Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberMa lolli huumori sõber, selle eest saate ikka thumbs uppe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peen huumor saab aga lausa 2 plussi.Marxengel
MemberTeate, muidu on täitsa naljakas lugeda ja ei tõmba üldse käima ka ‘las ullike pajatab’.
Aga kuidas peaks valk (proteiin, teie keeles. (Või äkki ‘broteiin’?)muutma ‘kõhu mikrofloorat’ enam kui banaan?
Püüdke kasvõi 1 oma teooria lõpuni lahti seletada.
Marxengel
MemberTere, see on sul küll valesti meelde jäänud; rasvlahustuvate vitamiinide varud asuvad peamiselt maksas.
Ei maksa kutiga vaielda, tal on nad rasvarakkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberVabandust, aga mis ku**di menüü see veel on?
Teravili ja natuke aedvilju juurde.. küll targad sulle peagi täpsemalt nõu annavad;)
Siin pole mitte kaloreid arvutada vaja vaid sööma hakata.
Marxengel
MemberKinniste jalanõude reegel on sellepärast tehtud, et juhul kui peaks raskus peale kukkuma, siis oleksid tagajärjed väiksemad.
Kas tõesti? Ma ei näe väga suurt vahet, kets ei hoia vähimalgi määral vigastust väiksemana kui tegemist on raskusega. Igal juhul, need, kes aru ei saa, mis teema on palja jala ja spordisaaliga, tundub, et ei hakka aru ka saama. Lootusetu seletamine. Hea, et ei satu väga tihti nende õiguseotsijatega ühte saali.
Marxengel
MemberMu meelest ei ole naljakas vaadata, eriti kui eeskirjad ütlevad, et jalanõud peaks kinnised olema. Elementaarne viisakus kaassaaliliste vastu muidugi eelkõige. See, et sul mugav on nii, ei ole sealjuures üldse mingi argument.
Marxengel
MemberVast saite sõbralikust irooniast aru…tundlikud kaklejad:)
Marxengel
MemberKas ebaproportsionaalsus on ok selles osas? (see ei ole solvang, huvi.)
Marxengel
MemberHalvaa.
Marxengel
MemberViskan ühe trennijärgse pildi – pooled VÕIMLA MMA-tiimi staarid koos. Mina, Ott Tõnissaar (Raju peakorraldaja ja kogenuim MMA-võitleja), Martin Orgusaar (BJJ sinine vöö 4 amatöörmatši kogemusega), Alar Hutrov (6 amatöörmatši kogemusega tõusev täht, nendest vaid 1 kaotus).
Kas kamp mehi, kes kuuluvad rubiiki “nad jätavad iga kord ‘jalapäeva’ vahele” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberMarxengel
MemberJazzy!
juuni 26, 2013 at 11:33 e.l. in reply to: Küsimusi üldiselt ning ka pulsikella ja kalorite kohta. #345485Marxengel
Member1,5 kg sportiva noormehe kaalumuutus hommikul – shokk? ma olen shokis, kuhu on kehakaalufoobia meid viinud:) Vaata õhutemperatuuri, enda aktiivsust, jne. Paanika-jaanika:)
juuni 25, 2013 at 8:03 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #345453Marxengel
MemberIse teeks vaid ühe vahekokkuvõtte (ja ikka sama mida senigi): kõik on väga individuaalne.
juuni 25, 2013 at 12:49 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #345430Marxengel
Memberhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23703835
mis neil ‘söö kord päevas’ – teoreetikutel nüüd vastu on öelda. See on ju ‘teaduslik’
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused