masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
MemberSaadet ei vaata, aga see Eliis tundub täitsa näpitav olevat. Nii, et ma siis tema poolt

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Membermasterofceremony
MemberJa võitnud loosungiks on … ?
masterofceremony
MemberDiesel power pole kindlasti. Enne meenutab Minefields’i, aga pole ka päris see.
masterofceremony
MemberVahid porri ja toksid seent?
Vaata parem Fitness.ee-d ja treeni lihast ühtlaselt.

Igati poliitiliselt korrektne ja mitte ropp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberÄra ole labane
masterofceremony
MemberTramaeivõi tegi kohe hommikul tuju heaks
masterofceremony
MemberKui katuse all pole kõik korras, siis kuidas saab inimene psühholoog olla? Tekib küsimus, või mis?
Lisan veel, et mitte tavaline psühholoog vaid tuntud ja hinnatud psühholoog.
masterofceremony
MemberEi saa küsimata jätta.
Strippariks ve?
masterofceremony
MemberEi saanud kirjutamata jätta: Vaata foorumis ringi

Aga eks siis kordamine ole tarkuse ema:
Kui tellid 1-e kava (toitumis- või treeningkava), siis tuleb 1 kava, kui tellid 2 kava (toitumis- ja treeningkava), siis tuleb 2 kava.
Võtame variandi, kus tellid mõlemad kavad koos.
Kui sa oled algaja, siis saad ka algaja treeningkava. Kui treenid juba mingi kava järgi, siis kirjuta sellest kindlasti ka veebitreenerile võimalikult täpselt ja ei saa algajate kava. Toitumiskavaga sama asi. Samas on sul pidev treeneri nõustamine olemas, et kuidas üks ja teine asi sulle mõjub ja muidugi pead kirjutama ka, et mis on su eesmärk. Vastavalt sellele sii koostataksegi kavad. Kui oled nii tark, et oskad mõlemat kava teha endale, siis miks sellise küsimuse üldse tõstatasid? Ja usu mind, see raha ei ole maha visatud mittemingil juhul. Ma olen juba üle 2-e kuu treeninud ja söönud kavade järgi. Muidugi olen mõnedest treeneri soovitustest mööda hiilinud, aga pea igakord olen ka nö karistuse saanud oma keha poolt. Nii, et soovitan igati tellida mõlemad kavad koos + suhelda treeneriga = parem enesetunne ja parem väljanägemine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ära looda seda selleks suveks saada. Progress oleneb ka muidugi su kehalisest hetkeseisust ja millal (kui üldse) viimati trenni tegid.masterofceremony
MemberMitte ainult toitumisteadlane vaid lisaks veel ka psühholoog. Loogiliselt peaks ta ju vaimselt väga kõrgel tasemel. Hämmastav, lihtsalt hämmastav.
masterofceremony
MemberLugedes siin enamus reklaamlauseid, siis tekib selline tunne, et FAST mingi imeaine, mida võtad paar doosi ja oled põhimõtteliselt hetkega lihastes ja lugedes fitness.ee-d oled kohe rannavormis.
😆 Isiklikult meeldis, peale enda variantide:
fitness.ee – Järgmiseks suveks vormi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberLõhnab uue “tegijate treeningu” järgi. Joker ma juba ootan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
Membermasterofceremony
MemberInglise keel mu minu arvates ka täiesti out, aga samas sõnu Fast, mis on inglisekeelne, ja fitness, mis on ka inglisekeelne, on kuidagi nadi näha eesti keelsete sõnadega ühes lauses. Ei ole nagu päris see õige. Fitness veel kuidagi, aga Fast segatuna eesti keelde on kohe kuidagi eriti imelik.
Reklaam suunatakse ju eelkõige noortele ja sportlikele inimestele.
Pange nt Ott ja mõni vanakooli USA muskelauto ühe pildi peale koos kirjaga: Too Fast For You? Ja alla lihtsalt fitness.ee kiri.
Liisa ja nt mõni lambo või porge ja alla sama kiri ja fitness.ee reklaam.
Teksti võib pikendada siis nt.: Can’t reach? Too Fast For You? või Can’t get your hands on? Too Fast For You? Otile lisada pildile paar tibinat ja vastavalt Liisale siis paar musklimeest.
Minu arvates peaks reklaam jätma üles küsimärgi, et mis on see Fast ja mis on fitness.ee. Võti selle probleemi lahendamiseks on minna fitness.ee lehele.
Parandasin kirjavea ja lisaksin noortepärase: 2 Fast 4 U
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused