masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
MemberSteroidid ei koti. Just mis on meele järgi on USAs on hinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi ühekaupa tellides tuleb soodsam
Ja muidugi paar nn imeasja, mis tunduvad huvitavad.masterofceremony
MemberHelistasin Eesti tolli, sealt vastus:
Netipoest on KEELATUD tellida.
Kui keegi sõber/sugulane saadab, siis tuleb enne saadetavate pulbrite/kapslite koostisega läbi käia ravimiametist, et see oma heakskiidu annab ja siis uuesti tolli poole pöörduda, et kui kinni peetakse, siis vastava paberi olemasolul sulle see kaup ikka kätte antakse.
Helistasin Soome tolli, sealt hoopis teine vastus:
Kui ei ole ravimid, siis anna aga minna.
Tra ma ei või, miks Eesti toll peab lolli mängima
masterofceremony
Member2 spl enne trenni 500 ml veega ja 3 spl peale trenni 500 ml mahlaga.
masterofceremony
MemberSoovitan ka tellida toitumiskava. Mul kadus vöökohast 3 püksivöö vahet ca 3-e kuuga, muidugi oli seal abiks ka 4x nädalas trenn. Mul oli ikka paras õllekas ees, mis veel siiamaani, aga tunduvalt väiksem
masterofceremony
MemberJa mis puudutab toitumist, siis sina, masterofceremony, räägid ju oma viimases postis iseendale selgelt vastu! Algselt väidad, et alles 18-19-aastane on võimelime toitumiskavast kinni pidama ja siis et toitumiskava ja selle järgimine on puhtalt kinni tahtejõus.Ja kas see Pedas õppinud sõber on ka treeneripaberitega, on ta kedagi treeninud või on ta puhas teoreetik?
Võibolla viitad kohale, kus ma väidan, et alles 18-19 aastane on võimeline toitumisest kinni pidama. Tahaks kohe ise ka teada, kus ma seda mainisin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, Pedas õppinud sõber on treeneripaberitega.
masterofceremony
MemberVäidetavalt siis on inimene füsioloogiliselt valmis peale 16-ndat eluaastat ja seda just liigeste poole pealt. Kordan uuesti, et mulle sõber sellest rääkis ja ütles, et oma poega ta ei lase küll hea meelega enne jõusaali mässama. Ja kuna ta on lõpetanud peda kehakultuuri erialal, siis ma arvan, et päris jura ta suust välja ka ei aja.
Toitumiskava ja selle järgimine on puhtalt kinni tahtejõust. Alati võid vanematele öelda, et: Tavai, nüüd ma soovin muuta oma toitumisharjumusi, ja iga hoolitsev lapsevanem aitab igati sellele kaasa.
masterofceremony
MemberHmm … Ja millel põhineb väide, et “enne 16 ei ole soovitav, ei tohi?” Fakt on see, et treeneri järelvalve ja juhendamise all ei tohiks juhtudagi midagi sellist nagu seda oleks enese vigastamine liigsete koormuste tõttu trennis vms. Treenida tuleb targalt, hoolimata sellest, kas oled 15, 25 või 45!Enne 16 eluaastat on luud ja liigesed inimesel väljaarenemata. Treeneri järelvalve all tuleb saali kindlasti teha ja raskustega mitte üle pingutada.
masterofceremony
MemberTegelikult on see väga vastuoluline teema. Ühed ütlevad ühte, teised teist. Mu kehakultuuri Pedas õppinud sõber ütles, et enne 16 ei tasu suurte raskustega mittemingil juhul treenima hakata, seest keerab liigesed peesse, sest just nagu sul ema ütles, et sa kasvad veel ja luud ja liigesed ei ole nii jäigad kui vaja. Näide tal enda näol olemas. See hakkab oma mõju avaldama 30 eluaasta lähedal. Ise võin omast kogemusest öelda, et alustasin ca 14 aastaselt ja tegin aktiivselt trenni kuni 16 eluaastani. Hetkel uuesti alustades annavad liigesed endast tihti märku. Muidugi reeglid kinnitavad erandeid. Mina soovitaksin sul tellida toitumiskava ning tegeleda just aeroobse treeninguga ja teha harjutusi, kus raskuseks on su enda keharaskus. Oota aasta või kaks ja siis hakka saalis jõudu tegema.
See täielikult minu arvamus ja soovitus. Natukene midagi sellist, mis ei ole a’la: “loomulikult hakka kohe treenima”. Nüüd võib oodata raudselt vastukaja, et “paras saabas” olen ja ei tea asjast midagi. Nii see ongi, aga kirjutasin lihtsalt mida kõrgharidusega kehakultuurlase käest kuulsin ja mida ma püüan ka meede jätta.
masterofceremony
MemberHetkel kuulan:
Trennis ja autos üldjuhul selliseid esitajaid:
masterofceremony
MemberSURUMINE

LENNUTAMINE

masterofceremony
MemberSexikas bassihäälne naisteraffas

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberSelle võiks aegunud teema kõrvale “kleepekaks” teha ja lisaks veel ka siia algajate alafoorumisse. Siis kaoksid ära iganädalased, “Kuidas ma kreatiini tarbima peaks?” küsimused.
Mina panen kreatiini šheigi sisse peale trenni ja hommikuti olen siiani võtnud koos spl. dextroga segatuna 200 ml vees.
masterofceremony
MemberTeistkordselt enam laadimist ei tee. Teen esimese kuuri 5+5gr 3 kuud ära, siis 1-2 kuud pausi ja pärast alustan 5-se kuuriga. Ma arvan, et Kalmust vaadates tasub nii mõndagi kõrva taha panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või tasuks kohe minna 5gr kuuri peale?

masterofceremony
MemberMonohüdraat kreatiinist jutt jah. Samas lugedes nö. “kasutusõpetust”, mis on kirjutatud fasti kreatiinile,siis see läheb kokku jälle eelpool mainitud teemaga. Kas siis tasuks Fasti maaletoojatel äkki ka “kasutusjuhendit” updeitida? Põhimõtteliselt tegin selle 5-e päevase laadimise ära ja nüüd siis 5+5 gr 3-6 kuud mitte 5-6 nädalat? Kumb kasulikum, kas 5gr hommikul tühjale kõhule koos dextroga või 5gr enne trenni koos valgušheigiga? 5gr peale trenni on koos šheigiga kindel laks. Vabal päeval siis mis ajal oleks 5gr kõige kasulikum?
masterofceremony
MemberKrt nüüd on jälle kõik sassis. Ühed ütlevad lae – teised. et ära lae. Ühed ütlevad 5g päevas jaotatuna kaheks – teised 10g päevas on hea. Ühed ütlevad 3-6 kuud – teised 3-4 kuud (ok see eenamvähem paigas). Milline on õige variant? Kaua pidada pausi kuuride vahel? Põhimõtteliselt on kõik olemas ka teemas: >>> Pikemalt kreatiinist <<< Aga see teema ja Mareki jutt on natuke vastuolus.
AutorPostitused