Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
Member23 aastane ja degeneratiivne haigus, karm.
Mulle mõjub, korduvalt öelnud, alaselja pink – väga rahuliku ja korraliku tehnikaga (algul raskuseta ring-paar) 5 v 10 kg ketas vastu rinda, paar korda nädalas nii 60 kordust kokku korraga.
Teoorias arvatakse, et ka tuharalihas tugevamaks/kogu vaagnavööde treenitumaks – peaks mõjuma pigem hästi. Jalad samamoodi – kükid, kui kannatab, rekordeid püstitamata, hästi mõõdetult, korrektse tehnikaga. Good morningud olen ise ära jätnud, jõutõmme annab kohe tunda, isegi kangiga vastu kõhtu mõjub negatiivselt. Väljaasted ja kõik, mis tuharale – tundub, pigem, ok, hetkel.
Toidulisandite effektiivsust on neis küsimusis väga keeruline, kui üldse, hinnata. Halba, tõenäoliselt ei tee ei Omega 3, ega ka MSM, imet samuti mitte. Kui keegi ütleb, et tema sai tänu neile “terveks”, on see põhjendamatult eufooriline. Kahjuks kipub ka sedalaadi viga krooniline olema – kohe, kui teen mõnd ‘vale’ asja, annab märku, ja siis oled nädal-paar out, kuni esimeste päevade roomamiseni välja ) ei lase valuta püsti sirgelt tulla.
Ja venitused, on jah, ka mõjusad: reis tagant, puusakad eest.
Kui tekib hetki, kus ise enam ei saa jagu, on HEA massöör-manuaalterapeut abiks.
Paar linki kah
http://www.sinuisikliktreener.ee/public/Venitusharjutused_SIT.pdf
Marxengel
MemberKül on kerge võtta “lähim” “süüdlane”.
Viirused on liikvel, näiteks. Ega midagi muud ka üldse päeva jooksul ei söönud? Varem ei ole kunagi enesetunne kehv olnud?
Marxengel
Member” veidi”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on siiski päris advanced asi, mis teed. Vahva.
Marxengel
MemberC-üledoosid ei ole põhjendatud. Kui varem veel võidi seda arvata, siis aasta jagu vähemalt ollakse mõtlevas maailmas konsensusel, et see on ebaotstarbekas.
Holger M-l on kindlasti mõni vastav link lisada. Ise arvan, et ka küüslaauk ei ole mingi imeasi. On olnud aastaid, kus seda ei ole peaaegu üldse tarvitanud – ei mingit mõju viirushaigustesse haigestumise tihedusse. Ja vastupidi: nüüd paar-kolm küünt nädalas – ei mingit mõju. Kõik on kinni (väär)mõtlemises. Teoorias võib paljustki abi olla aga kui vaatad päriselu: näide: 83 a vanamemm, teeb päevast päeva rasket (vähemalt keskmisele linnainimesele) füüsilist tööd (aia-põllu-jne), toitub sepikust, kapsast, rasvasest vorstist, piimast, kohvist , ei mingit d-vitamiini, c-d lisaks ei võta, taastub järgmiseks hommikuks, et taas asuda päevaks rassima, ja nii päevast päeva.
Siin peab olema midagi “enamat” kui “õige toitumine”… või toidulisandid.
Marxengel
MemberTaas kord, nii individuaalne. Mulle sobib just see alaselja pink ning good morning, jõutõmme, kõhu vastu tõmbed annavad väga kohe tunda.
Marxengel
MemberNii palju tänastest arstidest ja nende tarkusest.
http://www.kliinik.ee/noustamine/meestearst/id-1/?question=68187#list
Marxengel
MemberKas jääd ka aastal 2014 kõigele toona kirjutatule kindlaks?
Marxengel
MemberVeeb on täis seda teemat. Tuubist kuni spetsialiseerunud saitideni.
Hea ja õige suund!
Marxengel
MemberAhja, ning kuna minu ‘favoriit’ siiski sel korral 1. ei tulnud (ma ei tea, kas Alex kvalifitseerub mitte-profiks – oli vist see eeltingimus?) ja pikalt ei näe põhjust jahuda, kohe kui võitja oma aadressi annab, saadan selle oma panustatud PRIIZI talle sobivasse kohta välja. Ta ei pea tulema kuskile järele, tuuakse koju.
Marxengel
MemberSain küll aru, ja mõte jääb samaks.
Marxengel
MemberKujutan ette miinuste hulka nüüd, aga minu meelest teise mehe hea algatuse pealt selliselt (2 tühise pulbrikoti hinnaga – ala 20 eur omahind) end promoda on nats nõrk nii võimsal organisatsioonil.
Ole nüüd ka mees, võidutulemus on enamat väärt.
Marxengel
MemberSelgita palun lahti, mõte läks uitama kuidagi.
Marxengel
MemberMiks nii? Viga võib teha endale põhimõtteliselt iga harjutusega,kui seda valesti sooritada,või oma võimeid üle hinnata.Mõistliku raskuse ja hea vormiga sooritades on jõutõmme vägagi effektiivne harjutus.
Efffekitiivsust ei ole keegi kahtluse alla seadnud. Aga kui raske on ikkagi suhtuda asjadesse “kõrvaltvaatajana” ? Unustada ego ja ‘aga mind teeb see tugevaks” ning lihtsalt olla mõistev, mõtlev.
Kes on piisav autoriteet, et ei oleks seda ebavajalikku vaidlust?
Kohalikest, ” Pikemas perspektiivis on jõutõmme samuti alaselja killer. ”
http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/alo-nurmsalu/195/
ajab asja ära?
Marxengel
MemberJõusaalis tee kükke, käärkükke, väljaasteid, jõutõmbeid sirgete jalgadega ja “glute bridges”. Üllataval kombel on need tavalise jalapäeva osa, mistõttu järgides tasakaalustatud treeningkava, on kena peps garanteeritud.
Ma vaatasin, et mõned kes on talle tagasisidet andnud, on ise hakanud teisi treenima, end tituleerides “glute ekspertideks”
Marxengel
Membertüüp, kes ‘ainult’ sellele ongi spetsialiseerunud. Kümned artiklid, harjutused, uuringud, nõuanded.
vali http://bretcontreras.com/about-me/
> Glutes
AutorPostitused