matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberMõtlesin et hakkaks jõutsükli treeningkava kasutama , siintsamast tööriistade alt , aga mis see tähendab et siis jõudu tuleb aga massi ei tulegi ?
matjusm
MemberSiin on seda masinat näha: http://exrx.net/WeightExercises/Gastrocnem…alfRaisePL.html
matjusm
MemberNimelt 2 kuud saalis käinud ja nädalas rinnale trenni vaid 1 kord.Nädalas käin saalis 3 korda.
Esmaspäev, Kolmapäev, Reede
1 päev on rind ja ülakeha, 2 päev alakeha ja niimodi vaheldumisi.
Samas ei tunne et rinnal oleks nö trennijärgset valu ja kangust mis peaks ju peale trenni järgmine päev olema.
Harjutuste seeriad rinnale on lamades surumine kangiga.
1 seeria 12 korda teine seeria 10 korda kolmas seeria 8 korda.
Esimese seeria tegemisel pole hullu samas teine ja kolmas viimased 3-4 surumist on pingutustega.
Kas peaks tegema et rind esmasp ja reede?(et 2 korda nädalas)?
Peale jõusaali käin nendel päevadel ka ujumas.(1km ehk 30 minutit).
Kas peaks kolmapäev tegema nii ylakehale kui alaklehale?
Ära ole nii kinni mingis “x-korda nädalas” mõtteviisis. Sa ei pea ehitama oma treeningkava üles nädalapäevadele vaid võid teha näiteks et treenid mingit lihasgruppi ja siis annad talle 3 päeva puhkust või midagi taolist. Free your mind….
matjusm
MemberPloki tõmbed ülalt laia ja kitsa haardega nii, et põlvili tõmban vastu rinda. Üks on nagu lõuatõmme laia ja pealt haardega ja teine on kitsa ja alt haardega. nagu ma olen aru saanud, siis need kaks harjutust on üsnagi erinevad? Ja siis ploki tõmbed kukla taha on masina peal istudes.Ploki tõmbed laia ja kitsa haardega (oletades et sa vaheldad ka seda mis pidi su peopesad on suunatud) on mõnevõrra erinevad kuid mitte ka nii väga. Üldiselt teevad tööd samad lihasgrupid. Ning see kukla taha tõmbamine nendele kahele harjutusele veel otsa on ilmselge overkill sest kangi tõmbamine kukla ette või taha teeb väga vähe vahet.
Ja kuidas kaks lendamist mõttetud on? Jah, õlg töötab, aga erinev osa õlast mõlemal harjutusel. Küljele ja ette peaksid olema väga erinevad ja neid mõlemaid soovitati mul teha aga samas mul oli väga saamatu õpetaja.Mis õlast sa räägid? Ma viitan praegu su rinnakavale kus on kirjas sellised asjad:
-Käsikute lennutamine 4×6-8
-Käsikute lennutamine kaldpinnal 4×6-8
Tee ühte lennutusharjutust (võid ka masinaga teha) aga kaks on jällegi overkill. Ning vaatan, et sul on hetkel 5 erinevad rinna harjutust rinnapäeval. Seda tundub kuidagi väga palju olevat. Kui sa suudad 5t harjutust teha, siis sa ei tee baasharjutusi nagu rinnalt surumisi piisavalt raskelt või intensiivselt. Harjutusi ei pea olema palju, need peavad lihtsalt olema korralikult tehtud.
matjusm
Member1) Kaks erinevat hantlitega lendamist on ka täiesti mõttetu ettevõtmine. Tee ainult ühte ühe trenni jooksul.
2) Mis vahet on bloki tõmmetel ülalt ning bloki tõmmetel kukla taha? Tundub nagu sa kirjeldad sama harjutust ning praegu jääb mulje nagu sa teeksid koguni kolme väga sarnast harjutust.
Ei ole vaja teha palju väga sarnaseid harjutusi sest nad ei erine üksteisest nüüd nii väga. Mida võid teha on teha ühel nädalal ühte tüüpi tõmmet/pressi/lendamist ja teisel nädalal teist tüüpi.
matjusm
MemberKusjuures enamus teevad veel nii, et kui mingil põhjusel ei saa mingil päeval trenni minna, siis jääbki lihtsalt see lihasgrupp vahele ja jätkatakse oma kindlapäevalist kava. Ise tavaliselt ikka jätkan sealt, kus pooleli jäi ja sätin trennipäevi nii, et eelmised haiged lihasgrupid ei segaks järgmist trenni.Veider tõepoolest. Ning millegi pärast treenivad väga paljud rinda esmaspäeviti ning seetõttu kutsutakse seda päeva “International Chest Day”ks.
matjusm
MemberOlen enam vähem välja valinud millise teleka võtan aga tahaks sellist asja küsida- kas kellegil on hiljuti õnne olnud selliste suurte ostude puhul veidi hinda alla kaubelda poes?
matjusm
MemberSuur tänu abi eest, rõõm näha, et musklimeestel ka tehnilist taipu on.
Tegin sellise väikse nimekirja sama suurtest ja enam vähem sama hindadega telekatest. Oskab keegi kommenteerida millist neist eelistada?:
LG 42″ LCD, 11995
http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vP…markID=75-10-45
Phillips 42″ LCD, 11995
https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1377&…amp;Smenyy=1374
LG 42″ LCD, 12499
matjusm
MemberOsta FullHD.Ja FullHD-ga on juba ka hetkel küll ,mida teha!Internet for share everything ja netis on 1080p vilme saadaval piisavalt,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niivõrd piisavalt,et on kadumas vajadus rämpskvaliteediga(hetkell pean silmas vaid pildi-heli kvaliteeti) telekanalite järele.
Küll eeldab see korraliku helisüsteemi olemasolu,samuti vajalik kas korralik arvuti (korralike heli-ja videokaartidega) või mingi mediaplayer(ntx Popcorn-110a vms).
Mul ei ole aga ühtegi neist asjadeks. TV peamiseks rakenduseks on ja jääb Digi TV vaatamine.
matjusm
MemberTänan kõikide vastuste eest. Kuigi teadmiste poolest olen nüüd rikkam, ei suuda ikka otsustada kas minna Full HD või HD ready kasuks. Ühest küljest võiks nagu tulevikuks valmistuda sest ega see Blu Ray ost tulemata jää kuid samas hetkel pole selle Full HDga küll palju peale hakata.
Ja kui suurt vahet teeb see kas mu telekas on 50hz või 100hz (seda LCD puhul mille kasuks tõenäoliselt otsustan)?
matjusm
MemberMiks ka mitte selline telekas.https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1377&…amp;Smenyy=1374
Ise eelistan tegelikult plasmatelereid. Nad küll tarbivad rohkem voolu, kuid pildiomadused meeldivad rohkem kui LCD’l
Ja on soodsamad ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga näiteks see?:
https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1377&…amp;Smenyy=1374
Ta on 500 krooni eelpool mainitust odavam aga muidu sama suur.
matjusm
MemberAntud mudel on suht madala resolutsiooniga, sellest tuleneb ka odav hind. Mulle on õpetatud, et tagumine resolutsiooni number võiks olla üle tuhande. Kui tahad korralikku telekat pead natuke rohkem investeerima , või selle võrra vähendama tolle. Pole küll mingi asjatundja aga poes nigunii määrivad saasta pähe.EDIT: njh, jõuti juba ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oih, see HD puudumine läks mul täiesti silmist mööda. Siin on aga üks sama suur Full HD telekas: http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vP…markID=75-10-45
Mis sellest arvate?
matjusm
MemberMeil oli sama asi vanal telekal, et pilti polnud aga hääl oli, pole mõtet sellega midagi teha, muretse uus parem..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vist peab tõepoolest nii tegema.
Leidsin näiteks sellise mudeli:
http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vP…markID=75-15-30
42″ ja 10,000 EEK. Oskab keegi selle tehnilisi andmeid veidi kommenteerida?
matjusm
MemberHämmastav kui kinni on inimesed oma nädalastes treeningplaanides. Rinda ei pea tegema just esmaspäeval ja neljapäeval (või kuidas iganes), sest treeningkava ei pea sõltuma nädalapäevadest. Võib ju teha ka näiteks nii, et iga rinna treenimise vahel on 4 päeva nii, et sa nagu treeniksid rinda 1.75 korda nädalas.
matjusm
MemberProteiin=valk= tavaline toiduaine mida sa kogu aeg normaalse toitumise korral sisse sööd. Proteiinišeigid ei ole mingisugused imeravimid, mis midagi tohutult juurde annavad, nad on lihtsalt toidulisandid ehk see sama valk mis sa muidu piima või liha korral saaksid ainult et kontsentreeritud kujul.
AutorPostitused