masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
MemberEnnemuistsetel aegadel tegid tööd vedurid, nüüd koledad Undid.
masterofceremony
MemberAga kas kasu ka oli?Ütlen ausalt, et hinna ja tulemuse suhe on tugevalt paigast ära. Enesetundel polnud kuuri ajal häda midagi, aga samas ma alustasin kuuriga, siis kaalusin natuke üle 100 kg ja sain -4kg. Samas tellisin Kalmuselt toitumiskava ja teen praegu massitreeningut ja pilt on ikka hoopis teine. Nii, et kui tahad mingit tulemust ka näha, siis põhi laks on siiski toitumine. IMO, seed “super – puper” suurepärased ja fantastilised jne rasvapõletusvahendid on täielik bullshit. L-caritine minu peal ei toiminud, mõtlesin, et katsetan USA superleiutist-tulemus jälle ei rahuldanud. Samas vbla tänu nendele on täna mul, võib öelda, et siiamaani elu parim vorm ja loodame et paraneb veelgi. Eks ta selline kahe otsaga asi ole ja eks need ka midagi mõjunud ole, aga endale mulle tundub, et see oli rohkem maha visatud raha.
Ja algajatele, kes seeda juttu loevad: Alustades on need vahendid kohe kindlasti mõtetud, võibolla oli ka asi selles, et ma liiga vara kasutasin. Äkki tuleks seda kraami kasutada nö lihvimiseks, mitte “töö” tegemiseks
masterofceremony
MemberMa tegin ühe kuuri läbi, tervisele neg. i mõjunud, kõik toimib edasi
masterofceremony
MemberVana tõde: Kui toitumine paigas pole, siis on pulbrite peale raisatud raha põmst maha visatud.
masterofceremony
MemberÜks parimaid kehaehitajaid IMO. Lisan õli natuke tulle sellega, et mehed – kadedad olete, et teist PALJU suuremaid mehi leidub

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mul tuli just meelde, et minu elu pöörleb ainult lihaste ja nende kasvatamise ümber.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 8:05 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193710masterofceremony
MemberKiiresti on võimalik suurendada vaid pekikihti ja siis selle all kasvab natuke ka lihas. Mis kasu on sellest, et kui kasvatad endale peki selga, aga lihas välja ei paista?aga lihast kasvatada nii, et peki kiht ei suurene on kõike muud kui kiire.
Edit: Kasvamine on peamiselt kinni toitumisest
masterofceremony
MemberKuna mulle sepik eriti ei maitse,siis söön meega täisteraleiba. V.hea laxu saab kätte.
aprill 28, 2009 at 6:10 e.l. in reply to: +Oksjonil on (20-24 aprill.) Fitness.ee kindad randmetoega #193333masterofceremony
MemberEsimene trenn uute kinnastega tehtud. Tulemus – hea.
aprill 27, 2009 at 11:47 e.l. in reply to: +Oksjonil on (20-24 aprill.) Fitness.ee kindad randmetoega #193217masterofceremony
MemberKas võib järgi minna, või ei pandagi lukku?
masterofceremony
MemberSorry aga ma ei saa jätta mainimata, et kiireim viis kaalust alla saada on :
aprill 21, 2009 at 12:07 p.l. in reply to: +Oksjonil on (20-24 aprill.) Fitness.ee kindad randmetoega #192388masterofceremony
Member600
masterofceremony
MemberIMO, kui tekib selline küsimus, siis söö parem kohupiima on kindlam ja jääb rohkem raha ka alles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Membermasterofceremony
MemberMa alguses sõin külmalt, helvestele piima peale valades. Nüüd viskan piimaga mikrosse, 850W juures 1,5 minsa ja söögikõlbulik, natuke jogurtit peale ja … mmm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2009 at 9:45 e.l. in reply to: +Oksjonil on (06 – 10 aprill) Tribulus Universalilt #190660masterofceremony
Member500
AutorPostitused