masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
MemberParim areng on kindlasti jalg. Samas jälle tissile ei taha jõudu ja vormi eriti juurde tulla. Ülejäänud võib lugeda rahuldavaks.
masterofceremony
MemberNjah, aga selle jalkamängu graafika tundub juba päris reaalsena
masterofceremony
MemberMaasuudlemine
Tuntud ka kui “Allah Köiega/Sabaga”
masterofceremony
MemberMinu poolt pluss Kalmusele. Kui on tõsi taga ja oled nõus tubli töö endaga ära tegema, siis on Marekiga koostöö lausa suurepärane. Lisaks kõigele muule on ta ka alati nõuga abiks ja suhtlus temaga kiire ja informatiivne. Lisaks mainin veel, et toitumiskava ei ole üksluine, nagu ta tavaliselt kipub olema ja see on juba omaette üks suur pluss.
Ja kui nüüd tuleb küsimus, et kas olen kelleltki teiselt ka tellinud, siis “jah olen küll, aga ei kommenteeri siin seda rohkem”.
Kiirelt ei saa midagi, effektiivselt aga küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberPane FF-le peale adblock ja saad kaotada igasuguse reklaami ja vidinad, mis närvidele käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Memberminuteada tõmbavad enamus neid kusagilt internetist, kellel kogemusi võib juhendada.Ai, ai, see ju puhas piraatlus
MemberMa ei suuda eriti pikalt aeroobset teha. Eks tahtejõuga sunnin ja pistan mp3-emängial heli maximumini ja annan minna.
masterofceremony
Memberusufanaatikud on rämedalt pullid,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selliseid üritusi vist eestis ka tehtud. Kellel on kaabelTV, siis LifeTV pealt olen sattunud vahest nägema. Laval mingi vana jutustab enamvähem samas stiilis ja siis mingi vant tõlgib sünkroonis eesti keelde. Kunagi pole viicinud seda kukkumise “püanti” ära oodata.
masterofceremony
MemberOlen ka kunagi Mihkli fänn olnud, oli vist ka mu esimene isiklik kassett tema oma ja ku ma ei eksi, siis albumiks oli sel ajal tutikas “Dangerous”. Käisin ka tema Eesti tuuril lava maha võtmas. Olime oma pundiga lava ees turvaalas ja vahtisime silmad punnis ja suu ammuli. Kuigi Mihkli fenomen on juba ammu ennast minu jaoks ammendanud ei saa ma ütlemata jätta, et ta oli siiski üks muusika suurkujusid ja nagu uudisteski keegi ütles, et arvatavasti ilma tema tuurita ei oleks Eestis nii suuri muusikastaare hiljem külas käinud.
Puhka rahus Wacko-Jacko

masterofceremony
MemberSeda ma ka hommikul juba uudistasin. Vist tikutakus oli, kohati täiesti ebamaine teema. Hullem, kui narkosõltuvus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 8:07 e.l. in reply to: liigese taastamiseks, tugevdamiseks mõeldud lisandid! #204563masterofceremony
MemberPlaanin endale varsti osta: Cissus Quadrangularis 11% Lugesin netist, et pidi v. hea asi olema.
masterofceremony
Memberkas suitsetamine mõjutab kuidagi lihaste arengut, no nt, kas see piirab lihaste kasvamise kiirust vms ?Otsing: Kas tõesti on nii raske?
masterofceremony
MemberSelle kohta on hea ütlemine:
Kuigi kõht on täis, võib menüüd ikka vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberArmastust esimesest silmapilgust ei usu, pigem armumine esimesest silmapilgust.Julgen samuti vastu vaielda. Ma oma armastusega juba rohkem kui 11 aastat koos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused