Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberMa ei ole vahepeal foorumit pikalt lugenud. Nüüd hakkasin seda tegema, kuid mulle tundub, et igas kolmandas teemas vaatavad vastu keelelised kommentaarid. Ma usun, et pole lugenud ühte ja sama teemat. Ma loen foorumit eelkõige ikkagi seepärast, et saada informatsiooni trenni ja toitumise kohta – selle jaoks on foorum loodud ja seda sisuliseks peangi.
Abi võib tõesti kõigest olla, aga vahel ei tasu mingeid väärtusi või õpetusi nii väga peale suruda. Inimesed õpivad eelkõige ikka siis, kui nad tunnevad selleks sisemist vajadust. Kui kogu aeg manitseda ja norida, tekitab see paljudes vast üldse vastureaktsiooni – nii et tulemus on esialgsest veel halvem.
See on osalt õige jutt. Väga õige, kogenud inimese sõnad. Keegi ei taha “õppida”, kui siis vaid oma raske raha ja tervise hinnaga:)
Teiste vead ei ole piisavad,ise vaja järele teha.
Aga oleks ikka kurb küll, kui üle ühe alustatakse teemad : mida süüa hommikuks, mitu kg kangile, jne
Või blogides olekski kuupäev, aeg, pulss, kg.
Kellel seda vaja on?
Marxengel
MemberMarx kui sina ei saa pooli asju teha, sest selg õrnalt kõver siis oled nõrk mees lihtsalt! Mul naisel lülid katki, tehti vale korsett, valesti kokku kasvand ja saab ka kõike teha. Valu on loomulikult tehes, kuna teravad otsad vastu selja närvi. Kui seljale haiget saab tuleb suust veidi verd a harjumise asi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed liiga nõrgaks jäänud. Kas 200 a tagasi keegi kurtis, mingi valu üle? Inimesed läinud liiga mugavaks ja nõrgaks ära…Just, nõrk mees. Kõik ei ole saanud õigele reele peale puberteeti.
Kui sa lugeda ei oska, siis kordan personaalselt üle: alustades millegagi 40dates, ei pruugi enam organism olla valmis selleks, milleks aju teda sunnib.
Üks asi mille üle mul on põhjust pigem uhkust tunda – empaatiavõime. Kui keegi kirjeldab oma seisundit, püüan end tema nahka panna, mitte anda õpikunõu.
Sellega redelil muidugi kõrgele ei jõua, mõtled liiga palju südamega.
Aga sul on minuni paarkümmend aastat aega, ja annaks kõigevägevam, et siis oled KÕVEM mees, kui ma hetkel.
Marxengel
MemberInglise keele oskus EI pea olema parem kui hädavajalik.
Eesti keelega veidi teine lugu.
Marxengel
MemberMarxE on väga hästi panustanud siia saiti, igati toetan.
Aga muidu Marx küsiks, et mitu trenni teed nädalas? Et kui teed juba liiga palju, ja liiga tõsiselt üldse valdkonda võtad, siis see pole hea. Tuleb ikka neutraalsemalt ja optimistlikumalt asja võtta, sest ega aju ei tööta hästi kui on stress jms-ne segav. Vahel tundub, et võtad liiga pühendunult valdkonda. Võta vabamalt, naudi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ei ole “kordi”, mu elu on harmooniline liikumine.
Ja kui ka sina oleks tähelepanelikum, ma ei tee midagi veri ninast väljas, mõttetu.
Marxengel
MemberMnjaa,sa ise siin ühes teemas nimetad inimest “nagaks” ja ” jumbuks” ja nüüd tõmbad kõrvad lonti,kui keegi sulle veidi teravamalt vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MA KORDAN veel kord:
junsu on heatahtlik termin noore mehe kohta.
Ma ei tõmba kõrvu lonti. Teravusel ja teravusel on suur vahe. Üks on sõbralik nöök, teine…
Marxengel
MemberTragl, mida sisuliseks nimetad?
Kuidas õnnestub nii hästi vahet teha, millest sul võib abi olla?
Marxengel
MemberJa säilita viisakus.
Marxengel
MemberSina saad.
Marxengel
MemberSee, mida teooriad ütlevad, ei laiene väga tihti pärisellu, lepi sellega.
Ja lõpeta kõike oma mätta otsast hindamine.
Siin ei saa üks tugev ‘kõrgharitud’ teoreetik midagi soovitada.
Marxengel
MemberMida see muudab?
Lolle küsimusi oskame kõik esitada.
Antud juhul ei ole olulisus selles, kas tegemist on asümmetria või skolioosiga – need on hetkel vähemääravad nüansid.
Loe uuesti, kuni aru saad.
Marxengel
MemberLugupeetud Otter, vaadake oma tausta, ja siis kellegi, kellest te midagi ei tea. Minul on kunst oma kehakaalugagi kükkida, kui alustad sellega neljandas kümnes, ja puudub selleks hea geen. Raam ja seda toetav liiges/lihaskond lihtsalt enam ei adopteeru nii hästi.
Teoorias tugev? Aga süveneda ei viitsi.
” Veel on, et vasak õlg on madalamal, lihaspinge väädina vasaku abaluu alumise nurga kõrguselt alaseljani välja, samuti vasak abaluu väljavõlvunum pisut ja vasaku puusaliigese roteerimine pisut tihkem. “
Kui vaagen on viltu, näiteks, puusaliiges toimib väheke mitte nii nagu peab – jooksmine võib vägagi asja halvemaks teha. Kui te ei ole ise kogenud, ei tähenda, et nii olla ei saa.
Seetõttu ma ei jookse ise väga tihti-intensiivselt-pikalt, ja ei soovita ka teistel, kes hädas kirjeldatud murega.
Jõutreening, parajas tempos, mõõduka raskusega – hea ja piisav küll. Kui aeroobset juurde vaja: sörgi kui ei anna tunda, vänta ratast (mitte et see täiesti muretu selle situatsioonis oleks – sundasendid, jalad pedaali küljes – kui nurk kehv – annab ka vahel tunda, ujumine – tundub, et mis seegi halba saab teha – aga ei ole täiesti ohutu. Suusatamine võib ka olla vahele hea alternatiiv.
Aga ma ei ole kindel, kas võistlustempos maratonid on hea mõte. Õigemini, olen täiesti kindel – ei ole.
Marxengel
MemberHera on vaja kuidagi maha müüa, ilma ei põle jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberKülvikene, tule, õpetame selle granaadi lahti murdmise ja huulekestega mammude seest noppimise selgeks.
Marxengel
MemberTehke kükke ilma pumpita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberJa mis edasi?
Kui on “lihtne asümmeetria” ? Mida see muudab. Vaegused on ikka. Ja meditsiini osa piirdub selle konstateerimisega.
” Kui organism on kasvamise lõpetanud ja skolioos on vähe väljendunud, siis on piisav ravikehakultuuri rakendamine, et seljalihased tugevaks võimelda. “
Elukvaliteet langeb. Tuleb leppida ja endaga tegeleda. Regulaarselt, mõistuse ja kuulmisoskusega. “Kuulata” tuleb ennast ja kogenumaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Abiks on stabiilne igapäevaelu – laseb unustada.
-
AutorPostitused