matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberSiis surun ülepäeva?See võib jällegi veidi paljuvõitu olla. Tee näiteks niimodi: Ülakeha, alakeha, paus, ülakeha, alakeha, paus (või paned veel ühe pausi üla ja alakeha päevade vahele).
matjusm
MemberAsi ongi selles, et tahaks surumisekõrvalt muud ka teha, mida tavaliselt olen teinud .Kes sind peatab teisi asju tegemast? Võta näiteks see kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=23
matjusm
MemberKäin ka sõbraga, aga ta teeb natuke väiksema raskusega.Muidu üldiselt hea muidugi, julgem tunne suruda kui keegi taga on.
matjusm
MemberMa arvan et kõige parem asi mida sa saad endale hankida on kükipuur.
matjusm
MemberTere,Hakkasin kasutama eilsest 100% Whey Gold Standard Küpsisekreemi maitselist (väga hea maitse) ja küsin siis teadjamatelt, kes seda kasutanud või kasutavad, et kuidas on võrreldes teistega. Varem kasutasin Fast toodet – Hera80. Või on midagi veel paremat vadakuvalgu klassis saadaval?
Tegemist pole mingi ravimiga milel oleks mingi “mõju”. Vadakupulber on vadakupulber, ega üks teisest nii väga ei erine. Maitse on see mille sa endale tellid. Endal on kogemusi vaid šokolaadi-piparmündi maitselisega mille ma kogemata tellisin. See on suhteliselt rõve ja kohe üldse ei soovita.
Üldiselt aga sea ennem tavatoitumine korda, siis alles hakka lisandite poole vaatama.
matjusm
MemberKuidas rinnatrenn seljatrenni segab, ma ei saa aru? Kui väga suurt silda harjutada, siis alaselg rinnatrenni ajal natuke küll väsib, aga mitte nii palju, et selga teha ei jõuaks. Või mis harjutusi te teete, et rinnatrenn selga koormab?Kui sa ei tee just mingit ülakeha/alakeha treeningjaotust, siis minu arvates võiks sellised suuremad lihasgrupid nagu selg ja rind erinevatele päevadele jagada et mõlemat 100% energiaga teha. Mul vähemalt küll nii et see baasharjutus mida teen esimesena, seda suudan täie jõuga teha ning kui seda on mõned seeriad korralikult tehtud, siis mingid järgmised rasked baasharjutused mis otsa teen ei tule enam nii hästi välja kui ma oleksin neid näiteks esimesena teinud.
matjusm
MemberMa isiklikult ei viitsi kohe üldse kõhu lihaseid teha kuid igasugused baasharjutused kus sa pead mingit raskust stabiliseerima treenivad neid lihaseid küll nagu näiteks kükk, rinnalevõtt, seistes õlapress, rebimine, tõukamine.
matjusm
MemberOlen proovind selg+biits samal päeval, kohe üldse ei sobinud mulle. Biitseps oli peale selga nii läbi juba.Loogiline ju- seljaharjutused on ka biitsepsiharjutused. Küünarvarte kõverdused pole ainsad biitsepsi treenimise võimalused.
matjusm
MemberMinu arvates on see igati loogiline panna kõik surumise lihased ehk rind, õlg ja triitseps ühele päevale ning nad kõik üheskoos läbi treenida.
Samas on hea idee ka biitsepsi ja selg kokku panna. Kuigi algaja vist ei peaks üldse väga tähelepanu pöörama käte isolatsioon harjutustele- igasuguste surumiste ja tõmbamiste juures saavad biitseps ja triitseps korraliku trenni kätte.
matjusm
MemberKui juba kogustega manipuleeritakse, siis sealt pole ju pikk maa ka muu väärinfo avaldamiseni? Kui veel täpsemini rääkida, pean silmas selliseid teste, kus võetakse mingi kindel valim tooteid ning seejärel uuritakse ja võrreldakse neid.Mis asja sa sellistelt testidelt ootad? Kas midagi sarnast Tehnikamaailma auto testidele kus on võetud grupp saranseid autosid ja kõik läbi proovitud ning igasugused statistilised andmed üksteise kõrvale kirja pandud? Ma ei näe väga mõtet selles sest need toidulisandid üldiselt pole mingid imeravimid. Võibolla mingite keerulisemate asjade puhul oleks seda huvitav näha aga valgupulbrite puhul oleks see üpris mõttetu kuna igasugune “mõju” kehamassile või mis iganes sõltub nii paljudest teistest asjadest mis pole selle pulbriga seotud.
matjusm
MemberTere.Mul on nimelt üks mure,seal jõusaalis kus ma käin,pole võimalik neg. kaldega surumist teha,et kas on mõni tiene harjutus millega saaksin selle asendada?
Rööbaspuudel ettekallutatult surumine on mõnevõrra sarnane oma mehaanika poolest negatiivse kaldega surumisele. Igal juhul, kuna tegemist pole mingi ülitähtsa baasharjutusega, siis ei juhtu kohe mitte midagi kui sa ei tee negatiivset surumist.
matjusm
MemberKas kellelgi on kogemusi selle tootega, kommenteerige?Kas annab massi, kaalu juurde?
http://mass.fi/product_detail.asp?prod_id=470
Äkki oskate soovitada tõelist massilisajat, mis ikka massi ka juurde annab?
Paistab et sa arvad et toidulisandid on imeravimid. Kuid nad ei ole seda- nad on samasugused toitained nagu “tava” toit, lihtsalt kontsentreeritud pulbrilisel kujul. Üksi kindel toiduaine ei anna iseseisvalt massi juurde. See sõltub ikkagi üldisest dieedist kui ka treeningust.
Sea endal kõigepealt toitumine korda, siis alles hakka mõtlema pulbrite peale.
matjusm
Membersest kui ei söö hakkab keha energiat rasvast võtma…Või hakkab lihast lagundama et sealt energiat võtta. Enne trenni just võiks süsivesikuid süüa et treeningu jaoks energiat koguda.
matjusm
MemberJalgu peaks ikka treenima ning kui su praegust kava vaatan, siis on sul jalatrenn kükkide näol sees. Kas see on mingi kirjaviga või sa ikkagi plaanid jalgu teha?
Graafiku kohta nii palu et ma arvan et parem oleks kui sa jagaksid selle (kui jalatreeningu hetkel kõrvale jätta) surumise ja tõmbamise päevadeks, niimodi saad ühele päeval kokku koguda kõik lihased mis koos töötavad. Muid võib tekkida ületreeningu oht sest rinnalt surumine teeb ka õlga ning seljaharjutused omakorda biitsepsit.
Surumispäev võiks välja näha selline:
1. Rinnalt surumine laia haardega
2. Õlapress
3. Rööbaspuudel surumine
4. Kitsa haardega rinnalt surumine
Tõmbamispäev võiks näha selline:
1. Jõutõmme
2. Rinnalevõtt
3. Lõuatõmbed
4. Kangi/hantli/masinaga “sõudmine”
kava järgi nagu vaadates et ajad taga relieefsust mitte jõudu,korudesid kuidagi palju..Mis jutt see veel on? Reljeefsus ehk madal rasvaprotsent on toitumise, mitte mingi kindla kordusvahemikuga treenimise, tulemus.
matjusm
Member26.3 aga õnneks peeglipilt näitab mulle lihaselist meest, mitte mingit paksmagu.
AutorPostitused