Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
Memberhttp://dailyhealthpost.com/10-reasons-why-you-should-avoid-diet-soda/#axzz2cMNrXTYS
ja nalja saab jätkuvalt
Marxengel
MemberSee on juba mehe jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberVeel üks nõutu surfar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks arvad, et sulle mingi eridieet kehtib? Siinne sait (+ kogu veeb) on täis neid nõuandeid.Pane otsingusse: ‘head valguallikad’ – leiad nimekirja, osta neid, milleks raha jätkub ja pane suhu.
Seejärel: “vajalikud rasvad”, käitu samamoodi.
Juurde võta mõõdukalt süsivesikuid.
Öösel kehtib sama teooria.
Marxengel
MemberMõneti hea aga tutoriali nimeks võib panna ka ” how to vigastada end lihtsal viisil”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberSarge tõi vast isegi olulisima punkti välja: kui tahad, et sind tõsiselt võetakse, õpi lihtsaim – emakeel – ära. Koomilised on need nõuandjad, ei muud.
Jutt ei ole näpukate kallal norimises, ega ka mitte (nina)targutamises – asja ees, teist taga. Komavead on peenem teema: kellel ei juhtuks.
Elementaarsed sõnad, mida üks täiskasvanu võiks osata kirja panna – ainuke tähelepanu vääriv osakond.
See, kes asub kaitsele antud situatsioonis, näitab vaid oma piiratust.
Kuula ära, püüa teha järeldused. Kui ei õnnestu, püüa edasi aga ära näita end ignorandina.
Kangi tõstmine ei saa ju olla kergem , kui mõnede sõnade selgeks saamine.
Marxengel
MemberEi, segadust ei ole vaja, hoidkem pilk selge ning sihid silme ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, liikuma võiks koos küll minna. Kui koer ikka tempot pidada jõuab
MemberKas ma tõesti olen ainuke keda kirjavead ei häiri ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (va väga ekstreemsed vead)Kas ‘olen lihtsalt kõva mees’ = ma ei taha, et oleksin kõiges tugev? Ainult lihas võiks areneda?
Tegemist ei ole anaalse norimisega, pigem üleskutsega näha ka neid ‘ebaolulisi’ ‘vigu’ – kui ei soovi kasutada korrektset keelt, lihtsalt ignoreeri ja ole jõmm edasi.
Marxengel
MemberHomme siis 500 lõuatõmmet vaja teha ning kolmapäeval 1000 rööbaspuud.
Ai see saab magus olema. Kõva mees.
Marxengel
MemberFair enough .. kuigi, pigem saada siis kõigepealt mulle
MemberKoolis võiks ka käia korralikult – sellest abi – seeriate tegemisel.
Marxengel
MemberHolger, olete võtnud kirjutada paljudest olulistest asjadest. Hinnatav.
Püüdkem teha seda veelgi korrektsemalt, et ka minusugused nokkijad täis rahulduse saaks:)
“Vahest” vs “vahel”, näiteks, on päris suur vahe – sisulise poole pealt.
“Enda kogemustest võin öelda, et kuigi vahest tahaks justkui kauem magada,..”
Marxengel
MemberTopicu põhjal jääb mulje, et noored loevad kuskilt petusöögipäevast kui ‘kulturisti’ toitumise kohustuslikust osast ja püüavad kõigest väest teha sama.
Tõsine häire.
Toitugu igapäevaselt normaalselt – kõike mõõdukalt lubades – saad iga päev tsiitida.
Marxengel
MemberHahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis, kui seda sõna õigesti kirjutada, sobib see tõesti ka vanema inimese sõnavarasse
Member1. https://et.wikipedia.org/wiki/Sl%C3%A4ng
2. Näiteks “potentsiaalne”.
Marxengel
MemberTeeks rattasõitu vahele – vahelduseks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ujuks. -
AutorPostitused