matrix99
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matrix99
Membermhh suva mis RAADIOT keegi kuulab parem jagage ike head muusikat laiali mis kellegile meeldib…….SEE VäGA HEA TEEMA;)….olen palju lemmikuid juba saanud…tänx
matrix99
MemberOLExin v’ga tänulik kui sa bohemianrhapsody saadaxid mulle meilile plaani mu adre on matrix99@hot.ee….OLE SA TÄNATUD!!!!!!!!!!!!!
matrix99
MemberKLe Ott mul jäi natsa sinu text arusaamatux,sellesuhtes et ytlesi:kui sa ei õpi hommikuti sööma siis sa mingeid muutusi ei näe ka. …….kas siis kui söön hommikuti tuleb kaalu juurde…..minul just see viga et hommikuti läheb söök ilusti alla ja nii iga söögikorraga……….mix siis osadel on nii et hommikuti pole isu aga mõnedel on isu nagu nätex mul……..mul ka nii et kui ärkan siis kohe jooxen sööma:)
matrix99
MemberMa olen ka rahvaga nõus et ega kohe ei pea niisuguseid pervertseid mõtteid mõtlema…..tahax isegi näha ja võrrelda kellegiga või vaadata kyll see on alles vormis:)
matrix99
MemberKRT sa hatebreed hakkad oma ibaga juba kergelt pinda käima…..alati kui sa midagi vastad vms tahad et näix nagu sa olex kuradi ILGE KÕVA MEES………..hoia ikka ennast tagasi ära ÄRPLE asjatult
matrix99
MemberKasu on kindlasti,kuna kui pyhendud korralikult yhele lihas grupile,siis vajabki lihas rohkem puhkust ise teen samamoodi et yx lihas grupp nädalas:)……….EDU;)
matrix99
MemberKURAT mis jutta sa Vitali aja, inimene on lihtsalt tahtnud teada mis ained on lubatud ja mis mitte……EI PEA KOHE MINGIT YLBET IBA AJAMA!!!!
PYYA MÕISTA NEID KES EI JAGA ASJA:)
matrix99
MemberSaa pead ise tunnetama oma keha selles suhtes kui järgmine päev väsimus ja nõrkus siis oled wict yletrenni teinud…………mina aga usun et see pole ületreening,kuna kui teed ainult hantlitega peatki maximumi välja pigistama………..EDU:)
matrix99
MemberEhh ega PROTEIIN pole mingi keelatud aine kõigest vajalik ja hea sinu lihastele. Minuarust käib asi nii ,et tee umbes aasta aega trenni ning hakka kasutama muidugi ka varem kuidas ise soovid EDU:)
matrix99
MemberJahh nii see peakski olema ka minu arust,kuna kui tõmbad ylesse on suurem koormus ning kui hingad siis välja koormat sydant vähem……….nii olen vähemalt mina asjast aru saanud:)
matrix99
MemberMõtlen neid maapähkleid ja neid mitte neid SOOLAPÄHKLEID mis on immbunud rasva sisse
matrix99
MemberAITÄHH KRISKOIX………..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matrix99
MemberSUUR TÄNU TEILE KÕIGILE KES AITASID MIND SELLES KYSSAS,AITÄHH:)
matrix99
MemberTere hr Ott Kiivikas……..niisugune kysimus et olete soovitanud syya METT teinekord………njahh aga mees ju ka sysivesikuid´(või seal vähe,või kuidas sellega on).Kui palju olex mõistlik päevast mett syya ja kas seda on mõtet syya peale trenni….. loodan et saate nendes kyssades mind aidata ette tänades MATRIX
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matrix99
MemberMul on niisugune kysimus kui kasulik on TATRA puder ja mille jaoks ning kuna olex parem seda syya kas õhtu,hommikul või lõuna ajal……..see kysimus võib tunduda naljakas aga olex vaja teada kuna söön seda suht tihti…..loodan et saate mind selles kyssas aitata…ette tänades MATRIX
-
AutorPostitused