Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberTere,Olen suht algaja ja hetkel teen 4×10 seeria. Tahaks nagu teada mis oleks parim seeria nii jõu kui ka lihasmassi kasvatamiseks. Kui neid ei ole võimalik võrdselt kasvatada siis kui tihti peaks tegema jõu tenni (3-4×6) kui ma ei eksi ja kui tihti peaks tegema lihate kasvatamiseks pikemaid seeriaid. Kas see on siis sedasi, et pika seeriaga ei tule üldse jõudu juurde või tuleb seda väga minimaalselt ja kui teen lühikese seeria kas siis lihas ei kasva aga tuleb ramm. Trenni ma teen vähemalt kolm korda nädalas võimalusel ka 4Tänan vastuste eest Madis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fitness.ee’s on vajalikud treeningkavad üleval…
Artiklites on ka tarkuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberAga muidu saab lehelt : http://www.fitness.ee/ tellida.Mul oli selline vastuse tuhin, et see ei torganud pähegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberOlen 16 aastane poiss ning olen siin foorumus lugenud natuke vagupulbri kohta, kuid kui ma seda poodides otsisin siis ei leidnud ja poemüüa ütles kah et seda neil ei ole. Ja kas on nii noorelt seda üldse soovitatav kasutada?Ja siis vee lugesin et üks tüüp tahtis kiiresti saada jõudu et suruda suurema raskusega kangi lamades. Et siis keegi saatis talle selle kava e-mailile mis võimaldas seda ning oleks siis kah soovi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olen 175 cm pikk ja kaalun 60 kg.
Loodan et see teks ei olnud liiga keeruliselt sõnastatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ülemiste keskuses teisel korrusel on suur spordipood (nime ei mäleta), ise alles hiljuti käisin ja nägin oma silmaga ka neid valgupulbreid (FAST’i Hera 80 jt)
Selle nooruse ja kasutamise kohta vast leiad midagi kui otsid hoolikamalt.
Martti K.
MemberMis siin ikka tahta, kui niikuinii ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMõelda vaid…15 aastat, see on päris pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tänu spordile!Martti K.
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9633
Kasulik info!
Martti K.
Membertallinnas narva mnt 5, Foorumi keskusesTänud
MemberKus see Replay Jeans pood asub?
Martti K.
MemberKalamaksaõlikapsel pole trenniga seotud. Ja mina võtaks (ja võtangi) 3-4 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta mul mingil määral asendab kala…
Aga jah, eks peab tõstma siis koguseid
Memberma olen kuksil 190 cm pikk ja kaalu on kuskil 80-84 ja olen 18 aastane.On see muidu normaalne minu vanuse kohta ? Muidu rinnalt läheb mul kuskil 70 kg ja hakkasin nädal aega tagasi saalis käima,Kaua mul läheks aega kui käia 3 korda nädalas saalis korralikult ,et midagi hakkaks välimiselt voi sis jõupoolest tundma andmaMul on peale 3 kuud juba näha muutusi nii jõus kui välimuses
Martti K.
Membertoidulisanditega oota nii aasta-paar vahest…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingeid kindlaid lisandeid mõtled?Minujaoks on kalamaksaõlikapsel ka toidulisand ja seda võtan nädalas 3,4 korda.
Martti K.
MemberSai siis läbi tehtud ühe korra ja krt kõik kohad valutavad.Kas see on normaalne v? Ja kas kõhulihaseid võib iga päev teha v?Lihasvalu peaks küll normaalne olema
MemberNii et ole ettevaatlik.Võid selles kindel olla
“>Martti K.
MemberSain targemaks:), Aitäh!
Martti K.
MemberSealt lähevad küünarluunärv ja keskpidine närv.Kui suur probleem see on kui harjutuse sooritamise ajal tekib terav valu?
-
AutorPostitused