Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberMa ei näe mitte midagi erilist kui aus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hea Jaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma virisen siin ja siis saalis ka, kuna mul on pedantsed kalduvused, häirib, kohe tugevalt, kui keegi teeb harjutust valesti. Kange tahtmine öelda, et tee nii, aga kogemus näitab, et pole mõtet. Loomulikult siis on need ülimad vanemad saalimehed, nende tehnika on ideaalne ja laitmatu ja kõige parem. Vaidlusi on olnud ja tuleb veel. Kes räägib, et poolkükk on see kõigeparem ja siis teeb õlaringe kangiga…… Ego on ka üks jube asi seal saalis, et kui on naised, siis ei julge keegi rinnalt suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu ei tule rohkem meelde

Martti K.
MemberAga kust alustada?
Martti K.
MemberJõusaalis/sisehallis:
Kust selliseid vahvaid jalanõusid saab?
Martti K.
MemberMulle sobib tavaliselt 2-3 kuud, kui enam arengut ei ole, siis võiks proovida ka kava vahetada.
Martti K.
MemberAga kui nüüd korralikult saalis hakkad käima, on korralik kava ka, siis proovi, kuidas lisavalk mõjub… kui hakkab areng, siis on hea. Mina näiteks enne kreatiini ei võta, kui hakkan tundma, et areng hakkab peatuma
Martti K.
MemberKui toitumine korras pole, ega siis need pulbrid ka ei mõju. Ma arvan küll, et oota ja tee toitumine korda ning siis hiljem saad hakata võtma lisavalku ja kreatiini.
Martti K.
MemberPikkus: 183 cm
Kaal: 80-81kg (täpselt aasta tagasi 70kg)
Vanus: 19 ja pool
Rasvaprotsent: ca. 10 (selle numbri andis mingi käte vahel hoitav masin, nii, et ma kahtlen selle õiguses
Martti K.
MemberSiinkohal tooks näite naiste aladest, mis on minu meelest on äärmiselt rõve ja ebanaiselik- naiste KORVPALL (eriti tipptasemel)- suured, kohmakad, mehelikud, lötakad riided seljas, kõnnivad kossa-kossa….eks ole ka erandeid muidugi, aga …..Jaa, sellega nõustun 101% ise ka, USA naistekoss on see kõige kõige kakam variant
Martti K.
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9225Kui huvitas Oti jalgade treening
Kui tahan galeriid vaadata siis lööb ette:
Not Found
The requested URL /view_album.php was not found on this server.
Apache/2.0.61/DataZone SP 2.0 (Unix) Server at gallery.fitness.ee Port 80
Martti K.
MemberEga selleks ei pea “selline” olema…piisab kui vanust nii umbes 30+, vähemalt paar titte kodus, tiss enne neid vähemalt B korv olnud, ja kehakaalu kah liiga vähe- oledki tühi nagu sokk…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Gravitatsiooniks nimetatakse seda vist. Mõned nimetavad ka paratamatuseks.

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaesekesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberSelline küsimus veel et ma söön iga hommik praktiliselt 3 muna ja 100g kodujuustu kuhu sisse on segatud hapukoort ,aga paljud räägivad et see rikub tervist..liialt kolesterooli.Andke nõu et mida muna asemel hommikul süüa?Muna on just hea hommikuti
Martti K.
MemberMidagi neile kes silikoone jälestavad, aga ometigi ei meeldi korpulentsed naised
Huvitav, kas sellised “naised” on väga rahul iseendaga?
Martti K.
MemberPainuta samas suunas kuhu ta sul murduma kipub.Vaikselt teengi seda
Martti K.
MemberMulle piisas ühest valest maandumisest kossus ja nüüd pean hoolega vaatama, enne kui trepist alla astun, jalg on korduvalt lihtsalt alt ära vajunud, hetkeks paistetab ja siis läheb kõik jälle normi.
AutorPostitused