masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
Member2rge s88ge ennast oma massi tegemisega nii rasva. Kreemitamine… on rohkem raharaisk.Väidan vastupidist – Kreemitamine ja õlitamine ei ole raharaisk, kui seeda teha ennetavalt
masterofceremony
MemberKava tuleb võtta õige inimese käest.
masterofceremony
MemberSul enesetunne halb ei hakka sellise koguse peale või? Pakendil kirjas 1,5 g pulbrit kaks korda päevas. 1tl ca 5gr!!!Kusjuures enesetunne on super, lisaks mingit kihelust ei ole. Ei soovita ja ei propageeri seda, kuna mul on massi parajalt ja keha saab hakkama selle kogusega.
masterofceremony
MemberMa võin natuke nina püsti ajada, kuna Lurich oli mu isapoolne sugulane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
masterofceremony
MemberEga ma neid soodukaid tavaliselt jälgi, aga lihtsalt jäi silma. Muideks, kas beetat suuremates pakkides ka võimalik osta? Mul lihtsalt kulu on 3tl päevas ja 200 gr kaupa osta tuleb ikka suht kallis.
masterofceremony
MemberElu on ikka ebaõiglane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi ta on. Krt aga vihale ajab vähe küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberPoisid oleks aeg sipelgad tekitada nahavahele, sooduspakkumine betakale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaata siit
Ei no aitähh, just (ca tunnike tagasi) käisin Gerbeli käest seda ostmas ja sain hinda täie rauaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberNo võtame siis järjekorda,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sel juhul oled sa esimene järjekorras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui täpsemalt huvitab saada PS.Edit: Kui kedagi veel huvitab, siis mul selline mõõtja:

masterofceremony
MemberSoovin õnne …anlt mis voorumiraffas selle teadmisega peale ‘akkab …
või tuleb seda võtta kui teada-annet tasuta abi kohta,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnnitlused vastu võetud.
Mul pole tasuta abi osutamise vastu kunagi midagi olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Member507
masterofceremony
MemberMul täitsa selline %mõõtja olemas, millega saab korralikult mõõta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Membermmmmm catfight
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma just avastasin kuskilt sellise tõsise catfight’i lehe, aga kuna siin palju alaealisi, siis jätan selle enda teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Member
See pilt on nii nummi
MemberArvuti taga istudes on see igastahes v2gagi l6bus lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usu mind, see oli ka reaalis väga lõbus lugu.
Kui pikk sa olid siis?Temast ca 24 cm pikem.
märts 11, 2009 at 7:47 e.l. in reply to: Heidrun Sigurdardottir – International Fitness Competitor #186062masterofceremony
MemberKõik on kena. Võibolla olen vanamoeline, aga silikonipallid ees häirivad.
AutorPostitused