Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2014 at 4:09 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364360
Marxengel
MemberJutt oli jalgade tegemisest. Seda, sa, ju ikka ei teinud sama kergelt.
Pealegi, siiani oled öelnud, et su kodune varasalv veidi tagasihoidlikum..nagu näiteks – midagi ca 12 kg hantel õlale,jne..
Kuidas sa üle 100 kg kangi endale kükkide tegemiseks turjale tõstad, neis oludes, mis sul seal on ?
aprill 16, 2014 at 2:04 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364355Marxengel
MemberAga kuidas su raskus kasvada saab, Lasnamäel paneelmaja korteris? Sektsiooni klaasvitriinidest killud järel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled rääkinud pidevalt, et sul kerge kangike ja paar ketast, heal juhul…
aprill 16, 2014 at 12:33 p.l. in reply to: kas kehal on mingi kriitiline vajalik rasvavajadus+ küss kroomi kohta #364346Marxengel
MemberHmm, aga see võib teatud olukorras isegi positiivne olla. Oleneb taustast.
Peaksin siis proovima kalorsust vähendada, huvi on liigagi suur muidu.
Jahah, aga miks oled nii kindel, et siin seos testo vähenemisega, mitte mujal? Teooria on küll selline, et langus = huvi ei ole, aga siiski seda on sama moodi teoorias võimalik muuga seletada.
Oled mõõtnud, ja näha drastiline muutus?
Marxengel
MemberKas öösel ärkvel olemisega ei kaasne(nud) mingeid psüühilisi probleeme? Sest tavaliselt sedalaadi asjad hoiavad ärkvel. Sundmõtted, ärevus. Alla BAV kaloraaž peaks sedagi soodustama.
Marxengel
MemberJust, ma ka doljas, anna midagi.
aprill 16, 2014 at 12:10 p.l. in reply to: kas kehal on mingi kriitiline vajalik rasvavajadus+ küss kroomi kohta #364339Marxengel
MemberMilles avaldub, ja kuidas seda nii täpselt seostada oskad – test.langus?
aprill 16, 2014 at 9:04 e.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364322Marxengel
MemberSiin on taas sobiv Holgerilt üle küsida, mis on tema nipp. Kuidas saab kodus jalgu vormida. Teave, millel on väärtus.
St. kui tal õnnestub, siis peaks see vähemalt mingilgi määral töötama. Max raskus ei ole ju suur – mis see kang/hantlid sul oligi?
Marxengel
MemberJah, mul on korduvalt olnud jalatalla lihaste ülekoormus, sääre luuümbrise põletik, seda vaatamata suht olematule jooksukoormusele. Need põletikud tekivad nii äkki, et arugi ei saa.
Aga nagu ma varemgi öelnud olen, siis iga inimene peab oma õppetunnid ise läbi elama, ega muidu targaks ei saa.
Kui need põletikud tekivad suhteliselt olematule jooksukoormusele vaatamata , äkki on hoopis asi niipidi, et et teke ei ole jooksmisega seotud? Vaid hüpotees.
Marxengel
MemberSeda, jah. Rohkem nii – retooriliselt.
Marxengel
MemberOlen ka seda meelt, aga kus läheb piir mõõduka ja mõjuma hakkava vahel?
Marxengel
MemberNunnu.
Vabandust, aga kui nett on pahna täis, mis alust oleks arvata, et hale foorum on see õige koht?
Meil on veel spetsialiste kogunenud – telegrammi kommentaariumis, delfi naistekas, facebookis on ka kommuun “samaanid ja ravitsejad”.
Loogika puudub täielikult.Loomulikult peab eksisteerima heatahtlik suunamine, aga kuskilt läheb piir. Ja ma kordan, Holgeril on pisut enamat mängus, kui lihtsalt hea kommionu reputatsioon, kes annab positiivse laksu, et noor saaks ‘jalad alla’. Mitte, et ta seda muidu ei teeks, aga kindlasti käivituks ilma selle motivaatorita natuke teistsugused refleksid kiiremini.
Marxengel
MemberKirjas ju – sibulamahla juua.
Aga üldiselt, ma ei usu, et see siiski midagi väga mõjutav tegur on. Eostatakse mitte vähem munarakke, kui 40datel, eluiga on pikenenud; vaevalt, et ka muud tervisenäitajad KESKMISELT palju langenud on.
Ühte, tundub, ka selle näite põhjal on muutnud see – inimeste arusaamisvõimet, mõtlemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberOot, sa oled 17 a vana, tõenäoliselt tead väga hästi, mis asju plikadega ajada saab.. ja sa ei oska internetti kasutada? Mis teete päevad läbi seal siis? Ainult mängud?
” kui ma saaks ja leiaks infot ma teeks seda. Kuid kuna ma seda ei saanud. ” = ” Õpitud abitust kultiveerid teadlikult? “
aprill 14, 2014 at 9:10 e.l. in reply to: VAIMSE TERVISE PÄEV „Kas terve keha tagab terve vaimu?“, tasuta Tallinnas #364212Marxengel
MemberRuth Kalda on teinud suuremahulise töö, selleks, et anda meile teada seda, mida teati aastakümneid tagasi.
-
AutorPostitused