Skip to main content

matjusm

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 991 through 1,005 (of 1,267 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis pikkusest raskem? #242253
    matjusm
    Member

kui juba kulturismist räägime siis võiks kysida ka võitluskunstide kohta..mis pikkusest võitluskunstides on raskem?2 m mehed on vas aeglasemad kickides jne.Aga kas juba 190+ on ka aeglasem ?

Dolph Lundgren kes on 196 cm pikk tuli 2x Euroopa meistriks karates nii, et ei saa öelda et see pikkus takistaks võistluskunste tipptasemel harrastamast.

in reply to: toidulisandite mõju #242229
    matjusm
    Member

Toidulisandid ei ole mingisugused ravimid mille liigtarvitamine võib kurja teha. Valgupulber on enamasti saadud piimast ning piima joomine ei ole ju kahjulik?

Samas aga ei tohiks liiale minna ühegi asja tarbimisega kuigi samas on võimalik igat asja, sh vett ületarvitada.

in reply to: Alaselg #241587
    matjusm
    Member

Aga jõutõmmet tuleks tõesti algul vältida.

Miks peaks vältima ühte kõige paremat harjutust üldse? Ning mida sa mõtled selle “algul” all? Ainus viis hakata mingit harjutust tegema on seda lihtsalt teha, mitte mingeid teisi asju teha mis peaksid sind selleks ette valmistama.

in reply to: shake? #241319
    matjusm
    Member

Ma võtan lisaks iga õhtu enne magamist 1-2 supilusikat valku koos piimaga. Aga muidu ainult pärast trenni.

in reply to: Jõusaali kava #241306
    matjusm
    Member

Tänud vastamast. Kui kellegil veel soovitusi siis jagage !

Juhul kui on soov treeningsagedust natukene tõsta, siis võid võtta selle sama edasijõudnute kava 3-ks jaotatuna ning teha seda tihedamini. Ära hoia end kinni mingisuguses “x-korda nädalas jõusaalis” mõtlemisviisis, on ka teisi variante. Näiteks võid teha selle 3’se jaotuse ära kolme päevaga, võtta 1-2 päeva puhkust ja siis teha kava uuesti läbi. Mina treenisin sarnase viisiga päris pikka aega ja tulemusi tuli ikka küll.

in reply to: Väheke abi vaja #241080
    matjusm
    Member

Toidulisandid ei ole mingid imeravimid. Pigem vaata oma toitumine üle. Kui massi ei tule, siis sa ei söö piisavalt.

in reply to: raha? #241062
    matjusm
    Member

Trenn: 9 kuud jõusaalis on 3262 EEK, seega 1 kuu on 362.46 EEK

Lisandid: Raske öelda kuna ostan suurtes kogustes ning viimane laadung pole otsa saanud. Kusagile 150-300 kanti ta vist jääb.

Söök: Raske öelda, võibolla kusagil 800-1200 EEK kuus.

in reply to: Toitumine #240858
    matjusm
    Member

1) 7.00 1/2 tass kohvi, puder,2-4 muna.

2) 12.00 200g liha (kana, kala, kalkun, punane liha), tärklist mittesisaldav juurviljadega, puuviljadega ja/marjadega salat (oliiviõliga).

3) 15.00 enne trenni – 2,3 muna , riis/paar saia meega , tass rohelist teed.

4) 18.00 peale trenni- paar puuvilja, rasvavaba kohupiima 150-200g

5) 21.00 liha (kanaliha, loomaliha)/terved munad, puder 100g ,köögiviljad , täisteraleib/sai, tee.

Tervist jälle, lugesin siit ja sealt ja valmistasin midagi.

Küsiks siis teadjamate käest mida annab parandada(mida vähendada, mida juurde lisada) ja ehk peab veel toidukordade osas arvestusi tegema (kas juurde lisama või vähendama)

Ise olen 17a, 76-80kg, 177

Kas eesmärk on kaalulangus või kaalutõus?

Ma pole küll ekspert aga minu arvamus on see:

Teisel söögikorral võiks võibolla olla juures veel midagi süsivesikuterikast nagu kartul, riis, makaron või muud sarnast.

Ning ma mõtlesin et võibolla oleks parem teha 5’s eine otse pärast trenni kuna ta on nii suur ja toitev ja 4’s eine on päeva viimane.

Aga enne kui sa minu arvamust liiga tõsiselt hakkad võtma, oota ja vaata mida mõni tõeline spetsialist selle kohta ütleb.

in reply to: Alaselg #240293
    matjusm
    Member

Jõutõmme on suurepärane alaselja harjutus (ning ka üldkehaline harjutus). Kas ta ka “ohutu” on, seda ei oska öelda.

in reply to: harjutusi kõhu põiklihase treenimiseks? #240253
    matjusm
    Member

Kõhulihaseid peaks aitama treenida ka igasugused harjutused kus sa seistes teed vabaraskustega midagi, nagu näiteks:

Kükk

Eeskükk

Overhead-kükk (hoiad kangi pea kohal)

Õlapress seistes

Rinnalevõtt

Rebimine

Tõukamine

in reply to: Sinu tulemused? #239994
    matjusm
    Member

Nii nädal aega korralikult käinud. 17, 77, 177

kükk 10 x 80 “Maksimumi vaevalt proovin ennem kui ei tunne ennast kindlalt, kuna põlvedega kergejõustikust saadud vigastuste näol probleeme.”

tõmme 5×90

rinnalt 2 x 90

Kuidas on see võimalik et sa nii varakult, sisuliselt otse treeninguga alustades, suudad sa juba selliseid raskuseid liigutada? Kas oled väljaspool jõusaali raskusi tõstnud või füüsilist tööd teinud?

Mul võttis ikka tublisti üle aasta, et nii palju rinnalt suruda.

in reply to: Sinu tulemused? #239685
    matjusm
    Member

Vanus: 20

Kaal: 93 kg

Rinnalt: 100 kg

Kükk: 130 kg

Jõutõmme: 175 kg

Eesmärk 2010 juuniks:

Rinnalt: 110 kg

Kükk: 140 kg

Jõutõmme: 200 kg

Lisaks tegelen veidi ka klassikalise tõstmisega.

Hetkel:

Tõukamine: 80 kg

Power snatch (variatsioon rebimisest): 60 kg

Rinnalevõtt: 85 kg

Eesmärk oleks suveks tõugata 95 kg, rebida 70 kg ja võtta rinnale 100 kg.

in reply to: Millist veebipäevikut kasutada?? #239608
    matjusm
    Member

Küsimus siis selles, et tahaks kusagile oma jooksu- ja muud trennikorrad järjest üles kribada, aga pole leidnud head veebirakendust sellele.. Fitnessi enda oma pole päris see, mingit varianti pakkus Nike+ aga see mingi kiibisüsteemiga. Üks variant on excel, nagu alati, aga kui tahaks teinekord mitmest kohast ligi pääseda ja just veebiversiooni.. soovitusi teadjatelt??http://bodyspace.bodybuilding.com/

in reply to: Keskmine Eestlane!!! #239599
    matjusm
    Member

Olen mees ja ei joo. Seda alkoholi statistikat vaadates tundub et selline otsus on mu rahakotile väga kasumlik.

in reply to: Kava2 #239355
    matjusm
    Member

No ma olen algajakavaga teinud üle kuu aja kas võin võtta Algajate vabaraskustega kava ? või pean võtma algajakava 2

Sa ei pea midagi võtma ning samas ei pea sa kellegilt luba küsima kas sa “võid” teha vabaraskustega kava.

Sa võid praegust kava edasi teha või minna algajate vabaraskutega kavale üle.

Viewing 15 posts - 991 through 1,005 (of 1,267 total)