maryjane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maryjane
MemberBCAAAmount Per Serving:
L-Leucine 500 mg
L-Isoleucine 250 mg
L-Valine 250 mg
No 10 grammist jääb ikka kõvasti puudu ju !?
Nagu preparaadi nimigi (BCAA1000) ütleb, siis sisaldub soovitatavas päevanormis ehk neljas kapslis kokku 1000 mg bcaa-sid. BCAA2000 sisaldab poole rohkem. Kümne grammi jaoks oleks vaja süüa 20 kapslit BCAA2000 või 40 kapslit BCAA1000. Kallis lõbu üldiselt – BCAA2000 purgist jagub 6 treenimiskorraks.
maryjane
MemberAitäh, Fred. Proovin järgi ja kui nokib, siis annan foorumis teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maryjane
MemberMu sheik koosnes veest, pulbrist ja kakaost. Proovisin kolme erinevat sorti (Hera80, No1 ja Whey Lemon), aga ikka hakkas pärast sheiki magu valutama, nina läks kinni ja silmad hakkasid vett jooksma. Allergoloogi juures selgus, et ma ei tohiks tarbida täispiima, jogurtit, kodujuustu ega juustu – sisuliselt siis ühtegi piimatoodet. Allergia lihtsalt on selline asi, et ühel päeval lambist tekib ja siis tuleb sellega elama õppida. Jube tüütu on, ja sellepärast ka närvid läbi. Ja lihased on üleeilsest trennist haiged nagu mõnel diletandil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maryjane
MemberSellepärast tean, et sheigi peale mul allergia tekkiski. Sestap pole selle üle mõtet suurt vaielda, tahtsin vaid kogenumate soovitusi, millega vadakuvalku asendada. Asjatu lootus ilmselt, eks siis katsun omast tarkusest välja mõelda.
maryjane
MemberKuu aega tagasi selgus, et olen piima vastu allergiline. Jätsin vadakusheigid ära ja pärast seda ei õnnestunud enam endise intensiivsusega treenida, sest lihas ei taastu enam ööpäevaga ära. Mida soovitaksite uueks taastumislisandiks? Soja või bcaa või paljas glutamiin või veel midagi muud?
maryjane
MemberNojah, aga liha on jube raske sheigiks teha ja Egg White Pro’d enam Robocopis müügil pole.
maryjane
MemberKannatlikku on sellepärast vaja, et mul läheb võrreldes teiste inimestega igasuguste tehnikate omandamisega alati paar sajandit kauem aega.
Kust neid mainitud kodanikke leida võiks?
maryjane
MemberPanen end siis kohe järjekorda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Klubiks Tropic.
maryjane
MemberAinult jõusaalist kindlasti kohe ei aita. Mina soovitaksin kiirkõndi. Kõnnid sellises endale sobivas tempos (tunned, et nahk läheb soojaks ja veri hakkab käima). Esimesel päeval pool tundi. Ülejärgmisel tunni. Ja niimoodi ülepäeviti iga kord pool tundi rohkem. Kahe nädala pärast oled täiesti võimeline tund aega sörkima või jalgrattaga sõitma või aeroobikatrenni üle elama. Siis hakkab pekk minema, nii mis mühiseb. Otsi endale mõni sama tasemega trennisemu, see aitab püsivust hoida ja koos trennis käia on ikka lahedam, kui üksi.
Toidust jäta ära kindlasti magusad asjad, valgest jahust tooted ja loomne rasv (rasvased piimatooted, sealiha). Kindlasti söö alati kõht täis, nälgida ei tohi.
Trennist satub õnneks kiiresti sõltuvusse, kõige raskem on toidu osa, aga kui eesmärk silme ees püsib, siis vast elad üle. Jõudu!
maryjane
MemberMinul on Soehnle vannitoakaal. Ostsin Anttilast. Näitab peale rasvaprotsendi ka lihas- ja veeprotsenti.
maryjane
MemberMul rasvaprotsent 25-26, teen trenni 4-5 korda nädalas ja ausaltöeldes end väga pirukaks ei pea. Pikkus 170, kaal 60, vööümbermõõt 65. Sõltub vist sellest, kus see rasv asub. Ma pakun, et minu oma asub pigem siseorganite ümber, kui naha all.
maryjane
Member2.Kõnni algul (näiteks 3km) rahulikult ,nädal hiljem kiiremini ja kiiremini ,kui tunned,et pead jooksma hakkama.kui läbid 3km 12 min oled tubli.Huu…. Ma pean end suht treenituks (jõusaal küll põhiliselt), aga läbin 3 km 17 minutiga, pärast köhin verd… 3 km 12 minutiga läbib üks mu sõber, kes on kunagine tippsprinter.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maryjane
MemberMa soovitaks ka ikka korralikke solaariumitooteid kasutada – Australian Goldi või Caribbean Goldi. Solaariumitöötaja ükskord näitas, mis juhtub, kui enne päevitamist kreemi mitte panna – solaariumiklaasile oli kõrbenud õhuke kiht eelmise kliendi nahka… Ütles, et saab kohe aru, kas klient on kreemi pannud või mitte – viimasel juhul võtab klaasi puhastamine kauem aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maryjane
MemberKanna ma toetan maha ülemises asendis. Alumises poleks see füüsiliselt võimalik.
Varasemalt hoidsin kogu harjutuse aja tagumist jalga päkal, siis oli palju hullem teha. Üleval asendis kanna mahatoetamine lõõgastab korra säärt, aga ikkagi mitte nii palju, kui vaja oleks.
maryjane
MemberSee Polari OwnIndexi test on ikka väga kaudne. Kui tahad oma reaalset VO2maxi teada, siis astu sisse mõnda spordiklubisse, kus koormustesti tehakse. Mul endal on ka kerge hämming selle testiga seoses – nimelt pärast kaheksakuulist treenimist pole OwnIndex üldsegi paranenud. Samas tunnen ise, et võhma on juures küll. OwnIndex arvutatakse ju rahuoleku pulsi pealt, siin on aga mitmed tegurid, mis seda mõjutavad. Kasvõi näiteks see, et kuidagi ei õnnestu mõõtmise ajal täielikku rahuolekut saavutada – ikka natuke närvitsed ja mõtled, kas tuleb parem number või mitte; see aga tõstab südame löögisagedust. Rahuoleku pulsi korrektseks mõõtmiseks tuleks öö otsa, ekg andurid küljes, magada ja hommikul vaadata, milline oli madalaim pulsisagedus. Polar kahjuks madalamat piiri ei ütle, ütleb keskmise ja kõrgeima… Teine jama on selles, et ta kasutab arvutustes kaalu, aga ei arvesta, kas kaal tuleb pekist või lihasest. Lihaselisematele isenditele ei sobi see kellatest seega üldse. IMHO võiks Polar seda algoritmi tiba kohendada ning võimaldada rasvaprotsendi lisamise.
-
AutorPostitused