Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberEi mitte sellel üritusel, vaid üldse.
Selge see, et lauakoht…. aga no ma räägin, et minu jaoks esmakordne… olen näinud, et osad on 2x kallimad, aga 4 on minu jaoks uus asi jahm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberEsmakordselt näen, et V.I.P. piletid on tavapiletist nii mitu korda kallimad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberNooh, ega see, et treening ise on tõsine teema, ei tähenda, et arutelu ei võiks olla rohkem avatud ja ka vahel huumorit lisatud
Martti K.
MemberTee proovi näiteks ülepäeva treenimisega, 2x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shokeerimise all äkki mõeldi superseeriaid. Proovi järgi siis saad teada, kas mõjub
Martti K.
MemberSelle pasa kontrollimiseks ongi ju moderaatorid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Las see alamfoorum olla, ma olen sealt vahvat huumoritki lugenud (kirp pani vastusega kellegile ära näiteks)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMa arvan, et las Alessandro pigem jääda
Martti K.
MemberKui palju sul gaase tuleb kui nii palju piima jood?Piim ja mahl pole söök, pane rohkem ikka söögiasju.
Tegelikult on spetsialistid öelnud, et piim on pigem söögi alla käiv toitaine
Martti K.
MemberLõuatõmbed võiks ka olla. Kangi tõmbed, ettekallutatult.
Miks Sul alakeha päeval on harjutused nr 5 ja 6?
4. ei tea harjutuse nime jälle. oled kõhuli trenažööril ja kõverdad jalgu selja suunas, tõmmates raskust tuhara suunas 3×10-12 (80 kg) Äkki see oleks kõhuli lamades jalgade kõverdamine
Jõutõmme ja kükk võiksid küll olla sees, neid saad varieerida.
Martti K.
MemberAlkohol on tarkade inimeste jook.
oktoober 26, 2008 at 8:42 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #170115Martti K.
MemberMa pooldan ka seda ideed, et teha kirjutis Fred Antsonist.
oktoober 25, 2008 at 9:14 p.l. in reply to: Indrek Otsuse raamat- kohustuslik lugemine kõigile algajaile #170105Martti K.
MemberTrükiti ära juba see raamat? Kirjavead on ikka sees sellel lingil mis siin antud oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMilleks asja liiga keeruliseks ajada, kui on olemas palju paremaid (loe: stabiilsemaid) harjutusi, mille mõju on palju effektiivsem.Vaheldus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , eripära?oktoober 25, 2008 at 8:19 p.l. in reply to: E-sigaret ehk elektrooniline sigaret, arvamusi ja kogemusi? #170098Martti K.
MemberOled häiritud suitsetamise seadustest?
Meil on lahendus!
Meie pakkumine:
Pole suitsetamise piiranguid
Puuduvad vähki tekitavad ained
Pole põlemise protsessi
Ei tekita tuhka
Puudub tule oht
Kõrgtehnoloogia
Ainult parim kvaliteet
Ei kahjusta sind ümbritsevat
Lihtne osta internetist
Kiire kättetoimetus.
Garantii olemasolu
Olen ise samuti mitte-suitsetaja ja ütleks, et osad lahendustest on väga positiivsed, isegi kui nad on kasvõi reklaamtekst
MemberJep, hr. Kiivikas ütles, et kogu 3 märki ja saad kliendikaardi.
Martti K.
MemberKust leida motivatsiooni, kui 3 kuud on tugevalt trenni tehtud ja sis peab pingil istuma(korvpall) ja niimoodi paljud teised ka kes on trenni teinud ja on paremad kui need kes väljakul aga treener lihtsalt ei usalda ja tahab oma mõtteid katsetada ? tuju kiskus ikka nii ära :SMa tean mis tunne see on….. aga ma olin nõrk (vist), lõin käega kossule, näe hakkasin jõusaaliga hoopis tegelema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enesetunde ja arengu järgi olen rahul oma otsusega. Nii tegin mina, mul oli sitt sõita harjukatele ja eestikatele lihtsalt pinki soendama….. kaka. Aga motivatsiooni kohta, et küsida julged, et miks platsile ei lasta? -
AutorPostitused