Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberSamad sõnad valgu-rasva toitumispõhimõtete kohta, igati positiivne
“>Martti K.
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstr…teHamRaise.html
Kas seda suudad ilma raskusteta teha?
Ma tegin seda siis kui ma sain aru, et olin jõutõmbe jaoks nõrk. Väga hästi mõjus, ma tõstsin ainult keha põrandaga paralleeli.
Martti K.
Membertere.hull jama on. olen 104 kg ja biits ulli väike. 42 cm. Jõudu asjal on,sirge kangiga ilma rapsimata 50 kg 5×6 pole probleem ja hantel 30 kg samuti. Tahax seda lihast suurex
.tegin valgu kuuri 5 päeva 5 kg valku ja kuu aega,mega sööma otsa sellele. oli hull paisumine ja tigimuutumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( 4 kg võtsin juurde ) Kogu keha muutus välja-arvatud käed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida ma valesti teen ? kui ma võtan 15 kg hantlid ja hakkan pumpama siis kaotan kogu oma saavutatud jõu ja käed on ikka samas seisus
oskate aidata kuidas ja mis harjutustega peax tegema ja kas harjutuse kiirus peab olema kiire,aeglane,normaalne ???
Üks võimalus võib olla see, et pingutad üle selle biitsepsi treeninguga.
Martti K.
MemberPeale trenni peaksid ehk sööma ühe kohupiima ära, ligi +30g valku..Banaani kah

Martti K.
MemberKui keegi veel treenib nagu mitte-kulturist ja on kursis full-body kavadega, siis võiks neidki siin lehel ilmutada! Huviga prooviks.
Martti K.
MemberKas tohib peale 2 tunnist lihastrenni (ülakeha) teha umbes 20 minutit intensiivset aeroobset jooksu või ergomeetril näiteks sõita ja nii et higistama võtab? Kuidas ta mõjub eelnevale lihastreeningule?Aeroobne – intensiivne jooks?
Kui Sa muul ajal ei viitsi või ei saa või ei taha, siis tee peale trenni oma aeroobne ära.
Samas, 2 tundi ülakeha trenni tundub küll liiga palju!
Martti K.
MemberKuidas ei tule välja, ma olen teinud viimased nädalad arvestusi ja on tulnud keskmiselt 500-600 eek nädalas ja valgukogusega küll probleemi pole, päevas läheb valgusisaldusega asju:200-250gr kohupiima 6.50.-
200gr kodujuustu 8.00.-
150gr tuunikala 12.00.-
2 muna 2.50.-
200gr kanafileed 15.00.-
proteiinikoks peale trenni 10.00.-
pool liitrit keefiiri 5.00.-
200gr kohvikoort 4.50.-
mõned viilud sinki ja juustu 8.00.-
Kokku umbes 71.50.-
Aeg ajalt mängin ümber ka, et kana asemel näiteks veis või tuunikala asemel lõhe vms.
Lisaks on rasvad:
Kookoshelbed 3.00.-
Pähklid (mandel või sarapuu) 10.00.-
oliiviõli 2.00.-
kalaõli kapslid 2.00.-
Kokku 17.00.-
Ja süsikad:
Täistera koorikleib 200-300gr 10.00.-
Tomat
Kurk
Paprika
Kiivi
Porgand
Lillkapsas
Banaan peale trenni
jne.
Lisaks maitseaineid natuke, nagu kaneel, kakao, pipart jne. Ja vitamiinid ka nagu D, B, C, magneesium, kaltsium, kroom, liigesetoit jne.
Kokku päris 100 eeguga välja ei tule kuna kõik on trennipäevad ja 6x päevas söömist, aga siiski arvan et keskmiselt on võimalik täiesti edukalt 500 eeku päevas toitutud saada.
Eks kõik pigem suhtumises kinni, et a la mina seda maitsetut ei söö jne… Kusjuures ma pole teinud sellist süsteemi mitte raha säästmise eesmärgil vaid lihtsalt selline toitumine on välja kujunenud ja arvutasin huvipärast kokku mis kulub.
1. Mis kohupiim see nii odav on?
2. Mis kanafilee see nii odav on?
Martti K.
Member2 kuud oleks normaalne 10kg langetamiseks.Kõige arvelt jah!
Martti K.
MemberTäie tõsidusega ei tasu võtta lehti, mis üritavad sulle midagi müüa.Otse loomulikult, aga päris julgelt kohe “oletavad” pealehel jalgadest
Martti K.
MemberLisaksin siia veel ühe p’õhjuse miks kriipsjalgu palju on kellel ylakeha vaid treenitud, nimelt inventaar jõusaalis, kui kükkimiseks vajalikku kangi koos üle 100 kg raskustega ja toetuspingiga pole ei saa ka jalad areneda eriti, ise olen treeninud mingi aeg sihukeses kohas. Võimatu on midagi välja mõelda.Kodukandis polnud kükipuuri, siis tegime nii, et rinnalt surumise pingilt sai võetud kang, püsti tõustud, ära kükitud ja tagasi pandud, iga kord sedasi tehes suurenes aina hirm, et varsti enam selga kauaks pole. Lollus ja kangus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Umbes pool aastat sai räägitud, et võiks ju kükipuur ka olla, muidu viimaks ongi grupp invaliide valmis. 2008 väga aasta lõpus toodigi siis lõpuks kükipuur ja selle tõi ka pmst harjutaja ise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberPalju õnne sünnipäevaks!
Martti K.
MemberPraegu olen 18 aastane, 95kg, 195cm pikk. Jõusaalis käin 4 korda nädalas ja aeroopset teen koguaeg juurde, jooks põhiliselt ( praegu nii palju kui lindil saab, sest kurk on nõrk ja külmaga väljas ei taha selle pärast ).Jõusaalis on trenni pikkuseks vähemalt poolteist tundi. Olen palju uurind, soovitatakse siin foorumites vähemalt toitumine korda.
Oskab keegi midagi soovitada mida ja kuna süüa? Kuna koolis käin siis vanematega koos ei ela ning raha asjadega majandan ise!
Kõik head soovitused ja mõtted teretulnud..
Soovitus: veel rohkem uurida, lugeda, otsida infot
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2009 at 11:15 e.l. in reply to: Millal teha jõusaali kõrvalt aeroobset trenni rasvapõletuseks #183338Martti K.
MemberTere!Käin 4x nädalas jõusaalis raskustega treenimas. Seda, et rasva pole mõtet põletada tablettidega ning olulisem on toitumine, ma tean. Siiamaani olen aeroobset teinud ainult 5 min enne trenni soojenduseks sõudeergomeetril. Kuid rasvapõletuseks oleks parem vähemalt 30 minutit ratast? Joosta ei meeldi. Toitumisalasest artiklist lugesin, et peale kangitrenni ei soovitata aeroobset teha.
Kuidas seda aeroobset kõige parem siis teha oleks, kui tahaks edaspidi ka 4x nädalas teha kangitrenni, kuid eraldi aeroobse trenni päeva nagu ei tahaks/viitsiks eriti teha.
Eesmärgiks lihasmassi aeglane kasvatamine ning samal ajal rasvavoodri vähendamine.
Peale trenni joon Hera80 sheigi viinamarjasuhkruga.
Tänan
Kui Sa eraldi aeroobse päeva ei taha teha, siis peaks just peale trenni tegema aeroobset.
Martti K.
MemberArvan, et parem hilja kui mitte kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne ja jaksu ka minupoolt!
AutorPostitused