matjusm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matjusm
MemberMinu meelest parim haarde tugevdaja (kui eesmärk on tugevamini kange käes hoida) on lihtsalt jõutõmbe seeria lõpus hoida kangi kinni nii kaua kui suudad, seda siis tavalise pealthaardega. Kui tahad eriti raskeks teha siis võta rebimishaardega kinni ehk käed eriti laialt.
juuni 11, 2013 at 10:19 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #344941matjusm
MemberVigastuse oht randmetele on tunduvalt suurem ja kas on mõtet riskida (ise pole siiani ära harjunud ja loobusin) !
Mina küll ei mõista mida sa seal nii väga vigastada saad. Kõik tõstjad kükivad niimoodi, pluss veel paljud heitjad ja muud jõusportlased. Alguses on küll natuke ebamugav kuid sellega harjub väga kiirelt ära ja randmed saavutavad vastava paindlikkuse üpris kiiresti. Tuleb lihtsalt regulaarselt nõnda kükkida ja ongi asi korras.
matjusm
MemberLihtsalt 2 inimest….. squativad mõlemad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei saa kohe absoluutselt pihta.
matjusm
MemberTere! Tahtsin küsida nõu seoses smith masinaga treenimise kohta. Nimelt on mul selline probleem, et olen tähele pannud näiteks rinnalt surumises ja seistes surumises ja muude harjutuste puhul ka, et vasak pool on paremast natukene rohkem arenenud ja alati kisub kang nö harjutuste ajal viltu. Üks tuttav soovitas paar kuud teha surumist ja õlgadele smithil, siis pidavat pooled võrdsustuma ja nõrgem pool järgi jõudma. Mil määral see jutt paika peab? Kas smithil treenimisega võib tõesti nö pooled võrdseks treenida? Ning kas tõesti tuleks siis mingi periood surumist ja muid harjutusi ainult smithil tegema?
Nii smithil kui tavalisel kangil rakendad jõudu ju kangile mille kaks otsa on üksteisega ühenduses nii et see jutt küll ei pea paika. Pigem tee oma harjutusi hantlitega ja vali raskus nõrgema poole järgi.
matjusm
MemberTervist,
olen 18 aastane jäähokimängija, mängin Soomes juuniorite tasemel, ja soovika on kaalust juurde võtta. Olen viimase aastaga juurde võtnud ~kaks-kolm kilo. Trenni tunde tuleb nädalas kokku ~20h , ühesõnaga trenni ja jõusaali saab tehtud palju. Olen 173cm pikk ja kaal liigub 65-67 kilo vahel. Jõudu on enda kaalu arvestades vähemalt sama palju kui meeskonnakaaslastel. Jõusaalis on tulemused pidevalt paremaks muutunud. Erinevaid valgujooke, kreatiini ja muud taolist olen proovinud kuid erilist muutust ei ole olnud. Kuhu/kelle poole peaks pöörduna? Olen kuulnud, et on võimalik vereproovide andmete põhjal spetsialistidel koostada toitumiskava, on see tõsi? Kui jah, siis kus selline asi Eestis võimalik oleks? Või kas on üldse nii kaugele selle asjaga minna ja parem lihtsalt mõnelt erateeenerilt toitumiskava tellida? Kõik info on teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt söö rohkem. Võid ka toitumiskava tellida mis oleks muidugi parem kuid ega see kehamassi kogumine mingi raketiteadus pole: lihtsalt tuleb rohkem süüa kui kulutad.
matjusm
MemberEks kõik sõltub inimese vajadustest ja eesmärkidest. Ega selle eest keegi sulle medalit ei anna, et katkiste kätega ringi käid. See, et “hardcore” on lahe, on rohkem enamike meeste peas kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni mees tahab võib-olla sileda käega naist silitada mitte nagu juusturiiviga neiul naha maha kraapida. Kes jõusaalis lihtsalt aega veetmas käib ning enda lõbuks võimlemas siis mis tal sellest mida teised arvavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalis olen ise siiski ilma kinnasteta teinud aga kodus kasutan kindaid, olgugi et treenin väga väikeste raskustega. Lihtsalt tundub mugavam ning saan paremini lihaste tööle keskenduda kui ei pea üleliia haarde pärast muretsema.
Ise annan endale oma peas medali! Päris kena kogumik mul neid juba.
Aga tõsiselt: käed ei ole katkised ja ma ei kasuta kunagi kindaid. Kui nahk on veidi paksemaks muutunud siis naljalt ikka enam kang käsi ribadeks ei rebi. Tõsi küll, beebipepu tekstuurist on mu käed ikka kaugel.
Haarde koha pealt ei saa sinuga küll nõus olla. Võibolla sul peas tundub küll et on kindlam aga tegelikult kinnas ju suurendab kangi läbimõõtu ja seega teeb haarde raskemaks. Seega ei saa ma aru nendest meesteset kes jõutõmmet tehes vaevlevad kangi kinnio hoida kuid kindad on ikka käes.
matjusm
MemberMa kahtlustan, et siit foorumist saab suurepärast nõu selle kohta, kuidas biceps curle õige tunnetusega teha ja millist kokteili juua enne ja pärast (biceps curle). Rebimise tehnikat ja nõu on paraku otstarbekam küsida mõnest inglisekeelsest foorumist.
Ma olen sinuga 100% nõus, kuid ometigi kasvas ju kulturism välja klassikalisest tõstmisest, mitte ei tekkinud niisama tühja koha peale. Lootsin et ehk mõni tõstja on ka siia foorumisse ära eksinud.
Vastus su küsimusele võib asuda ka siin:

Paistab huvitav teos olevat, kui ette satub siis tuleb hankida!
Tekib, jah, väike paus reie peal ja on näha, et käed pole ka väga sirged.
Kuid see ei ole kõige suurem probleem.
Rohkem mure tekitab, kuidas sa pärast sirutust tegutsed.
1) Allaiste peaks olema teravam – rõhutama jalgade teravust püüdmisel. Löö jalad täiest jõust vastu maad ja mitte varba peale, vaid täistallale. Tulemus: profit stabiilsuses.
2) Püüdmisel ei tohi kang jääda ainult õlalihaste kanda. Suru kang kukla taha, siis ta toetub rohkem trapetsile ja skeletile. Õige tunne on siis, kui raskus vajutab rinnakorvi alaosale, mitte õlgedele ega triitsepsile. Tulemus: profit stabiilsuses ja eXtra profit fikseerimises.
1) Kas jalgade teravuse all mõtled midagi sellist nagu Milko Tokola teeb?:
2) See on täitsa õige, ma tõepoolest kaotan tihti kangi ette kuid samas vahest saavutan peakohal sellise positsiooni kus kang on tagapool ja tundub palju kergem. Peab õppima seda stabiilselt saavutama.
Kuid minu algse probleemi juurde tagasi minnes: kuidas saaks seda käte tõmmet elimineerida? Äkki tuleneb see sellest et õlad on kangist tagapool, seega olen sunnitud kätega kangi lähemale tõmbama? (ehk lahendus: ole rohkem kangi kohal õlgadega)
matjusm
MemberSee on lausa hirmuäratav kui palju mehi jõusaalis kinnastega käib kuid ma olen täheldanud ka üht huvitavat kuid üldsegi mitte üllatavat tendentsi: paljaste kätega treenijad on üldiselt suuremad, tugevamad ja teevad rohkem kükke ja vähem biitsepsit kui kinnastega mehed. Üks eriti huvitav tegelane minu jõusaalis kannab lisaks kinnastele käes švamme. Jah lugesite õieti: vannitoa švamme. Mõlemas käes on üks ja nendega ta teeb kõiki harjutusi.
Mulle väga meeldib Mark Rippetoe tsitaat jõusaalikinnaste kohta: “Kui sa kannad kindaid siis vaata end nad sobiksid kokku su käekotiga”.
matjusm
Memberhttp://naistekas.del…e.d?id=63897085
Tere, kas keegi teab öelda, mis lugu mängib treeningvideos?
Tõenäoliselt on see lihtalt mingi suvaline lugu kusagilt production music kataloogist ehk et muusikakogumik mis on mõeldud spetsiifiliselt kasutamiseks videotes/televisioonis/filmides.
matjusm
MemberTõstan oma vana teema taas üles.
Olen vahepeal harjutanud ja võtnud raskusi vähemaks ning väike edasiminek on toimunud kuid ikkagi on probleem olemas.
Ma vaatan et kui kang jõuab umbes reie keskosani siis ma lõpetan selja ja jalgadega tõmbamise ja hoopis tõmban edasi kätega. Oskab keegi soovitada kuidas seda parandada? Ehk rohkem rõhutada puusade ette lükkamist, ehk et lähen nendega kangi poole mitte ei tõmba kangi kätega endasse?
matjusm
MemberPeadpööritav kiirus ja plahvatuslikkus sellel mehel:
matjusm
MemberMa tahaksin jalga rohkem arendada ja kas oleks mõtekas teha jalga 2 korda nädalas. Ma ise mõtlesin teha esmasp ja reede, aga ehk oskate ise öelda mis päeval ja kas on nii mõtekas teha?
Ega jalale see küll mitte mingisugust vahet ei tee mis nädalapäeval sa seda teed. Küll oled aga õigel teel et treenida tuleb tihedamini. Ma ise teen kolm raskemat kükitrenni nädalas, tõsi küll mitte järjestikkustel päevadel.
matjusm
Member240kg rebimistasakaal/peakohal kükk.
matjusm
MemberMul on kodulinnas jõusaal mis ei ole väga suur. Jalga saab seal teha ainult kükki tehes.
Kas kellegil oleksin sellist kava või netis mõni kava kus jalgade ei pöörata erilist tähelepanu ja kava oleks 4 päevane, sest teise linna jõusaali ei viitsi minna sest maksab palju ja peaks bussiga minema
Mida sul peale küki ja jõutõmbe/good morningu jalgadele üldse veel nii palju vaja teha on? Ma küll ühtegi jalamasinat ei kasuta ja jalad kasvavad ilusti.
matjusm
MemberÜks väga hea abivahend reie kakspea lihase venitamiseks on kummilint, Ma ise näiteks muidu ei suuda eriti hästi jalga enda poole tõmmata kuid sellega saab seda hõlpsamini teha.
Kakspealihase venitamisel on veel üks tähtis roll: see aitab ära hoida seljavalusid. Mul oli vahepeal paar kuud kogu aeg selg valus, kuigi trennis tõstsin samu raskusi mida alati. Lugesin et see võib tulla vähesest painduvusest kakspealihastes ja seega hakkasin nendele tähelepanu pöörama ning umbes nädal pärast venituste alustamist olid kõik valud kadunud.
-
AutorPostitused