Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberIse olen täna juba mitu korda tuharat rullinud ja triggerpunktid eemaldanud, sest alaselg väga kange. Tavaliselt suurem osa pingetest kogunebki tuharasse ja millegi pärast paljud massöörid seda piirkonda ei julge masseerida. Rullimisel tuleks jälgida seda, et rullitakse südame poole, mitte ei lase niisama rulli peal edasi-tagasi. Lisaks kui on väga valuline koht, siis hoia rulli selle koha peal ja oota kuni valu ära kaob.
Kindlasti kui mõne päeva vabaks saan, siis plaanin ka korraliku massööri juurde minna. Ise käin Joosep Moosese juures, kes lisaks masseerimisele teeb ka teisi imenippe, mida füsiokad, kiropraktikud jne teevad. Põhimõtteliselt teeb täpselt seda, mida vaja. Kui kellelgi midagi vaevab, siis infot saab siit: http://www.ravikasi.ee.
Ja miks siis südame poole? Aga ole hea, püüa oma mõtet rakendada, mitte Mooseselt kuuldut.
Tahan öelda, et suurest kannikalihasest sõlmede rullimise juures ei tohiks küll mingit vahet olla, kuhu poole sa lükkad.
Kui, siis lähtudes nn triggerpunkti ehitusest – sellest saan veel aru, oleks abi – aga selleks oleks vaja vist päris sügavale nägevat aparaati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See masseerimise suund on üks umbluudest, mida paljud “massöörid” levitavad. Vt. ka “toksiinid kehast välja”, jne
Marxengel
MemberMina, ilma olemata väga pädev, saan aru, kui IGF-1 tase on madal, ei toimu ka kehas “paranemisprotsessid” väga jõudsalt. Vt. ka usumeveerpalu juhtum – lähim näide.
Miks peaks kasvuhormooniga jamama, kui sel taastumisele- ja sooritusvõimele positiivset mõju ei oleks.
Subjektiivselt hinnates olid ka filmis esinenenud teadlased visuaalselt oluliselt kehvamas “vormis” kui murelik ja halbade näitajatega “ajakirjanik”. Olles temast, sealjuures, nooremad.
Roos, su mõtted huvitavad vahel ikka aga see ei ole lahendus, et kaitsed iga kord oma *uut lähenemist* ilma igasuguse ratsionaalsuseta.
Marxengel
MemberEga ei juhtunud etv2 vaatama veel? Mis mõtted tekivad?
Marxengel
MemberKui tegi on võistlejaga siis muidugi on asjalood teistmoodi.
Rinnaltsurumisevõistlejaga, ojaaa, siis muidugi on see target no 1.
Marxengel
MemberMarxengel
MemberKompaktsemaks ja lihased eristunumaks, mis ,just, attraktiivsust lisab.
Marxengel
MemberSiis on ikka oluliselt lihtsam valgu”norme” täis saada, kui esmapilgul tundub.
Ei ole kunagi olnud püsivust neid kalkulaatoreid detailselt katsetada. Tunnetuslikult, pigem.
Marxengel
MemberHeihei! Tänan kõikide positiivsete kommentaaride eest!
Jõudsin just koju ning sai ka söödud. Täna oli tõesti pikk päev, kuid õnneks sai ikka trenn sisse mahutatud.
Täna tegin oma kava “B” päeva.
- Soojendus rattal 10min
- Kükk kangiga turjal 5×5 – 70kg
- Jõutõmme kangiga 1×5 – 70kg
- Surumine kangiga lõua eest seistes 5×5 – 40kg
- Tõmme vastu kõhtu kangiga kummardudes 5×5 – 52.5kg
- Kitsa haardega surumine kangiga lamades 3×8 – 40kg
- Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3×8 – 30kg
- Plokitõmme kõhulihastele põlvili 3×10 – 45% plokil olevast raskusest
- Jalatõsted vertikaalpingil 3×25
Tunne oli täitsa hea. Olen teinud kava järgi nüüd kolm treeningpäeva. Eelmine reede oli “A” päev, esmaspäev “A” päev ja nüüd “B” päev.
Reedel tuleb uuesti “A” päev ning järgmine nädal vastupidi. B, A, B.
Toitumise kohta ka.
Hommikusöök (kell 6.45)
Neljaviljapuder – (45g kuivainet) – 140kcal
Leiburi Rukkipala – 2 viilu – 146kcal
Nõo Maamehe Sink – 2 viilu – 50kcal
Tere Võideks – u. 20g – 100kcal
Tomat – 1/2 keskmisest tomatist – 13kcal
Kurk – 1/7 tavalise pikkusega kurgist – 14kcal
Vahepala (kell 11.00) – Teen endale kodust kaasa kodujuustu, kurgi ja tomati salatit.
Alma Kodujuust Klassikaline 5% – 380g – 399kcal
Tomat – 1/2 keskmisest tomatist – 13kcal
Kurk – 1/7 tavalise pikkusega kurgist – 14kcal
Maitsetill – 10g (umbes) – 5kcal
Lõuna (kell 16.00)
Keedetud kartul – 200g – 175kcal
Felix Mulgikapsas – 200g – 190kcal
Sealiha – 65g – 110kcal
Leiburi Rukkipala – 1 viil – 73kcal
Piim 2.5% – 250ml – 150kcal
Vahepala(18.00 enne trenni)
Selver Vanillimaitseline kohupiim – 400g – 456kcal
Maapähklid – 20g – 113kcal
Peale trenni sõin kiirelt ühe banaani.
Õhtusöök (kell 22.00)
Felix Värskekapsa Borš – 400g – 180kcal
Tere AB Hapupiim – 250ml – 100kcal
Leibur Kodune Sepik – 1 viil – 45kcal
Kokku tuleb nibin nabin 2600kcal. Makrod järgmised: 259g süsivesikuid, 81g rasva ja 192g valku.
Tasapisi suurendan kalorite arvu. Tahaks mingi nädala pärast olla umbes 3000kcal juures.
Kust ku…. see 192 g valku kokku tuleb? Näib esmapilgul pigem mitte väga valgurikas päev.
Marxengel
MemberVitamiin = C , nalja peab ikka igas teemas saama:)
Aeg parandab selle “haava”, loodetavasti.
Marxengel
MemberHästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pagan võtaks, tüübid, miks peakski halvasti ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oska vaid kõiges head näha!Marxengel
MemberNot a single crunch ja kõhult rasv kaob. Tegutse, liiguta, tee õiged valikud toidupoes.
Marxengel
MemberLihaseline jalg on naise puhul nagu magnet, ei saa pilku ära. Kutsub masseerima, sama on ka õlgade ning seljaga.
Marxengel
MemberJa kes need 2 on, keda sa tõsiselt võtad? Miks nemad?
Marxengel
MemberMa ei tea mida sa düüdi all mõtlesid, kuna ka õsis pold selle tähendust. Meenutab vene k sõna doit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ütleks, et olin hädas pidiasjade teadasaamisega. Pigem the devil is in the details
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalselt olen seda foorumit lugenud ca 10a…
MInu jaoks on siin ikka ainult kaks inimest, keda tasub tõsiselt võtta.
Näiteks nende kahe kunagistest omavahelistest aruteludest võis päris palju õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõuandjatest ei saakski ma top5 üldse välja mõelda suht raske oleks.
Pigem minu jaoks jääb ikka kaks inimest. On siin tarku rohkem küll, aga keegi ei taha oma suud avada. VB ei viitsita vms…
Pealegi algajale pole palju vaja. Piisab enam vähem toitumisest ja trennist, et tulemusi näha.
Kui räägime edasijõudnust siis ongi iga detail oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui võtta mind ja Rotterit kõrvuti. Sama toitumine ja sama treening. Kindlasti oleks tulemused erinevad. Siin juba oleks nii palju erinevusi…
Dude – got it?
Marxengel
Member*Inimhinge mõistmine on inimesele võimatu, kuna kõik arutlused inimese kohta saavad alguse väitest “Mina olen”, mis on empiiriline, mitte aga ratsionaalne väide.*
-
AutorPostitused