Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberKose Spordimaja – 20.- kord, nurisemist jagub
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberLäheks kah Qlimaxile ,kui oleks 18 aastat vanust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lugesin q-dance.nl foorumist, et 17 aastane käis ja ei kontrollitud ID’d ega midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberTule doonoriks, kui oled:
• terve, puhanud ja söönud
• kehakaaluga üle 50 kg
• 18-60 aastane
• Eesti Vabariigi kodanik või elanud Eestis üle 1 aasta
Sa ei sobi doonoriks, kui oled:
• nakatunud HI-viirusega või arvad, et võid olla HI-viiruse kandja
• põdenud või nakatunud hepatiiti ehk viiruslikku kollatõppe või arvad, et oled hepatiidiviiruse kandja
• kasutanud nõelaga süstitavaid uimasteid
• omanud või omad rohkearvuliselt seksuaalpartnereid sh raha eest
• mees, kes on olnud seksuaalvahekorras teise mehega
• olnud seksuaalvahekorras eelpool mainitud nakkusohtlikku riskigruppi kuuluva inimesega
Ajutiselt ei sobi Sa doonoriks kui:
• põed hetkel mõnda haigust
• tarvitad ravimeid (v.a. vitamiinid, toidulisandid ja rasestumisvastased vahendid)
• oled tarvitanud vereloovutusele eelneval päeval alkoholi
Martti K.
Memberhttp://forum.bodybuilding.com/attachment.p…mp;d=1199607788
Ülemise rea keskmisel pildil oleval selja vasak pool on tume, või siis tumelilla vms
Martti K.
MemberSain ka elu esimese venitusarmi, peaaegu kaenlaalla, aga kui aus olla siis see on märk mu arengust ja õnneks ei ole ta välja paista. Kui seda märkasin siis oli kerge paanika, et mis see on, aga kui teada sain siis see tegi mul tuju veel rohkem paremaks.
Martti K.
Member1000 kg rauda ja 1000kg vatti kaaluvad samapalju.
Martti K.
MemberMiks see mees parukat kannab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMassisaamine on ju imelihtne, lihtsalt söö, söö ja veelkord söö, pole ju midagi rasket, ainult, et süüa võiks kvaliteetset toitu
MemberStallone jäi alles steroididega ka vahele ju.Kas sa mõtled selle üleveoga Austraalias vms?
Kui ei, siis ma olen jälle ajast maha jäänud.
MemberJa kes ei saa aru siis : Vaatab siia näiteks.Suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberMuhedad sellid ju
MemberKuulan, aga see aasta lähen lausa Qlimaxile
MemberAga millisel spordialal sa nii käed laiali midagi lükkad? Välja arvatud jõutõstmine siis. Või spordiväliselt?Spordialases ja spordivälises mõttes on Sul minu kohta õige jutt, ei lükkagi. Aga ütleme siis nii, et ma tahan seda nn rannavormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et siis nagu enne öeldi, mul ikka tasuks seda teha.Martti K.
MemberAga liigutuse mõttes on ta natuke elukauge küll ja ise surun ka peamiselt püsti.Hantlitega surudes saab ju päris kena amplituudi.
Martti K.
MemberÕige jutt Vägivaldur, kuidas muidu ikka okastraati või kaablit lõikad kui mitte tangidega?Igatahes – rinnaltsurumine kõige mõttetum suurtest baasharjutustest. Kui eesmärgiks ei ole tollel hetkel just spetsiaalselt rinda arendada (nagu kulturismis) võiks rohkem keskenduda püsti suruvatele liigutustele, mitte lamades.
Ma natuke kogusin julgust enne kui küsin, aga kui ei ole eesmärk just spets. rinda arendada, vaid kogu keha, et siis teha mida? Püsti rinnalt surumist? Kaldpingil?
Ning miks ta kõige mõttetum on?
AutorPostitused