martviisitamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martviisitamm
MemberKarupoeg Miku hommikune trenn. Mikk mediteeris ja viis oma vaimse valmisoleku õhtuks jalatrenniks maksimaalseks – varsti näete!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Laps jääb lapseks – leiab endale tegevuse igal ajal ja igas kohas
Lõdvestuseks on hea mängida lauatennist
Tuli meelde üks vana lugu seoses lauatennisega. Tütar sõidab õppima Hiina ülikooli ja saadab emale koju esimese kirja , milles kirjutab : muidu läheb hästi , aga iga päev pean tegelema ping-pongiga. Ema kirjutab vastu: pole midagi tütreke peaasi , et tal hea süda oleks.
martviisitamm
MemberIstun siin ja töötlen-valin pilte, selg jääb juba praegu valusaks, ei taha mõeldagi ,et homme on jalapäev ja Mikk ihkab revanši….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nüüd tuleb hea pildivalik – olgu öeldud, et fotosessiooni võttis üles Hr. Kivimeister (tegelikuses Hr. Torn)
Kas sa hakkad nutma või ei hakka???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee mis tahad, ei hakka!!!
Aga kui ma sulle näpud silma löön, mis sa sellest arvad? Ok, siis ikka hakkan….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>saan aru ,miks te peate üksteist pildistama ja fotod üles riputama. Põhjus väga lihtne , nagu piltidelt näha on saalist puudu peeglid kust saaks oma treeningu tulemusi imetleda. Reportaazi on tõesti huvitav jälgida , muide see Kirp tundub rohkem verd täis imenud puugi moodi . Igaks juhuks vaksineerige ennast!
juuli 19, 2009 at 11:20 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208037martviisitamm
MemberAeg on sealmaal, et Natalia on juba võistluspaika teel, mina viskan veel asjad kokku ja hakkan ka sinna sättima.Loodame kõige paremat!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja loodame häid sportlike etteasteid!
juuli 18, 2009 at 1:53 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207893martviisitamm
Memberpole hullu midagi , arvata oli , et tase on väga kõrge ja võistlused saavad rasked olema. Usume Sinu vabakavasse endiselt ja loodame ,et ka Natalja tõuseb koha võrra.
juuli 17, 2009 at 3:07 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207770martviisitamm
MemberLuis on kaks kategooriat väiksemas -80kg. Mis puutub minu kaalu, siis konkurentid on tegelikult minu väikse selaj taga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja neist ei ole pilte ega nad ei pingutanud seal ka, kindlasti ei kaota ma ühelegi omakaalu mehele vormiga, makma võib – saada see , et kaks meest on juba varem olnud maailmameistrid 1 kord ja 3 korda – mi sest, et nad võib – olla tippvormis ei ole, kuid see ka maksab. Samuti on mõlemadminust tunduvalt lühemad, st. nad on jämedamad, kuid eks see homme paistab ja ka ülehomme. Loodame parimat, medal oleks juba väga suur kordaminek.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud kõigile,kes kaasa elavad – teie tugi on tuntav!!!
Tänud veelkord reportazi eest. Palju seal kohapeal temperatuur on ja mis kell hakkavad homme võistlused?
juuli 17, 2009 at 7:20 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207685martviisitamm
MemberHea on see, et saabusimevarem, sest paljud meeskonad tulid alles täna öösel ja võtab ikka paar päeva aega kui kohaliku ajajärgi päevaplaani käima saab. Seega meil on hetkel varemtulija eelis, paistab kas sellest homme ka abi on, igal juhul loodame parimat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott kuidas puhata oled saanud?
-
AutorPostitused