masterofceremony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
masterofceremony
Member1. Vanus? 29 (a.) Sugu? M(M või N)
2. Milline eluviis? (istuv, liikuv, füüsiline, raske füüsiline)rohkem istuv + 4x nädalas trenni
3. Pikalt tavaliselt magad? (… tundi) 6-8
4. Oled selle tundide arvuga rahul? (Jah,Ei) tavaliselt mitte
5. Kaua sooviksid magada? (…tundi) täiesti oleneb, vahest piisab 8 h, rohkem erit ei õnnestu. Kujutan ette, et 10 h oleks täitsa hea
6. Ümbritsev kodukeskkond? (Linnaline, maakodu) Linnas, aga suht vaikne magalarajoon
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? (nimetage helid vm. tegurid) vahest harva häirib, kui naine telkut vaatama jääb. Ja tihti liiga soe toatemperatuur.
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? (toatemperatuur vm.) Vaikus, temp. ca 18-21 kraadi, suhteliselt kõva padi ja kerge tekk
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? (mure, liigne mõtlemine, tüli, pinge vm.) Kui on tööl või kodus järgmine päev mingi tähtsa asja arutamine või tegemine, siis enne magama jäämist olen plaani üksikasjalikult läbi mõelnud ja mitu võimalikku lisastsenaariumit samuti. Ja siis avastad, et kell juba peaaegu hommik.
10. Milline oled unisena? (ärrituv, tujukas, tõsine vm.) Olen eelkõige unine ja laisk. Püüan teiste kottimisega ennast üleval hoida
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? (jõus, keskendumises, suhtlemises vm.)Suuremas osas just keskendumisega siis probleeme
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? Ei olegi millestki abi otsinud, sest unest puudust ei ole. Pigem pakuks seda teistelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberOleks sa pool tundi veel oodanud, siis näinuksid 40 minutit matše.See oli ikka päris kole üritus:
– ca sada pealtvaatajat
– kolm tundi hilinemist
– üritus ise mõnikümmend minutit pikk
– mingi hüsteeriliselt naljakas ja ohtlik agregaat, mille sees matšid olid
– matšidest ei hakka rääkimagi…
Totaalne läbikukkumine. Ma passisin ka ikka lõpuni ära, kuna sõber viimases matšis pidi põdra matile lööma, njah niipalju siis sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hea, et kutsega sain sisse, raha oleks olnud küll väga kahju välja käia. Matšid totaalne komöödia. Pealtvaatajatel oli ka totaalne kopp ees + enamus olid ennast õllest parajalt täis ka tõmmanud, sellest ka vastavad kommentaarid võistlejatele. Neil oli lava materjalidega mingi jama – ei saanud kätte vms ja siis toodi kiirelt k-rauta’st. Oli ju ka näha, et töö käigus tehti nö projekti. Sellepärast ka selline viivitus. Mul naine oli uudistest korraldajapoolset kommentaari näinud, mis oli suht pohhuistlik. Paarile põdrale oleks tahtnud ise hea meelega vastu tatti ära panna, eriti üks blond kõrend, kes käis ja keksis ja ajas oksad eriti laiaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberMul kunagi käsipallist parema käe õlg vahest päris tugevalt tunda annab. Just istudes surumisel. Õlaga see jama, et paraneb sunnik väga aeglaselt. Võta väiksemad raskused ja rohkem korduseid, loomulikult enne harjutuse tegema hakkamist tee õlad soojaks, õlaringidega nt ja püüa venitada. Kui väga tunda annab, siis olen ma õla Capsicamiga kokku määrinud ja sideme peale tõmmanud.
masterofceremony
MemberKuidas sul õnnestub Hydroxycuti eestisse toimetada, äkki valgustad, kui avalikult ei soovi, siis priva mulle.
masterofceremony
MemberKui steroidi teema jätkub, siis varsti on märgata sellist ülekaalu:

Paljude arusaam toidulisanditest:

masterofceremony
MemberKrt, mul sõbrad võtavad seal osa. Ai krt, nii vaikselt olnud, peab helistama ja kottima
masterofceremony
MemberThink Big ja Souled Out, nii nägin mina Su linkidelt ja see The Babysitters on üldse Twin Sitters
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga pole hullu, sa oled ka inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Souled out oli ka jah valesti. Twin Sitters ehk siis The Babysitters, selle viimase nimega oli film lihtsalt rohkem tuntud. Selle pärast ka kirjtuasin selle tuntuma variandi.Ja kes ei tea, siis David teeb mingit kahtlast indie musa Kuula siit
masterofceremony
MemberKui natuke õigemini kirjutaksid äkki siis leiad?Vaatasin osad torrentilehed läbi, ka ei leia.
masterofceremony
MemberKõik jumala huvitavad pildid ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , See Ronnie kõht on küll päris julm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehe, mu õllekas ei tundugi enam nii väga suurena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberTahes tahtmata tulevad meelde meie endi kohalikud ärimehed:
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberPaljudel aminohapetel on parim efekt koos teiste aminohapetega kombineeritult, niiet mina soovitaks pigem mingit kompleksset toodet..http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=732
..kuigi tegelikult piisaks ka tavatoitumise parandamisest
Tavatoitumine on mul paigas, nii et selles probleemi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jama selles, et mu virtuaaltreener, herr Kiivikas ei suvatse juba kolmandat nädalat mu kirjale vastata ja sellepärast mõtlesin, et esitan küsimuse siia.
masterofceremony
MemberEks neil negrodel see geenidega sisse kodeeritud. Kui sul ikka kiired jalad ja head hüppevõimet puu otsa hüppamiseks pole, siis süüakse lihtsalt ära. Lihtne reegel. Pluss veel see, et kui valge inimene juba autoga sõitis, siis poisid aafrikas vedasid posti joostes (just maratoni jooksjate kohta).
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masterofceremony
MemberJõudu võib päris raske kasvatada olla kui samal ajal intensiivselt rasvu põletad. Võib probleem olla selles?Või äkki kulub väike puhkus ära?
Intensiivne rasvade põletamine on läbi. Praegu jõutreening ja eks sealgi põleb rasv, aga enam mitte nii intensiivselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Puhkus trennist oli juuli lõpp-augusti algus 2,5 nädalat.
Mille põhjal sa seda väidad?Nt. :
L-arginiin on lähteaine veresoonte endoteeli (siseseina) lämmastikoksiidi süntaasis (eNOS) ja lämmastikoksiidi olulisim esmane aste veresoonte endoteelis (19). Organism sünteesib lämmastikoksiidi aminohappest L-arginiinist peaaegu kõikides rakutüüpides (9). Ongi kindlaks tehtud, et L-arginiin laiendab veresooni (2). On ka viiteid sellele, et L-arginiin tõhustab treeningute mõju insuliinitundlikkusele ja kapillaaride ehk juussoonte kasvule lihastes (14). Kapillaarid omakorda transpordivad toitaineid verest rakkudesse, mistõttu see võib viia nende ainete täiendavale transportimisele lihastesse. Kaudselt ongi tõestatud, et jõutreeningu tekitatav vereringluse tõhus suurenemine arendab suuremat jõudu (6). L-arginiin on seega keskne koostisosa tootes, mille abil soovitakse tõhustada vereringlust ja parandada lihaste tööd. L‑arginiin võib ka suurendada lihasmassi ja -jõudu (3) ning parandada aeroobset sooritusvõimet (13). Ühes hiljutises uurimuses leiti, et suu kaudu manustatud L-arginiin kiirendab lisaks kaalulangetamist, säästab rasvata kudesid ja parandab glükoosi ainevahetust, insuliinitundlikkust, endoteeli tegevust ning vähendab oksüdatiivset stressi ülekaalulistel insuliinresistentsetel II tüüpi diabeeti põdevatel inimestel (10). L-arginiinist võib olla abi ka suure kolesteroolisisalduse ja kõrge vererõhu all kannatavatele inimestele ning suitsetajatele (19).Klikka lingile ja scrolli allapoole, sinnani kus räägib Pump+ ist
Kusagil powermani foorumis soovitati ka just neid kahte AH-t. Võib ka tutvuda inglisekeesete foorumitega.
masterofceremony
MemberTreeningkava oled vahetanud?Vahetasin just ca 2 kuud tagasi. Ja raskused on suurenenud minimaalselt selle aja jooksul. Eks mul mängib rolli ka vanus, ega keha enam nii kiirelt ei arene nagu 20 aastasel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks just neid aminohappeid?Kuna olen aru saanud, et need aminohapped aitavad kõige efektiivsemalt kaasa lisaks lihaskasvule ka rasvapõletusele.
masterofceremony
MemberNokin nina ja kotin töökaaslasi.
AutorPostitused