masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
Member” Olen elu jooksul käinud tuhande erineva spetsialisti juures, kes on kõik mulle eri juttu rääkinud, seda informatsiooni on peas nii palju, et vahel on tõesti üle visanud.”Kaia Kanepi
Mul oleks vaja lihtsalt aegajalt kellegiga konsulteerida. Ott pani mul paika toitumise ja treeningkava (mida ma olen enda jaoks mugandanud). Kui teha erinevaid tsükleid, siis on vaja ju ka erinevalt toituda. Olekski vaja enda sõnadele ja ideedele kinnitust või siis ümberlükkamist, põhimõtteliselt arutada teadjama inimesega vahest arengust, järgmistest sammudest jne. Siiani kõik enda sisetunde järgi teinud, aga praegu sisetunne üteb, et midagi teen valesti, aga ei tea mida.
Mike Mentzer väidab ühes enda raamatus, et tema treeningmeetodeid kasutades saavutab inimene enda maksimaalse naturaalse potentsiaali 1-2 aastaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edu!
Eks igal inimesel ole omad meetodid, see 1-2 aasta teema tundub natuke kahtlane. Samas Butterfly absiga saad endale väidetavalt sixpack’i kolme kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu isiklik arvamus on, et põhimass, mis loomulikult geenide abil võimalik on saavutada, tuleb suht kiiresti. Oma 5 aastat, eeldades, et treening ja toitumine on ka vastav. Hiljem tulev mass on väga vaevaline ja pigem rohkem reljeefi andev. Eks geneetika paneb asjad paika.Arvan, et see 5-e aasta teema on tüki maad reaalsem. Üritangi praegu omale geenide poolt kaasa antud heale “raamile” jälle kaubanduslikku välimust anda.
Naiste kohapealt niipalju(ja üldse masside arvates) on kulturisti keha kole.. Kulturist : Ronnie Coleman jne.Kuid on võimalik mõõduga massi ja hea reljeefiga vallutada minu arust väga palju südameid, meie seebiseriaalid on ju täis selliste kehadega mehi ning ma ei kuule ühtegi kurtvat tooni nende üle?
Eks arvamusi käib ikka äärest ääreni, aga et Colemani tasemele jõuda peab olema ikka super geneetika ning 24/7 mitu,mitu aastat täit pühendumist..
Mina arvan, et hea massi, piisava reljeefi ning hea vormiga on elu parem, kenam naine jne jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturist = samuti ka Kiivikas ja Kalmus. Ei pea silmas üldse profikulturiste laiast maailmast, sest see pidavat juba õudukas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahjuks pole eriline seebikate vaataja ja ei oska selle koha pealt kaasa rääkida. Samas niipalju, kui ma naise kõrvalt neid näinud olen, siis ei ole küll ühtegi sellist lihaselisemat näitlejat eesti seebiseriaalides (M-Klubi, Õnne 13, Küla keset linna) näinud.Kui ma hakkasin jõusaalis trenni tegema, siis sain kohe esimesel kuul 29, nüüd kuu aega tagasi 31.Mõtlesin isegi, et ikka kahju, et kunagi varem pihta ei hakanud. Mingil määral kodus hantlitega tegin midagi nooremalt, aga siis jäi asi soiku.
“Kolliks” pole veel loomulikult saanud selle 2 aastaga ja ega ei saagi, “kolle” ehitatakse natuke teiste ainete peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas ega eesmärgiks ei ole ka saavutada oma naturaalne maksimum lihaskasvus vms, kulturismivõistlustest küll osa võtta ei plaani. Samas ikka on plaan veel pingutada ja edasi areneda.Tervis on küll paremaks läinud, varem olin üsna mitu korda aastas külmetushaiguste/viiruste vms-ga haiguslehel, nüüd ei ole üle aasta mitte kordagi olnud (esimesel treeningu-poolaastal olin, sest võtsin kaalu liiga kiiresti maha ja olin ka ületreeningus).
Algul kaalusin u. 95-96 kg, siis hakkasin kiiresti maha võtma (8-9 kg 2 kuuga) ja vahepeal kaalusin 86,5 kg. Siis sain aru, et söön liiga vähe ja hakkasin kaalu tõstma. Hetkel kaal täpselt 100 kg. Pekki muidugi on sikspäkist on asi kaugel, aga ma ei tunne, et see hetkel probleem oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veidi tahaks küll vähemaks võtta pikemas perspektiivis, natuke üle 90 (91-92) oleks väga hea.Ma kunagi käisin kergejõustikus, kuna aga sel ajal ei räägitud toitumisest suurt midagi, siis hakkas liiga hästi ja kiiresti lihas kasvama ja tänu sellele langesid tulemused ja muutusin kuidagi kohmakaks. Asi võis olla ka ületreeningus, kuna treener, nähes minus potentsiaali, pani mind “vanemate tegijatega” ühte punti. Siis mõtlesingi, et hakkan hoopis saalis keha ehitama. Ca aasta-kaks sa seda tehtud ja siis jäi kõik seisma, kuna oli vaja ju PIDU-NAISED-MUUSIKA
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ega jah kolliks siin eestis raske, kui mitte võimatu saada, ei ole lihtsalt seljataga töötavat keemialaborit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mul kaaluga natu teised lood. Tulin 108 kilo pealt 100 peale alla ja nüüd põmst passin siin 100 kilo peal. Olen käinud 2x 96kg peal ära ja peale seda kreatiiniga 100 kg peale ja siis passin siin jälle mõnda aega. Njah sixpackist on ka mul asi kaugel, aga mitte püüdmatus kauguses. Treeningute algusest siiani olen kaotanud vööümbermõõdus 18 cm, ca sama palju veel ja ongi korralik tulemus olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas tuleb endale püstitada kättesaamatuid eesmärke, siis on võimalik üldse kuhugi püüelda ja jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll tuli pikk quote’dega teema, aga nii lihtsam aru saada, kui oleksin kõik üksteiseotsa kirjutanud.
masterofceremony
MemberKüsi aapteegist “Põrgukivi”. Hõõru sellega paar korda, see kuivanud ollus, mis tekib noki ära ja ongi kadunud. Hea odav moodus, kunagi maksis mingi 30 eeki vist.
Valusaim viis, mis ma kunagi proovinud eemaldamiseks oli kääridega lõikamine ja pärast seda soolaga hõõrumine. Ma olin siis vist mingi 14-15. Vanaema koguaeg rääkis, et hõõrud soolaga ja kaob ära. Hõõrusin ja tulemus 0. Siis mõtlesingi, et lähen järgmisele levelile, et lõikan ära ja siis soolaga. Ikka paar korda sai tehtud ja tulemus sama mis ennem. Siis keegi kusagil rääkiski sellest põrgukivist ja tulemus paari päeva pärast. Olen siiani seda kõigile soovitanud ja kõik on ka lahti saanud.
masterofceremony
MemberMiks Jugovisioonile ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti on nn. poolfinaalis seal grupis, kus kõik endised jugoslaavia jms riigid sees ja vaevalt edasi saab. Tükk aega ju esiotsas pidevalt endised jugo maad. Mitte et ma euroviisusid jälgin, pigem vaatan lõpuprotokolli. Lisaks, kui vaadata, et mis maa kellele max punne annab, siis näed, et kogu see hääletamine on suht poliitiline.
masterofceremony
MemberEi saanud ma aru, mis krdi eesti laulust juttu. Tuleb välja Eurovisioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuulasin siis ka natuke ETV kodukalt Eesti üllitisi. Kuna see aasta Deva Deva Dance puudub, siis päris huvitavad lood olid Ithaka Maria’l ja Köök’il. Kui peaks hääletama, siis Maria poolt. Laura lool on vähemalt minu arvates osad sämplid mingist loost maha kopitud just refrääni osas hakkab nagu kumisema mingi teine lugu. Mulle isiklikult pole Laura lood eriti istunud. Alguses tunduvad kuulatavad, aga kui hakatakse laskma söögi alla ja peale, siis üldjuhul olen hakanud isegi raadiol kanalit vahetama, kuna sellise kopa viskab ette. Kui võtta reaalse pilguga ja ennustama hakata, siis väga suure tõenäosusega Laura läheb Jugovisioonile Eestit esindama.masterofceremony
MemberOtt soovitas mulle seda toodet, aga kasutamine jäi mulle segaseks.Lihtsam on saata iii-meil. Kuigi ega ta pole just kõige usinam vastaja.
veebruar 11, 2009 at 6:42 e.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #183448masterofceremony
MemberMa ka pea iga päev hääletanud. Pole ju raske foorumisse logides paar klikki kõrvale teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2009 at 6:55 e.l. in reply to: + Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (02-06 veb.) Tribulus Optimumilt Nutriton ilt #182885masterofceremony
Member372 FIT
masterofceremony
MemberMul saalis vist ca 10 sellist “nuudeljalga”. See on aina kasvav tendents. Samas, kui eluaeg käid pikad püksid jalas ja ülakeha paljas, siis vast pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberUnusta toidulisandid ja telli siit toitumiskava. Aeroobne trenn ja õige toitumine ning rohkemat polegi vaja.
masterofceremony
MemberMõnel inimesel ärritavad täismahlad liialt magu ja kallutavad ph taset happelisuse poole. Kuigi maitse võib olla mahla tõesti parem. Samas oleneb valgu enda maitsest ka ikka.Vastus hea. Selle ärritamise poole pealt pole kunagi mõelnud. Ma nt enne trenni teen šheigi veega ja peale trenni mahlaga. Ausalt vastates, peale trenni naudin šheiki , olenemata valgu maitsest, ikka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberMul on selline kysimus kõigile palun aidake foorumis on kindlasti olnud sellest juttu aga ei ole veel leidnud, asi selles et on istuv töö ja on tekkinud kõht ette ja sangad soov olex kiiresti lahti neist saada et mida peaxin tegema selleks käin ka jõusaalis teen seal kõhulihaseid ja muid harjutusi aga eriti ei näe muutust ja toitun ka suht nii et kui liha söön siis ilma kartulateta hetkeline kaal on 114 aga soovix 97mele saada et mis asju peax endale juurde ostma mis söögi lisandeid jne Palun tõesti abi hinnas pole kysimust pea asi et on abiEtte tänades Risto
Lahe. Kõhulihaste tegemine võtab kohe kindlasti kõhtu kohe kõige paremini vähemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Noh ja siis muuseas need teised harjutsed ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihaste tegemine aitab rasvapõletusele väga minimaalselt kaasa. Punkt 1 toitumine korda. Punkt 2 Aeroobne treening + jõusaalis rohkem tähelepanu pöörata kõigele muule, kui kõhulihastele. Muideks sulle võib üllatusena tulla, et just jalatreening on see, mis põletab rasva kõige paremini.
Lisaks vaata teemasid “Algajad”; “Külastajate küsimused” seal on analoogseid teemasid sadu ja vastusedki samad.
masterofceremony
Membermuide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti keeles on olemas kirjavahemärgid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et põhimõtteliselt ikkagi on julmad mürakad väljas, mis siis muret teeb?masterofceremony
MemberMa joon peale igat trenni 500ml 100%-se mahlaga valku ja ei ütleks, et väga kalliks läheks. Miks ta nüüd õigustatud pole vot seda tahaks küll teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Selles osas on sul jah õigus, et trauben suhkruga tuleb palju – palju odavam, aga kas ka maitselt parem?masterofceremony
MemberSellekohta on eesti vanasõna: Kes rohkem ja kauem trenni teeb, sel tulevad kõhulihased välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis tee aga trenni edasi ja küll nad varsti välja hakkavad paistma.Edit: jah ja see köögiteema on ka õige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberPeale trenni šheik kindlasti 100%-lise mahlaga, siis on asjast ka kasu. Kreatiini tarbi nt. 5g+spl dekstroosi 200-250 ml vee sees lahustatult hommikul enne sööki ja siis trennijärgses šheigis samuti 5g. Tee esimene kuur ca 2 kuud. Trennivabal päeval jää selle hommikuse laksu juurde.
-
AutorPostitused