Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberOleks soovi siis millegagi arengul funki juurde anda, aga ei tea mida võtta. Jõusaalis olen käinud 13 kuud. Treeningutel eesmärk on saada juurde jõudu ja lihasmassi. Et siis otsustada proteiini või kreatiini kasuks? Või siis massilisaja kasuks kuigi nendest ei ole eriti midagi kuulnud !?Tänud ette.
Et tavatoiduga enam ei tule midagi?
Martti K.
MemberTere!Mul on mure, mida ma ise lahendada ei suuda. Loodan siit abi saada. Nimelt on asi toitumises. Jah, neid teemasid on siin nii tohutult palju ja ma olen ka väga palju abi nendest saanud, aga siiski oleks mul teie abi veel vaja.
Niisiis..mida ma võiksin süüa tund enne trenni? Tegemist on siis korvpalli trenniga.
Muidu minu toitumine näeb välja nii, et hommikust söön kodus, umbes 07.45
Siis koolis on lõuna kell 11.45, aga seda ma ei söö, selle asemel võtan ise kaasa kas õuna või müslibatooni. Tunnid lõppevad kell 14.50, koju kõuan umbes 15.10 või nii. Trenn hakkab kell 16.00
Kas oleks siis mõistlik üldse süüa enne trenni? Kui jah, siis mida?
Ja siis söön tund peale trenni õhtusöögi ehk see on siis 18.30
Aitäh!
Kui õieti mäletan, siis toimus selline süsivesikute söömine mõned tunnid enne magama minekut, mitte vahetult. Kui keskele hakkab sanga kogunema, siis tuleb lihtsalt süsikaid vähendada õhtul ja kõik.Vahetult?
Martti K.
Member“Õhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.
Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini, mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid. Ülekaalulised kõhnujad ei saa mõistetavatel põhjustel endale sellist naudisklemist lubada, sest on ju liigne rasvamass tekitatud süsivesikuid pikema aja jooksul nautides. Lubatud on ainult aeg-ajalt üks tärkliserikas õhtusöök ennetamaks “katuse lendutõusmist”.”
Edit: !”#¤% jutumärgid jäid panemata.
Martti K.
MemberEks söö ja tõesta vastupidist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma hakkan siin seda toitumist ja värki alles v-o aasta pärast nii südamega võtma….. aga paratamatult meenus kohe F. Antson, kelle artikkel räägib natuke teist juttu. Ta on ju elav tõestus. Aga nüüd vist öeldakse, et see on jälle individuaalne jne jne. Ma arvan, et kui ta niigi on hädas oma söögiga, siis see kogus seal kohupiimas ei tee midagi hullu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberSest seal ei ole sees suhkrut vms, mis tähendaks liigseid süsikaid (enne und me neid lihtsalt ei vaja, nende taseme peaks minimeerima sel ajal)Fakt?
Martti K.
MemberMa pean ise saali oma musa vedama, kuna asjaajajatel on poh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberKuidas on siis mõtekam nt. kõhulihaseid teha ? kas aeglaselt ülesse tõmmates ja aeglaselt alla (ei lase selga täiesti maha vaid jään poolepeale seisma et kõht pinge all oleks) või siis sedasi kiiremini ja selga maha ei lase ? või mis moodi on kõige tõhusam ?ma olen tänulik kui vastate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R. Otter kunagi postitas need kaks linki:
http://sportsmedicine.about.com/od/abdomin…ycle_Crunch.htm
http://sportsmedicine.about.com/od/abdomin…tains_chair.htm
Kui “kapteni tool” on kerge, siis võid jalgevahele ka mõne kergema hantli võtta.
Võtsin kasutusele, mõjuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolmandana harjutusena teen ka Hr. Mesi videos nähtud kõhulihaste harjutust. Tempo võiks olla sujuv.
Martti K.
MemberOlen kasutanud vööd, või siis proovinud, aga ausalt, ma ei ütleks, et midagi muutus. Võib-olla ma ei oskagi seda õigesti kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel teen kõike ilma vööta, siiani on paar korda olnud kui tunnen, et midagi vist on kuskil valesti olnud….Martti K.
MemberToitud tervislikult, väga hea, aga kas ka kogused on nii suured, et ei tuleks energia defitsiiti?
Martti K.
MemberHeh , koolis olid tihedadajad , olin netist eemal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga aitäh soovituste ja nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kust saaks tellida selle kava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Martti K.
MemberOlen ise ka saunafänn, aga mina ei näe ka mõtet 110 kraadisel saunal, et siis istuda seal küürus ja ägiseda (on olnud olukordi, sellepõhjal räägin endast) et assa kurat, kui kuum… Väga palju, kui mitte kõik, oleneb leiliruumist, mõnes on 100-110 kraadi kuuma ja niiskust üks suur NULL (üldiselt elektrikerisega saunad), see on mulle mittesobiv, sest peale sellist sauna on mu kehal laigud (öeldi, et see on positiivne
Martti K.
MemberVeits nadi oleks nõnda kaugele minna ja siis vanuse tõttu mitte sisse saada.
Martti K.
MemberValesti oli kirjutatud ainult Think Big. Sry näpukas oli lihtsalt. Torrentitest ei ole leidnud veel siiani.Think Big ja Souled Out, nii nägin mina Su linkidelt ja see The Babysitters on üldse Twin Sitters

, aga pole hullu, sa oled ka inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberKui natuke õigemini kirjutaksid äkki siis leiad?
Vaatasin osad torrentilehed läbi, ka ei leia.
Martti K.
MemberAga ma arvan et varsti hakkan kükke kord kümne päeva jooksul tegema või üldse lõpetan nende tegemist paare kuuks sest muidu jalad võtavad ülemiselt kehalt kõik ära ja õlg,triitseps,biitseps varsti üldse enam ei kasva jalgade pärast
Päris huvitav teooria
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused