masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2009 at 6:50 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224322
masterofceremony
MemberKui lööb valu kuklasse, sisi peaks olema järsk vererõhu tõus. Kui pikad seeriad teed?
masterofceremony
Membermasterofceremony
MemberSuht huvitav leht. Polegi enne märganud kuskil teemades, mulle tuli selline vastus:
Nii valgurikas toit koormab neerusid ja maksa, võib kiirendada vananemist.
Sinna ei saanud lisada peale trenni šheiki, mis tõstab mu poolt tarbitavate valkude kogust veelgi.
masterofceremony
Member+1 ankeet ka minu poolt. Heh, peaaegu kõik sai täidetud. Polegi enne mõelnud sele üle, aga ma polegi haige olnud vist üle 10-ne aasta. Vähemalt ei mäleta haigusi, et oleks pidanud koolist/töölt/trennist puuduma. Väike köha-nohu ei lähe arvesse. Mul ka ikka räme ülekaal pikkust 184 kaalu hoian 95-100kg vahel veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vana pax ikka, mis muud.masterofceremony
MemberTabav ja abivalmis lahendus = Söök korda! Soovitan toitumiskava võtta M.Kalmuselt ja küll siis hakkab paremaks minema.
masterofceremony
Memberma naersin ka seda. Eilne ekspress right?tikutaku foorumist pilt pärit.
masterofceremony
Membernuff said
masterofceremony
MemberIlmselt ta mõtles Tarmo Rakaselga, Ardo kaksikvenda.Si senjoor
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberParandus, Kristjan Kattai.Ja nagu kuulda oli, otsustas ta juba enne seda sõpruse pst show’d, et ei osale. Ei olnud viitsimist valmistuda piisavalt, kahjuks.
Nüüd saan Kattai fännide käest kindlalt nii kus torust tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt teades ka natuke neid tagamaid, siis Kattai kardab võistelda “suurte poistega”. Talle sobivad sellised 16-17 aastased, kellede seas ta suht “isa” on. Nii, et asi pole viitsimises vaid selles, et ta ei julge Artsiga ühte ringi minna. Tarmo käest sai ta juba korraliku koslepi 1 aasta.
masterofceremony
MemberGurmaanitsejatele: Proovige 6-Methyluracil’i lusikaga 1 gr suhu ja siis ükskõik mida peale juues on ca tunnikeseks maitsemeeled halvatud. Samas lahustades ära mahlaga “pitsis” neutraliseerub maitse kuidagi ära.
masterofceremony
Membermasterofceremony
Member
masterofceremony
MemberJalapress on suht viimane asi, millel mina maxi prooviks. Seal annab nii palju sohki ka teha, et ei lase igakord samale sügavusele jne. Aga korralik näitaja ikkagi, ise pole üle 230kg jalapressile peale ladunud, ja seda siis seeriana, mitte maxina.Ja sügavust on nii palju et suts üle 90 kraadi tuleb põlve nurgaks, aga vastu rinda päris põlvi ka ei lase.
Ma olen jalad lasknud alati täpselt sinna piirini, et kohe hakkab per*e pingilt lahti tulema. Põmst põlved peaaegu vastu rinda. Tõsi küll selle maxi peal aitasin natuke kätega põlvedest kaasa.
masterofceremony
MemberYour score is 1.92.
masterofceremony
MemberHakkasin trenni tegema 2008 veebr. olin siis 28. Maksimume olen siiani proovinud vaid jalapressil. Alguses olid raskused ikka päris nutused. Tegin algajate Rinnaltsurumine 3×15 30kg
Jalapress 3×15 25?+40kg pressil (pressi selle konstrui kaal tühjalt oli vist 25kg)
Kuna mul on siiani vigane alaselg, siis hakkasin kükkima üle poole aasta hiljem (40kiloga).
Biitsa sai tehtud 3×15 15kg
Hetkel 2009 aug
Rinnalt 6×77,5 5×82,5 4×87,5 3×92,5kg
Jalapress 6×25?+300 5×25?+320 4×25?+340 3×25?+360kg Pressil max ca 4 kuud tagasi 25?+402,5kg
Kükk 6×85 5×95 4×105 3x115kg
Biits 6×42,5 5×47,5 4×52,5 3×57,5kg
Ümbermõõtudest mäletan, et kõik ümbermõõdud vähenesid. Mul kusagil üles kirjutatud ka, kui huvitab täpsemalt, siis võin otsida. Täpselt meeles biitsa nr. enne 42cm, kõige väiksem oli ca 2-3 kuud tagasi, siis oli korraks alla 39. Nüüd veits paisunud 39,5.
Ahjaa Alustamisel oli kaal ca 106-108, madalaim oli 94 ringi ja praegu 97 tuuri.
-
AutorPostitused