MatiUne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MatiUne
MemberVeel lisaks jõutõmme, jõutõmme sirgete jalgadega, kang õlgadel ettekallutused (reie tagaosa, tuharad, alaselg) …
MatiUne
Membersiis tee nii – taks: silmad kinni pliks plaks
MatiUne
MemberMis kiirelt tuleb…. Siis tekkiski mul küsimus – kui kiirelt ta siis tuleb ja kui kiirelt ta siis läheb… Sellest, et algajatel pidi lihasmassi algus ohtralt tulema, ei ole mina väga aru saanud (omal ajal). Tuli küll jõudu ja hiljem ka massi, kuid tundub et asi on kõvasti kinni nö. kehatüübis – kes on ikka loomu poolest kõhna, sellel on lihaseid raske kasvatada, küll aga aastates üle 30-ne tuleb vale toitumise korral pekki küll ja küll. Niisiis lõpuks iva – Kui nö kõhnadel on raske lihast kasvatada, kas siis raskesti kättevõidetud lihas püsib ka kauem kui trenn pooleli jätta? Ning kui massi perioodil korralikult süüa, suurenevad ka “sangad”, kui aga vähem süüa, on tulemused kesisemad?, Pärast mingit tsüklit (nt. 3 kuud) rasva maha ajades kaotab ka üks jagu lihasmassi. Jälle alguses tagasi…?
MatiUne
MemberSain aru küll, mida sa mõtlesid. Plastmassist jah – on mindud kokkuhoiu teed, metall on kallis.. Ega need eriti usaldust ei äratanud – muidu oleks endale ostnud, hind oli mingi 100.- ringis.
MatiUne
MemberCity-marketi spordiletis on mingid plastmassist rääbakad… ehk veel kunagises Dynamos, ei teagi mis ta nimi nüüd, asub igatahes Liivalaia tänaval, Kosmose juures.
MatiUne
MemberPäris möga see artikkel ei ole kohe kindlasti, kuid üldistada ja kellegi arvamust absoluutseks tõeks pidada on möga. Kellel ikka liigesed ei paindu, sellel ei ole vaja oma konte väänata, mõni muu harjutus sobib paremini. Mina igatahes oma sirget kangi Emex´isse küll ei kavatse viia, mulle sobib ta küll…
MatiUne
MemberMulle küll see harjutus meeldib. Ja ei vääna ta sirge kangiga rannet ka eriti hullusti.
MatiUne
MemberSõnastan siis küsimuse ringi: kui palju kaalub inimese skelett, kui palju sisikond ja muu jura, kui palju kaaluvad lihased, kui palju rasv. Arvutuse aluseks võtaks keskmise eesti mehe parimas aastates (32 aastat vana, 175 cm pikk, 75kg raske, siniste silmade ja tumedate juustega…)
MatiUne
MemberKeskmine mees ei ole 150cm või 2m vaid seal vahepeal nii umbes 175cm ongi. Mis edasi saab – kuidas siis arvutusi teha ikkagi?
MatiUne
MemberTänud abi eest, sain jälle targemaks ja avastasin, et foorumil on oma otsingumootor, mina kasutasin pealehe otsingumootorit…
-
AutorPostitused