Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberKas jalad tõusevad üle vööjoone sirgelt või lihtsalt kõverdatult vastu kõhtu?
Marxengel
MemberPalju paned ta peale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E. moti saamise jaoks küsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu tundus nagu varu jäävat veel sul.
Nii palju, kui ette nähakse, kui selline võimalus tekitatakse. Seal on lihtsalt nii palju potentsiaali näha. Tahet, annet, baasomadusi. Kas see kohe nüüd kõik *võidu* toob, aga pean silmas (lähi)tulevikku. Peaasi, et üle ei pingutaks.
Vähe ebavõrdsed tunduvad tingimused, seejuures – 10+ kg raskemal mehel on vist teoreetiliselt kergem saada sama arv kordi üles…
Marxengel
MemberUskumatu. Ma söön 3500Kcal ja kui ma palju magusat söön jääb lõpuks õhtuks kõht ikka väga tühjaks. Inimesi ikka igasuguseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see lause ei pane uskuma, et 1 ‘treener’ ei saa mingit toitumiskava koostada vanuse, kaalu ja pikkuse põhjal?
Marxengel
Member170 cm 58 kg, tundub ideaalne suhe.
Kui peeglist nahtu ei meeldi, vaheta treeningusuunda.
Marxengel
MemberViimane punkt on huvitav.
Ja seos alkoholiga. Endal on ka olnud aegu, kus pokaal veini tekitab tõsise “pohmelli” , mis kestab täpselt 1 ööpäeva. Migreenilaadsete nähtudega: pea, süda paha – oksendamise (mida on suhteliselt raske vaatamata sees keeramisele esile kutsuda) järgselt korraks läheb paremaks aga siis on kehv edasi.
Seetõttu olen ka pigem loobunud peaaegu alkoholist – mingit lisaväärtust ei ole märganud, et see elule annaks, seega, see on päris lihtne valik olnud.
Kortisooli vähesus ei tohiks niipidi mõjuda, pigem vastupidi (palju ei ole mugav olla) ?
Marxengel
MemberMagneesiumlaktaat?
Minu kord küsida: oled sa troll või inimene ?
http://www.jbc.org/content/93/2/411.full.pdf
Siit vist on piisav vastus, imendumine on hea.
Marxengel
MemberLäheb väga hästi :
- Voucher hõlmab ühte karpi toidulisandit Greenice Magnesium + Vitamin B6 (60 tabletti)
- Päevane annus 1 tablett sisaldab 500mg Magneesiumlaktaati ja 6mg vitamiin B6
Marxengel
Memberhttp://www.chilli.ee/vaata-pakkumist/magnesium-ja-vitamin-b6-toidulisand-05?section=populaarsed
kuidas on siis lood laktaadiga, tarkpead?
Marxengel
MemberOlen näinud ka kaela tegemas tüüpi leg extension pingil, kael oli siis selle osa all, kus muidu jalad.. Kuskil, samas, irvitati just sellise foto üle..
Lisaks:
Marxengel
MemberEi, mingit irooniat. See võikski olla enam-vähem põhiline kriteerium, mida jälgida – üldine areng, mitte kui suur on biitseptsi ümbermõõt.
Marxengel
Memberhttp://www.ebn.fi/ebn-extra-strong-vitamin-100-mcg-300-kaps-p-907.html
Aastajagu kapsleid maksab 14.90 € , see teeb kuus 1,49 € (suvel ei ole vaja võtta), kusjuures D3 kõrgem tase tervislikkusele on tõestatud. Ei näe põhjust mitte soovitada.
HIND (materiaalses mõttes) on küll viimane asi, mida mina silmas pidasin.
Marxengel
MemberTeoreetliselt nõus, ja see võib nii olla.
Aga, kas on mõttekas ilma testimata öelda: ” võta aga “mega”doos lisaks.” Iga päev-kuude kaupa?
Ma ei tea, mul ei ole alust sellega niisama nõustuda. Kas te ei tea juhuslikult kedagi, kelle näitajad üle normi oleks?
Mind ei köida asjatu vaidlus, või alati vastu olla. Kõik, mida eeldan, et inimestel võiks säilida asjadesse rahulik suhtumine. Mitte enne hüppa, siis mõtle.
Marxengel
MemberPäris normaalne suhtumine: ei tee midagi mingi konkreetse lihasgrupi-, vaid üldise arengu nimel.
Marxengel
MemberDon’t confuse being “smart” with being a “good thinker.” Put simply, being “smart” is about being good at memorizing information. On the other hand, being a “good (critical) thinker” is about being good at analyzing and utilizing information.We all have unique talents. I can’t sing or draw, and I’ve never been great at memorizing stuff from text books. Not to mention, I’ve never done well with “authority.” That’s why I 1) never did well in school 2) did not go to college and 3) why there are plenty of people in the professional fitness training field who are far “smarter” than I. But there’s no one in this game who’s better at analyzing information and simplifying it than I am.
That said, in the professional fitness training & conditioning fields, we have far too many “smart” people – many far smarter and more degreed than myself – who are confused by all of the conflicting information, and many who’re unaware they’ve been given bad information, as they lack the ability to analyze information because this is something that’s not taught in schools.
Marxengel
MemberSelle asemel, et ‘sundida’ kedagi, näiteks d-vit 5000 IU dayly – olekski lühidalt võinud:
“Võtan oma jutu kokku: Neke, mina sinu asemel määraks ära verest D- vitamiini ja B12 taseme, vajadusel korrigeeriks siis nende taset.”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terve skepsis on igal juhul jätkusuutlikum kui eufooriline arutu optimism
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tony teeb head tööd muidu, kirjuta tihedamalt. Kui muuks mitte, siis mõtte- ja uurimismaterjaliks väga vajalikud alged.
Mis viimast lauset puudutab – mul on samamoodi alaselg-muu oluliselt stabiilsemaks läinud kui aastaid tagasi, AGA siiski, mitte kuidagi ei saa süüdistada selles räni, hhapet, boori, tsinki, c-vit, MSM (mida tarvitanud vast pool aastat). Pigem kas aega, regulaarsemat ‘jõutrenni’, või mine tea mida.
Imelikult raske on inimestel uskuda, et vahel me ei tee midagi tavapärasest tuntavalt teistmoodi aga tunneme end erinevalt. Müstifitseerimine on veres.
-
AutorPostitused