matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberMa arvan, et mingit võlujõudu sellel 20 kilosel ei ole. 20 kg naelades on 44, niiet pole ka tegu mingi eriliselt ilusa ümmarguse numbriga. Ehk on need kõige levinumad välismaa saalides-mine võta kinni.Mulle näiteks meeldib vaadata 15 kiloseid kollaseid kettaid kangil. Mingi aeg oli neid kükikangil 6, nüüd juba 8, järgmiseks siis ootame 10 kollast ketast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem viidatakse just 45 naelastele ketastele sest tegemist on enamasti Ameerikast tuleneva kirjandusega kus ma olen seda terminit kohanud.
matjusm
Memberpraegu sa teed omale lihtsald lihast mitte jõuduSee küll nii päris ei ole. Lihas ja jõud käivad käsikäes. Sa saad küll vastavalt treeningule panna rohkem rõhku kas ühele või teisele kuid päris nii ka ei ole, et sa teed KAS lihast VÕI jõudu.
matjusm
MemberEi pidanudki silmas võimatut, vaid milline 8a välja näeb täiesti puhtalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas valgupulbri tarbimine on siis mitte “puhas”? Valgupulber on toiduaine nagu iga teinegi, lihtsalt ta on valk kontsentreeritud kujul. Sama moodi võiks väita, et või ja suhkru söömine on mitte-puhas kuna need on rasv ja süsivesikud kontsentreeritud kujul.
matjusm
MemberKeegi võiks ületäpsustada, mitu protsenti on keedetud läätsemassis valku.Tegu suures osas veega ju.
Saan aru, et toores läätseteras on 20% kandis valku, kuid, keedtud, veidi vett sisaldavas läätses see protsent minu arusaamist mööda jääb 10 kanti.
Oleks hea kui keegi parandaks-täpsustaks seda siin.
See oleneb kõik sellest kui kaua ja kui rohkes vees sa oma läätsesi hautad. Kõige parem on ikkagi mõõta läätsede kuivmassi ja sellest tulenevalt oma valgugrammid kokku lugeda.
matjusm
MemberLäätsedes on hämmastavalt palju valku- 23.5g valke 100g toote kohta. Ei ole palju asju mis sellest veel valgurikkamad on.
matjusm
MemberSuvi on toonud suuri muutusi treeningusse. Peamine on see, et olen ülikoolist tagasi kodus nii, et saab paremini süüa. Olen ka palju õues ning üldist liikumist ja füüsilist tööd on rohkem. Samas aga on jõusaali külastuste arv veidi vähenenud kuna graafik pole nii kindel kui varem ning palju aega veedan ka maal jõusaalist eemal.
matjusm
MemberMinu meelest sobib jõutõmme hoopis paremini jala, mitte seljapäevale. Kõige suurem koormus on jalgadel ja alaseljal mis on sama mis küki puhul nii, et mulle vähemalt tundub küll loogiline olevat, et seda jalapäeval teha.
matjusm
MemberSeda ikka jah, aga kas jõudu või lihast?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ei ole nii, et sööd ühte asja, saad jõudu ja sööd teist asja, saad lihast. Lihast saad siis juurde, kui treenid, puhkad ja treenid korralikult üleüldiselt.
matjusm
Membermillised harjutused on olemas et haaret tugevdada .mul muidu juhtub tihti et kui hakkan tegema 6lakehitusi v6i kangi t6mbeid ettekallutades, siis libiseb mul kang k2est ja ei saa seeriat normaalselt l6petada .
raskust kannatan aga haare vist mitte .
Need samad harjutused (pluss veel jõutõmme) tugevdavadki haaret.
matjusm
Member. Seeriate koha pealt: parim on kui vahetad 8 ja 15 vahel. 8stega töötad lihasvõimsust, et saaks suuremaid raskuseid peale panna ning 15stega arendad reljeefsust.Vale. Reljeefsus=madal keharasvaprotsent ning suuremad lihased. Pole olemas korduste arvu mis just “reljeefsust” teeb.
matjusm
Member2ra ole loll, paljud uuringud on t6estanud et ei ole v6imalik treenida siserinda..Rind on kõik üks lihas, ei ole sise ega välis osa. Ainus asi mida uuringud (EMG- lihaste elektriline aktiivsus) on näidanud on seda, et lihased ei ole täiesti ühtlaselt aktiveeritud mingit harjutust tehes kuid see ei tõesta mingi siserinna olemasolu.
matjusm
MemberVõiksid natuke informatsiooni anda, näiteks seda mis tablettidega tegu on.
Enamasti on ikka niimodi, et tablettide soovituslikud kogused ei ole lambist võetud nii, et ei tasuks üle pingutada.
matjusm
MemberKes ei riski, see šampust ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millega sa riskid?
matjusm
MemberKas see võiks olla parim valik (veel) alakaalulisele noormehele? Või andke omapoolseid soovitusi.Parim valik on süüa palju õiget toitu. Sa võid muidugi ka pulbreid lisaks võtta aga nad pole mingid imeravimid vaid need samad valgud-süsivesikud mis sa muidu toidust saad ainult, et kontsentreeritud kujul. Lootes, et pulbrid aitavad sul kilosid peale pakkida võib väga kalliks maksma minna.
matjusm
MemberAinus asi mida sooviks küsida on, et kas rinda ei treenigi?
Korduste arvu kohta loe seda artiklit: http://www.freedomfly.net/Articles/Training/training29.htm
-
AutorPostitused