Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberHuvitav rasvapõletus. Valku peaaegu ei ole, rasvast rääkimata. A mis ma asjast ikka tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vadakupulbrid tunduvad ikka päris pop kaup olevat..
Marxengel
Memberbodibilding dot kommis peaks olema peaaegu täiuslik harjutuspank – nii keha- , kui ka lisaraskustega (hantel, kang, sangpomm). Lisaks samadele lihasgruppidele ka venitused ja MSRid.
Marxengel
MemberEnamus on kas väga väikese kuni markantse koguse laktoosi sisaldusega.
Ma ei väida, et teil seda ei ole – talumatust – aga proovige millegi muu kaela see esialgu ajada.
Suur kogus valku, näiteks. Koos millegagi, mis tekitab gaasid (eeldan, et see on probleem). Endal on drastiliselt vähendatud leiva/saia, makaronide, ja muu jahu söömine teinud olemise seedeelundkonnas oluliselt mugavamaks.
Targad lisavad midagi targemat ka peagi.
Marxengel
MemberJa kui see harjutus on edetabeli tipus, siis seal järgnevad – kuklataha tõmbed (MIDA meil enamik vanakooli ‘treenereid’ oma hoolealustele lausa soovitavad.) tulevad kohe järele.
Kirsiks tordil on siis ka 5. armastatud ‘kõhulihase’ (aka puusapainutaja purustajad) harjutused – istessetõusud.
Marxengel
MemberHantlitega ja veidi suunaga ‘laiali’ – mitte nii ‘lõua alla’.
Ja, ei, randmetega on vähe seal tegemist.
Õlad.
Kasvõi siit:
http://www.bodybuilding.com/fun/betteru26.htm
The Upright Row is one of the most harmful exercises you can expose your shoulders to. The problem with the exercise lies in the position your arms must be in in order to perform the movement. This position is called “internal rotation.”
Marxengel
Member“keretõste kõhupingil” ei ole pädevamate poolt soovitatav harjutus üldse. – st. kui tõstad, tõsta vaid teatud nurga alla , mitte istesse.
Sama kipub olema ka näiteks paljude pool harrastava ‘kangi tõstmisega lõua alla’ – ei soovitata.
Kõvad mehed võivad muidugi endale kõike lubada.
Marxengel
MemberJõukad on tänapäeval noored, ostetakse vabariigi kallimaid kaubamärke.
Jõudu!
Marxengel
MemberMarxengel
MemberTean kedagi, kellele kana ongi peaaegu ainumõeldavana keedetult ( toore piiripeal), ja seda just maitseeelistuse tõttu. Noor naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen ka peaaegu naturaalse toidumaitsega piirduja. Seetõttu ei saa ka aru kurtmistest “toidutegemine on keeruline ja ajakulukas”.
Marxengel
Member” Huuh… see postitus sai palju pikem kui plaanisin. Tagasi tööle. “
Sedasorti postitused kipuvad olema vähesed, millest üldse inimestel reaalset ‘kasu’ on selles foorumis.
Marxengel
Member2009 – ‘lodev pelmeen’
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Vorm”, mille üle iga keskmine mees peaks üliõnnelik olema.
Hetkel, muidugi, juba väga korralik kulturistipilt.
Kumb on suurema kaaluga olnud arengus, toitumine või treening ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
Memberhttp://nicktumminello.com/2013/09/personal-trainer-myths-best-exercises-for-building-muscle-mass/
1 ja ainuke vastus küsimusele:
there are plenty of exercises options that allow you to apply force to your muscles to stimulate tension, metabolic stress, and muscle damage. And, the best moves for mass are the ones that best fit with your physiology and current movement capability.
Sama sobib pooltesse teemadesse, mida siin algatatakse. See on liiga individuaalne, et anda nõu ühelt võhikult teisele.
Marxengel
MemberSuhteline. Mida sa selle funktsionaalsusega ikka niiväga peale hakkad? Lendad tänaval mingile suvalisele selge ja viskad üle õla? Tõstad peakohale? Või ronid puu otsa ja viskad saltosid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu oleks jutuga nõus aga mida enam ma mõtlen sellele, seda enam jõuan järeldusele, et sporti võiks teha pigem tervislikel kaalutlustel. Tervislikel kaalutlustel sportimine eeldab aga mõõdukust, sest tipp-tasemel on sport pigem kahjulik. Seega kui tegeleda asjaga mõõdukalt siis on kulturism just üks parimaid valikuid kuna rõhku pööratakse võrdväärselt kogu lihaskonna arendamisele, tegeletakse tihti aeroobsete treeningutega lisaks ning samuti on tähtsal kohal toitumine.
Lihaste otsene eesmärk funktsionaalsuse mõistes läheb võib-olla suuresti kaduma, aga samas ei ela me ka enam minevikus. Tänapäeval on ajutöö au sees ning oskus rasket kangi peakohale tõsta või kuskil rõngaste otsas kekselda on põhimõtteliselt vaid hobistaatuses. Lahe, huvitav, enda võimete mõõtmine ja ületamine – jah, aga IMO sellega ka asi piirdub. Mõõdukalt kulturismiga tegelemine, üldine keha arendamine, see sobib hästi tänapäeva elustiiliga, sest – “Terves kehas, terve vaim”.
Paljud kindlasti minu jutuga nõus ei ole, aga ega ma ei sunnigi. Pigem jagan neid järeldusi, milleni ise senise elu käigus jõudnud olen ja las igaüks mõtleb ise järele. Mõnes mõttes naljakas, et just mina sellist juttu ajan… oh jah, generatsioonide vahelised erinevused.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viskad üle õla? Kellegi tänaval? – muidu suhteliselt intelligentselt tüübilt primitiivne lähenemine.
Funktsionaalsus = kaklemisoskus ?
Ja kui Fdvk ei ole mitte sümbioos heast füüsisest, tervislikust liikumisest & toitumisest, siis kes veel on. Terviklik lähenemine.
Marxengel
Member“oli suur….” – miks ta enam ei peaks olema ?
Milles kirp2 mõtlejalisus seisneb?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberSeda ma silmas pidasingi. Kui ise paresteesiat, näiteks, ei koge – ei peaks ka muud näitajad muutuma,
Ju endal mingil muul põhjusel olnud ebamugavust. Ja ega mingit ülikogust ei ole proovinud ka..
-
AutorPostitused