matix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matix
Membernjah…kaera puder on hea mõte kyll ja mõned teised variandid nagu kodujuust, kana jne on ka hea….aga kalkuni sink…no shit…see läheb natuke liiga kalliks ära…turvamehele ei maksta nii palju
matix
Membermõni kasulik nõuanne oleks vägagi oodatud, sest, et tõesi väga raske on valida toitu kaasa …btw: valgushake joon ka
matix
MemberSurumissärgist oled midagi kuulnud? Naljamees.
“>eino, seletage palun, mis imesärgist jutt käib ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matix
Memberei ole, ehk seletad mulle !
väike selgitus ei teeks halba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matix
MemberTavaliselt teen viimase raske trenni (särgiga) 1 nädal enne võistlusi.Seal näen ka ära, mis ma panen võistlustel algraskuseks.
Kui võistlus on laup., siis kusagil teisip. ma teen kergelt rinda (hästi kergelt) ca 30%, et hoida toonust ja kangi tunnetust sees.
Oled sa rekordi ära surunud? Hoia kursis, kuidas läks ja kas läks?
mis särgiga ? T-särgiga ?
matix
Memberräägi siis täpsemalt ka, kuidas tegid sele homemade poomi
“>matix
Membereriti ei soovita sisse lyrpsida seda ollust !
niipalju kui ma olen näinud on igasugustel taolistel jookidel millel tähtaeg möödas mingi sete juba põhja jõudnud tekkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matix
Membernjah, praegu nyyd lippan poodi ja ostan protein NO1 ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matix
Memberkõik oleneb ainevahetusest ja eesmärgist.kui tahad lihasmassi keskmise ainevahetuse juures siis on valku vaja 2g kehakaalu kilogrammi kohta (2×80) 160g jaga see päeva toidukordadele ära n. 5 seega iga toidukord 32g . suurema osa valgust peaksid saama tavatoidust puuduva osa siis pulbrist.
a kuidas ma tean, kui suur on puuduv osa….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aa ja yks kysimus veel, et ma olen mõnikord päris pikka aega koolis ja ei söö ka seal, ning kas oleks vajalik siis proteiini shake juua kooli ajal ???
matix
Membersee sõltub ikka sellest mis kell sa ärakad. Kuid jah, ei ole vast mõtet kohe peale yles tõusmist sydant koormata tugevalt, ma ise enesest soovitaks õhtupoole
matix
Memberma ise vb soovitaks sul mingeid rasvapõletajaid proovida näitex nagu ANIMAL GUTS või midagi taolist…. ja ikka maximaalne jõutreening ja õige toitumine aitavad kohe kindlalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)