Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2014 at 5:12 p.l. in reply to: Arsti sõnul lihasfastsia vigastus! Andke palun nõu #364452
Marxengel
MemberKüünarliigese epikondüliit, juhul, kui tegemist on “paistetusega” täpselt küünarliigeses. Kirjeldus on segane. Aga ei kujuta ette, mis muu sellele vastata võiks. Sel juhul peaks aeg parandama.
Ja muidugi arsti “tagasi õmblemine” .. kõlab päris segaselt.
Loen uuesti, ja kui see on käsivarres, siis ei vasta pakutule.
Marxengel
Member” mis toitudest ma neid siis saan ja kas need aitavad mul rasva põletada? “
Lugesid ka ikka?
Marxengel
Membervaata peeglisse!
That’s why i already love u
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
Memberja halb rüht ei ole lihtsalt iluviga, see võib põhjustada pikas perspektiivis väga ebameeldivaid ja tõsiseid tervisehädasid ning tugevaid valusid. 20-30 pole justkui midagi häda, kuid vanusega võib ikka väga jamaks minna. ja siis midagi muutma hakata on palju raskem, nii et targem on tõesti midagi ette võtta, kui veel justkui hädasid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>damn right.
Marxengel
Memberkrt, ma ei ole ajupuudeline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. seega täiendan oma eelnevat teksti ning lisan disclaimer’i korras, et mu kommentaariumikastil ei ole nuppe “muuda, täienda, redigeeri, korrigeeri ega pedereeri” ka mitte “edit, amend, adjust” või muid taolisi. kas sai piisavalt selge ja ammendav või jäi midagi veel puudu?
ja mõtlemisega ei ole siin mingit pistmist (muide, ja väljend “enne mõtle, siis ütle” ei ole kaaaaa käesoleval juhul asjakohane, siin ma siiski kirjutan, mitte ei ütle. seega kui iriseda, siis palun seda ikka täpselt ja korrektselt teha, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).mu loetelus olid sulgudega eraldatud tähed a ja b (no umbestäpselt sedaviisi: ” a ) ja b ) – kuid viimase muutis süsteem mingiks napakaks emotikoniks. seda ei oleks ma parimagi empiirilise mõtiskluse tulemusena suutnud ette näha. ka ei ole selle teksti sisu ja asukohta ning võimalikke tagajärge arvestades sellele kulutatav võimalik aeg käsitletav eriti mõistliku ega efektiivsena.
Jutupaunik oled, mitte ajupuudeline. Kontroll-friik, lisaks.
Marxengel
Member6. See on kindlasti üle 50 % inimestest nii – sõltuvalt käelisusest. Arvan, et isegi kuni 95%. Loen raamatut – ilukirjandus, kus kirjeldatakse pooleteist aastast põngerjat, kes roomab põrandal ja taob haamriga naelu põrandasse – for fun, kirjaniku fantaasia. Ja tema parem käsivars on meeletult massiivne, no selge see, et arvestades vanust ning võrreldes vasaku käega. Mis selle vastu teha? Elementaarne, püüda tegevusi, mida teeksid parema käega, delegeerima vasakule – eks ta üks kontrollitud tegevus oleks..aga mingil määral peaks aitama. Veebist leiab ka harjutusi. tuubist, kindlasti.
1
ja 2. jah, neid on väga palju erinevaid – harjutusi ja allikaid, kust neid leida.
Rühi osas on ka palju abi enesekontrollist. Kohe kui hakkad vähegi pikema seismise puhul sellele mõtlema ja muutma asendit, saad aru, mis siiani valesti läinud.
Marxengel
MemberRasva põletada , toidu abil , kust sellist teavet ammutatakse? Telepoest?
Marxengel
Member90 % teemadest oleks nagu mingi huumorinurk. Aga väga kurb huumor.
Võta toitumispüramiid silme ette, seal (isegi kui kasutad kõige ebapopulaarsemat neist) on põhitoidugrupid ära näidatud.
Marxengel
MemberAga tegelikult, olekski hea, kui ei saaks MUUTA.
Enne mõtle, siis ütle.
Marxengel
Memberkulge, miks ma ei saa enda postitusi muuta? ei ole ühtegi “muuda” vmt nuppu.
“redigeeri”
Marxengel
MemberImelikult vaatajad on imelikud. Kas kunagi see äraspidisus õigesse vakku ka läheb.
Marxengel
MemberPäris neutraalselt ja selgelt on antud 2 korda täiesti kättesaadavalt lahendused kätte.
Aga tundub, et lisaks neile üks, ja peamine veel: õpi lugema. Või muuda mentaliteeti.
Marxengel
Member180 cm – 71 kg, ja rasva palju – muidu proportsionaalne..hmm, tõesti huvitav. näita, palun, kuidas see välja näeb ka.
Marxengel
MemberMillest sa räägid? Ei ole aega süüa? Kaupluses käid? Osta kodujuustu, porgandit, grillkanakoiba, kapsast. Nuga on – lõika väiksemaks-suhu? Lusikas? Kasuta.
Seda juhul, kui tõesti ei ole aega “kokata” (mida ma ka ei suuda uskuda). Ja lisaks – märgid mitu korda, et oled ema. Sa ei valmista lapsele toitu? Tema kõrvalt omale ka paar kartulit pannile, tatart potti – ei jõua mitte?
Marxengel
MemberMina aga spekuleerin, et elfriide KASEIINI-talumatus (vaata, kui täpselt teab..) on,just, psüühikahäire.
-
AutorPostitused