matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberLiiga palju inglisekeelset fitness kirjandust loetud, seetõttu on emakeele kasutus järgnevas loetelus kehvavõitu ning mitmed harjutused on inglisekeelsed.
Üllataval kombel sain kokku koguni 35 harjutust.
Päev 1: Käed
Seistes hantlitega biitsepsit
Concentration curls
Kaablimasinaga biitsepsit
Kaablimasinaga ülalthaardes brachioradialist
Hantlitega ülalthaardees brachioradialist
Dips (triitsepsit)
Hantliga seistes triitsepsit
Kaabliga triitsepsit
Päev 2: Jalad
Kükid
Lunges
Jalapress
“Tagumikumasin”
Reiemasin
Hamstringi masin
Reielähendaja
Reie mittelähendaja (lähendaja vastand, ei tea nimtust)
Sääred jalapressil
Sääred hantlitega seistes
Päev 3: Selg
Lõuatõmbed
Ploki allatõmbed
Dumbbell row
Close grip cable row
Trapetsit hantlitega
Jõutõmme
Päev 4: Rind ja õlad
Rinnalt surumine
Dumbbell flies
Pec deck masin
Hantli tõstmine lamades pea tagant enda kohale
Hantlitega õlgu külgedele
Hantlitega õlgu ette
Istudes hantlitega õlapress
Seistes ette kallutatult hantlitega õla tagaosa
Pluss veel kõht mida ma ei tee ühelgi konkreetsel päeval vaid ligikaudu igal kolmandal korral:
Hantlitega oblique lihaseid
Crunches
Jalatõsted
Pärast nelja päevast tsüklit teen päeva pausi ning siis algab kogu asi otsast peale.
matjusm
MemberTuli meelde üks erakordselt veider juhtum:
Treenisin kaablimasina peal ning seeriate vahel läksin veepudeli järele. Sel ajal kui H20d endale sisestasin, tuli keegi teine jõusaali külastaja ning pani oma veepudeli minu kaablimasina raskuste virna peale millega on kaks asja väga valesti:
1) Ta ei tulnud selle masinaga treenima vaid lihtsalt oma kampsuni järele mistõttu ei saa aru miks ta sinna selle pudeli pani.
2) Et sinna pudelit panna, pead sa minema ümber ja mööda mitmest kangist ja kaablist.
Ei anna keerulisemat kohta oma veepudeli hoidmiseks välja mõelda, eriti kui seda on vaja käest panna vaid 20 sekundiks.
matjusm
MemberNaisterahvas, vanus 33 a, füüsiline vorm hea, kätekõverdusi jõuab teha ca 20. Pikkus/kaal – 165/58.Ei jõua tõmmata lõuga, liigub ehk 10 cm ülespoole, rohkem mitte. Kuidas treenida end nii, et ükspäev jõuaks?
Kas jõusaalis saad käia? Kui jah, siis osades on spetsiaalne masin, mis aitab sind kaasa kui ei suuda ise lõuga tõmmata.
matjusm
MemberTervitus,sooviks osta koju hantlid, mida saaks kasutada nii naine kui mees. Kas on müügil selliseid reguleeritavaid? Millised oleksid kodukasutuseks parimad? On seal üldse vahet?
Tänud!
Ei teadnud, et naistele ja meestele on eraldi hantlid aga mina näiteks leidsin kuni 15kg´ni ise komplekteeritava hantlikomplekti Järve Rademarist.
matjusm
MemberMul ka suht sarnane kava:
Päev 1: Käed
Päev 2: Jalad
Päev 3: Selg
Päev 4: Rind ja õlg
(ja siis paus muidugi)
matjusm
MemberMilline see “mõni muu” on? Zoofiil?
matjusm
MemberNo siiski on full listing “vigadest” olemas: kõlblik, piirangutega kõlblik, ajutiselt piiratud, ajutiselt mittekõlblik, mittekõlblik.Palun loe:
Tänud! Nii detailset vastust ei osanud oodata kuid huvitav oli lugeda.
Aga mis edasi saab kui arstlikus komisjonis käidud? Sest mul on ajateenistus kuni 2011. aastani edasi lükatud ülikooli tõttu ning kui ma praegu arstlikusse lähen, siis ei pruugi selle tulemused vastata sellele millised nad on 3 aasta pärast (kuigi vaevalt et nad nüüd nii väga ka muutuvad).
matjusm
MemberRäägitakse ju ka rinnalihase sisemise ja välimise osa arendamisest, selja lailihase laiuse ja paksuse arendamisest, on igati ok ka rääkida kõhulihase erinevate osade arendamisest.Rinna sisemine ja välimine osa paistab ka et müüt olevat:
http://worldfitnessnetwork.com/index.php/c…aining-muscles/
* Inner/ Outer Chest Muscles: Again, there’s no such thing as focusing on your inner or outer chest muscles. Many people believe that flat bench flyes will work your outer chest while the peck deck flyes work your inner chest. This is more of an illusion that comes from the fact that each exercise places greater stress on your chest at different points in the range of motion.The whole idea of working the inner/outer chest is flawed because it assumes that you can flex one end of a strand of muscle and not the other end. When you muscles contract, the whole entire muscle contracts, not just one end or the other. You cannot contract the bottom of your bicep without the entire bicep muscle getting shorter. It’s just not possible.
matjusm
MemberSain oma arstliku komisjoni kutse ning tahaks teada, mida täpsemalt seal uuritakse ja millised need psühholoogilised testid on?
matjusm
MemberKes oskab öelda kuidas treenida kahte alumist kõhulihast. Kaks ülemist on mul sheffid aga alumised hakkavad oma kuju kaotama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mitte et ma pekine oleks aga lihtsalt …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole olemas “ülemist” ja “alumist” kõhulihast, see on lihtsalt üks lihas:
http://www.goodmooddiet.com/articles/2007/…scle_just_a.php
Kui sul hakkavad lihased “kuju kaotama”, siis võib tegemist olla pealetungiva rasvakihiga.
matjusm
MemberIkka on mõtet joosta. See kaks korda nädalas pole ülemäära palju ning ennast peaks mitmekülgselt arendama.
matjusm
MemberMul oli midagi sarnast vahepeal käimas aga mõtlesin, et muudan ära, et ei oleks selg ja biitseps ning rind ja triitseps samal päeval. Mõte selles, et pärast rinnalt surumist on triitseps üpris väsinud (sama kui teha biitsepsit pärast selga) ning seega ei saanud temale suunatud harjutusi nii intensiivselt teha. Lükkasin nad siis eraldi päevadele, et saaks igat ühte värskena, mitte väsinuna, treenida. Kas see nüüd kõige parem mõte on, ei oska öelda.
Ehk kava on mul selline:
Päev 1 (mitte ei saa aru, miks osadel on kalduvus grupeerida harjutusi vastavalt nädalapäevadele)
Käed
Päev 2:
Jalad
Päev 3:
Selg
Päev 4:
Rind ja õlg
matjusm
MemberPäris huvitav film oli. Väga meeldis see, et ei mindud klišeelist “steroidid on pahad pahad” teed vaid üritati asja neutraalselt näidata. Rohkem filme võiks olla sellised kus näidatakse fakte, mitte ei suruta peale mingit arvamust.
matjusm
MemberKui meie kehad on tõesti nii tohutult mürki täis, et on vaja perioodi, et see kõik välja saada, kas siis loogilistelt võttes ei ole ligi 95% inimestest kes paastumisega ei tegele lootusetult haiged ja igasuguseid mürke täis, et see peaks tekitama tõsiseid tervisehädasid?
Üks päris hea saade selle kohta:
http://www.youtube.com/watch?v=zI-wXEdOwDc
http://www.youtube.com/watch?v=h59FZNDxlLI
http://www.youtube.com/watch?v=hrUD2Tc-3qo
Või siis artikkel: http://www.associatedcontent.com/article/5…anse.html?cat=5
matjusm
MemberTahaks küsida kuidas on asjad ajateenistuse ja õppelaenuga? Olen kuulnud, et kui lähed ajateenistusse ja sul on õppelaen siis kas mingi osa või kogu see masktakse riigi poolt ära või midagi sarnast. On see nii? Ning see käib ainult Eestist võetud õppelaenu kohta, mitte välismaa oma?
-
AutorPostitused