuid see,et tõstjad kõige rohkem hüppavad on sorry paras jama küll.ei tasu liiga saali keskne olla vaid tasub pisut ka laiemalt näha.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308117
    matroxx
    Member

absoluutselt ei nõustu teie väitega aga pohh ma ei viitsi ka vaielda.mina jään oma arvamusele kindlaks.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #308105
    matroxx
    Member

.maailma rekord hoota kaugushüppes on siiski kergejõustliklase käes.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 897 total)