matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberAlgajad teevad tavaliselt fullbody treeningut. 2 või enam päeva järjest teha… kaua niimoodi ei arene.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei mõtlegi fullbody treeninguid vaid mitmele päevale jagatud kavasid. Olen ise ka oma jõusaalikarjääri algushetkest peale treeninud 3-4 päeva järjestikku ja siis 1-3 päeva vahet ning pidevalt olen arenenud.
matjusm
MemberTeise asjana väidab artikkel, et kaks päeva ei tohi järjest trenni teha kuna peale treeningut taastub kõigepealt närvisüsteem, alles siis taastub lihas ning hakkab kasvama. Lihas ei hakka kasvama enne kui närvisüsteem on taastund. Närvisüsteem taastub 24h, kui nüüd järgmine treening otsa teha siis lihas ei jõua arenema hakata vaid organism hakkab jällegi tegelema närvisüsteemi taastamisega. Taastumist takistavaks teguriks peab ta ka aeroobset treeningut.Isegi kui sellel on mingi teaduslik tõepõhi all, treenib suur osa rahvastikust ikkagi niimodi, et läheb kaks või enam päevagi järjest jõusaali ning suudavad ikka areneda.
matjusm
MemberTerv!Tahtsin teada ks oleks võimalik massi veelgi suurendada,jäädes kaalunumber enam vähem samaks,tundud suurem lihtsalt.Mul on olnud et kaalu number suureneb aga peegel näitb et grammigi ple juurde tulnud,tuli nii 10kg.Milliest see sõltub?
Kui sa vaatad end peeglist iga päev siis toimuvad muutused sujuvalt ning sa ei oskagi oma silmaga näha, kus kohas su 10 lisakilo väljenduvad.
Ning massi suurendamine kaalunumbrit muutmata nõuab küll füüsikareeglite muundamist sest mass=suurem kaal.
matjusm
MemberKavast “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” pulloveri tehes käib mul õlaliigesest nõks läbi.Eelnevatest kogemustest tean, et see nõks lõppeb väga valuliku õlaliigesega.
Millega võiks selle harjutuse asendada?
Tee sellist harjutust nagu “straight arm cable pulldown”:
matjusm
MemberKuidas oleks kõige mõtekam lahendada jõusaalis 5 päeva järjest käimist.Nt kui käin jõusaalis, ja õhtul kossu trenn, kas liiga koormav ?
Jõusaal+korvpall samal päeval on vist küll liiga palju. Jäta kossupäeval lihaste pumpamine vahele.
matjusm
MemberSee kujutab seda, et süsivesikuid praktiliselt olematu ja suurem osa sööd suure valgusisaldusega toitu..Suur osa valgurikastest toitudest on ka väga rasvarikkad. Kas suur rasvatarbimine on kuidagi parem kui suur süsivesiku tarbimine?
Söö normaalset toitu mitte mingeid veidraid dieete ja treeni. Niimodi sa oma rasva põletadki.
matjusm
MemberMis see valgudieet on? Kas on olemas mingid dieedid mis ei sisalda üldse valke?
matjusm
MemberKus kandis elad? Linna teises otsas pole mõtet vist käia.
Nõmme spordikeskuse Trummi jõusaal on suurepärane- pole küll väga suur aga kõik vajalikud kangid, kettad, puurid ja pingid on olemas. Alati on aga mõttekas ka ise kohale minna ja pilk peale visata.
matjusm
MemberMis programmi kasutasid kui kirjutasid.Mida valisid kui kirjutasid(programmides settingud on olulised).
Mis formateid see DVD player toetab?
Kui tegu on videoga sis converdi see ehk ymber sest kõik mängijad ntx ei mängi DIV x faile.
Kui vajad konvertimis programmi anna teada vast leiab ka miski trial versiooni või yldsegi tasuta programmi mis suudab selle konvertimise ära teha.
Peale convertimist peaksid kasutama RW plaati, et kui ei tööta saad alati yle kirjutada.
Puhta alkoholiga annab laserit puhastada samuti aga njah ei soovita sul endal kirjutajat lahti kiskuda pärast ei saa kokku.
Oleneb ka see mis kiirusega plaate kirjutad.
Ntx mul audis audi originaal CD box mis ei mängi muidu enda kirjutatud plaate(yldjuhul).
Samas kui panin kirjutamis kiiruse madalaks sis hakkas ka enda kirjutatud plaate lugema.
Ühesõnaga vaata kas sul se lugeja seda formatit suppordib.
Samas kahtlaseks teeb asja muidugi see kui lugu mida mängida seal yritad järsku katkeb või see vaid miski kindla looga?
Programmid millega olen üritanud kirjutada on Nero, CDBurner XP ja Windows Media Player.
Settinguid ei mäleta, need programmid üldiselt ei lase valida kirjutamiskiirust ja kui lasevad, siis ma olen seda madalamaks keeranud alati. Ma olen nende samade programmide ja settingutega (v.a CDBurner XP mille avastasin hiljuti) juba aastaid kirjutanud plaate ja mingeid probleeme pole olnud.
Asi ei ole ka DVD mängija formaaditoes. Asi on selles, et ta vahest ei loe üldse plaate. Varem kui on olnud probleeme formaadiga siis on ta öelnud mingit videot mängides kas “Codec not supported” või näeb pilt lihtsalt väga jube välja. Siin on aga tegemist puhtalt plaadi enda lugemisega.
matjusm
MemberKõik asjad väsivad.Tõsi aga kas selline DVD mängija ära väsimine on tavaline nähtus või on tavaliselt asi mingis teises faktoris?
matjusm
MemberMa sain vahepeal targemaks, baasainevahetus on 1254 kcal ja päeva jooksu toiduga saadud kcal on umbes 1600.Mis sellest arvate, kas see on ka liiga vähe.
Baasainevahetus, kui ma ei eksi, on see mida su keha kulutab ainuüksi selle tõttu et ta eksisteerib. Ehk et kui sa ei tõuseks voodist üles ja ei teeks ka seal mitte midagi, siis sa kulutaksid päevas 1254 kcal. Aga inimene ju kõnnib ringi, käib igal pool ja toimetab ja kõik need asjad võtavad kaloreid. Rääkimata siis veel trennist sinnaotsa. Liiga suur kaloridefitsiit pole ka hea.
matjusm
MemberAlla 4 soojendusseeria ei tule kõne allagi, kui vähegi oma tervisest hoolid.Kuidas sul küll jätkub jõudu pärast nii mitut seeriat veel max´i üritada?
matjusm
MemberTere , tahaks proovida enda maksimumraskust rinnalt surumises , huvitaks milline oleks parim soojendus selle jaoks ? väikse raskusega 1 seeria soojenduseks ja kohe suurte raskuste kallale ? või hakkan raskust 10 kg kaupa peale panema kuskilt maalt
“> või kuidagi teistmoodi üldse
Aitäh vastuste eest
Ma isiklikult eelistan võimalikult ruttu suurte raskuste kallale asuda. Näiteks kõigepealt soojendus tühja kangiga, siis 50kg ja siis kohe maxi kallale. Kui liiga palju teen seeriaid enne max´i üritamist, siis väsitan end liialt ära.
Kuid sa proovi ise mis sulle kõige paremini sobib sest iga inimene on erinev.
matjusm
MemberMul on selline neljaks jaotatud kava mis toimib (vähemalt enda arvates) päris hästi:
Päev 1:
Rind
Õlg
Päev 2:
Selg
Trapets
Päev 3:
Jalad
Alaselg
Päev 4:
Käed
Kõhulihaseid teen kas esimesel või teisel päeval ja ka neljandal. Kätte ja teiste ülakeha päevade vahele panin meelega jalapäeva, et käed saaksid veidi puhata enne kui tõsisemalt nende kallale asun.
-
AutorPostitused