Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberMina ei näe, kuidas seelle lisatoidukorra abil kaal langema peaks, kui kõik muu samaks jääb.
Kas eraelu on jonksus?
Marxengel
MemberKummaliselt vähe on süsivesikuid.
Marxengel
MemberToitumisega midagi totaalselt valesti ei ole, vähemalt kaalulangetamise kontekstis.
Ehk sa ei arvesta neid paari-kolme saiakest, pirukakest, ferrerot
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vaheta “trenne”, proovi.
Kaotada ei ole midagi.
Marxengel
MemberSee, kui palju põlv üle varvaste läheb, tundub väga individuaalne (nagu kõik meis), ka piltidelt võib näha.
Marxengel
MemberHull vend!
Marxengel
Memberhttp://www.naine24.ee/2624996/suusatreener-vahur-teppan-ehitage-oma-vormi-jark-jargult
siin ta jälle on.. kõigile ja väga sobiv.. tunni ajaga ma ujuks 3 km, rahulikus tempos, aga miks mul seda vaja olema peaks?
Marxengel
MemberPeangi mainima, et selili oli eile hulga parem ujuda. Ja mida veeltäheldasin, et kui krooli ujusin, siis tavapäraselt välja hingates paremale poole polnud probleemi, aga vasakule nagu ei oskagi. Ja kui võtsin eesmärgiks hingata välja vasakule, siis oli alguses ikka tükk tegemist, et sellega hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin viimase osas ei ole palju tegemist (kui üldse) su “seljaprobleemiga” – see, kes ei ole harjutanud kahele poole väljahingamist, tunnebki end ebamugavalt seda tehes. Mul tuleb samamoodi paremale loomulikult, vasakule vaeva nähes.
MUIDE, välja hingad ju ikka vette, st. üks kõik “kummale poole” , mina reeglina enda ette, käe tõmbe ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sisse hingamine käib pea veest väljas.Marxengel
MemberÜks ja väga oluline puudus on sedasorti uuringuga: (võib olla ma ei jaga metoodikat) kuidas saaks seda määrata, kui ei ole teada üksikasjadeni osalejate anatoomilisi, jne detaile. Me oleme juba sündides paljud suhteliselt anomaalsete defektidega (ideaaliga võrreldes).
Marxengel
MemberNormaalne vana, plõnnib kitarret, imetleb oma suurt punast v-d, ja käib jala ka veel sinnajuurde! Võimas.
Marxengel
MemberMa alla V8 ei mängi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Interneti võlud. Teema lõpuks käib ikka e-peeni võrdlemine.

Have no idea, mis on e-peen, aga tuletan loogiliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, teemat (mittelõpuks) läbivaks käib vahel võimalusel iroonia, kellel tabatav, kellele mitte.
Marxengel
MemberSee kõige tavalisem soovitus: ujuge, see on parim ja kindlaim viis endale head teha, on samuti nii lühinägelik, igandlik.
Mulle meeldib ujuda, nagu kala vees. Aga reeglina, peale ujumist annab just seesama vasak rinnalihase-abaluu-kaenlaaluse piirkond tunda. (Ristluupiirkond, mis on ka selline õrnakene) üldiselt mitte, sest ujumiseks sobilik tehnika on vähemalt teoorias selge, ning püüan hoida keha kõhulihaste ja mõttejõu (
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) abil võimalikult horisontaalse, veepinna ligidal, ühel joonel. Tavaliselt näen, et jalad loperdavad keskmisel suplejal kuskil pool m ülejäänud kehast allpool (mis vist samas alaseljale hävitavalt ei mõju – minu silmale küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja proovi sa kellelegi näidata, kuidas ta võiks, vähemalt püüda, ujuda. Saad kohe mitu punast miinust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberMulle meeldib küll ameerika auto, minmaalne nõue: V6 peab kindlasti olema.
Ja krõbe sai ei paku vähimatki huvi. Kui, siis nädalaid seisnud kuivik.
Marxengel
MemberTule vaata.
Marxengel
MemberMa ei ole küll väga pädev aga ma arvan, et see on alguse asi lihtsalt. Natuke analoogne juhtum oli mul endal. Käisin alaseljaga kiropraktiku juures ja andis mulle erinevaid harjutusi mida igapäev teha ja esimesed korrad olid rasked ja erinevad hoidmised võtsid higimulli isegi otsa ette ja oli ikka tunda, et mõjub. Lõpuks ma harjusin ära ja siis lisasin mingi periood harjutustele aega otsa, et muuta raskemaks ja süvendada treeningud. Sama lugu nagu alguses, et esimesed korrad olid rasked aga hakkasin ka lõpuks ära harjuma ja siis lisasin juba need jalaraskused või vööd või asjad millega hakkasin tegema ja jälle sama. Aga nüüd lõpuks kui sellega ka ära harjusin siis taipasin, et oleks aeg vahepeal ka teistlaadi “trenni” teha ja kuna ma ise vähemalt uskusin, et mingi baas või alus sai nõrkadele lihastele seal alaseljas tehtud siis oli aeg uueks sammuks ja jõusaalis tasapisi alaselga aga samas ka ülejäänud keha. Enesetunne on supper, alaselg normaalne. Kuna mu juhtum vist pole päris selline, et ma selle korda saaksin. Saan ainult leevendada valu alaselja lihaseid tugevdades.
Erakordselt märkimisväärne on see, et kui mina olin 20-dates, oleks mingi alaselja jutuga naerma ajanud kõik ümberkaudsed…see oli siiski eranditult penskarite mure, kui sedagi. Maailm on hukas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberLiiga suur au, tänan.
Erinevalt füsioterapeutidest, olen ma väheke skeptilisem – kõik ei ole nii, et hakkad nüüd seda ‘vajalikku’ poolt treenima ja ongi korras paari kuu pärast.. neile on see lisaks aidata-püüda-soovile ka siiski elatusallikas. Teha midagi teoorias selgeks, on üks asi..panna asi toimima…kordi keerulisem.
Manuaalne teraapia paar korda nädalas (min) aitab enesetundele palju kaasa, aga ka see ei ole ime.
Ise harjutuste tegemine – peame vaeva nägema, väga rahulikult väikeste sammude haaval.
Kui sa tõmbad võrdusmärgi rühmatrenni ja nö. ‘üksi jõusaalis’ vahele, oled juba valel teel, sest rühmatrenn sellise tempo juures ei tohiks palju korrigeeriv olla. Lisaks, seal ei arvesta keegi su *erivajadustega*. Mingi erikava – sellesse ka ei ole 100% usku – st. tuleb teha ikka tavalisi asju aga kerge rõhuga sinna, kus mured on.
Parim asjatundja on samasugune küürakas, kes teab, mis tunne on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused