Marxengel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marxengel
MemberAngel – tüüpiline Tema,ta ei sa ise ka aru mis teeb,noor poiss areneb veel ehk. Kui ei eks pead Spartasse minema ja tal mõne suurema kettaga füüsilise noomituse tegema.
Vägivald ei ole lahendus.
Marxengel
MemberKüsija suu pihta?
Need, niigi vähesed mõistlikud teemad, lihtsalt kaovad vaateväljast tänu sellistele ” kas ma pean sööma või piisab joomisest”- teemadele.
Marxengel
Membervaata, nüüd, idoot, edastad head nõu, see jagab miinust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberSoovitati sõbralikult teie tähelepanu juhtida asjaolule, et fotomatrejal, mida kasutatate, tundub olevat loata.
Võivat järgneda sanktsioonid, trahvid.
Marxengel
MemberIse lugesid ka üldse?
Middle-aged adults who eat a lot of protein are four times more likely to die of cancer compared to people who eat much less protein, found a new study.
Kas samal ajal see STUDY vaatas ka nende indiviidide muud toitumist, füüsilist koormust? Vaevalt. Las ma teen seda ise: see oli igati käest ära. Ja nüüd ma siis ajan kõik hädad valgu kaela, kuna mul oli selline eesmärk juba alguses.
The team collected self-reported data on the diets of about 6,000 people. Half were between the ages of 50 to 65 when the study started. The rest were over 65. Then, the researchers looked at how many people from each group had died 18 years later and what the causes of death were.
Mis study see veel on.
No ja :
Past the age of 65, he said, it’s probably best to eat more protein.
?
Rääkimata :
And taken alone, the new findings might not be strong enough to condemn protein as the next evil food group.
Who needs studys like this one.
Marxengel
MemberProovi ka kohupiimakooke aka sõrnikuid.
Marxengel
MemberJääb mulje, et fitnessee on invamõtlejate kogunemiskoht. Iga peeretuse kohta on vaja uus teema algatada. Googlest ei olda midagi kuulnud. Kohalikud spetsilistid on ikka suurema kaaluga allikas.
Marxengel
MemberLoodan, et MoloM on irooniline ja Holger langes seekord lõksu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marxengel
MemberNäiteks jäädakse ühte jalga rohkem kasutama; tekib näiteks reie sirglihase ülekoormus sellest pikapeale põlvevalu, mõnel muutub kõnnimuster, jne ja kuna koormus langeb ebaühtlaselt, siis võib selga tekkida hoopis lihaseprobleem.
Huvitav, väga – mis moodi sa suudad inimese panna mitte kasutama ühte jalga rohkem? Kõnnimustrit muutma? Kord-paar kuus, 50 minutilise seansi abil.
Marxengel
MemberKohe näha, et kellelgi on palju aega ja tahtmine mässata.
*Mis vahe on teadlikul ja teadmatul treeningul?
Teadlik treening on selline, kus treeningu mõte on selgelt sõnastatud ja treenija teab kas treening on tema eesmärgi saavutamiseks otstarbekas. *
Marxengel
MemberMis see toksige seent tähendab?
Marxengel
MemberKõik kohad on taskufilosoofe täis.
Aga mis puutub enese *programmeerimisse* – “see toimib, kuna ma olen kogenud, ja vaata veel, missugused tulemused mul on” – siis seda näeb siinseski keskkonnas piisavalt.
Vähe sellest, ka jüngrid järgivad pimesi, kui ikka mees, kes aastaid teemas olnud väidab midagi; pikki analüüse oma tõstmistele kirjutanud; tiitleid võitnud.
Lihtne on teha võimalikult lähedalt võetav järeldus: peab toimima. omapeaga mõelda – eiii, liiga energiakulukas.
Marxengel
MemberKanepit, tundub, ei maksa siia patta panna, vähemalt seda osa tema legaliseerimisest, mis puudutab meditsiinivaldkonnas kasutamist.
Liiga detailirohke teema.
Marxengel
MemberVõtame kokku, hetkel, siis nii:
ära aja mingeid max’e taga, ole lihtsalt heas vormis. Igas mõttes.
Marxengel
MemberHaha, lugemata Cyonara posti, tuli peaaegu samasugune.. tema küll ei ole nii skeptiline , kuulab autoriteete suurema innuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused