Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberHmm, Eesti rammujate 3 koht. Äkki on plätud tähelepanu kõrvale juhtimiseks?
Martti K.
MemberTeeme proovi!
Martti K.
MemberArmastasin oma w890i (SE), aga peale selle kaotust enam eriti 5k telefoni alla matta ei tahaks, seega nüüd ostsin minukindla telefoni 200.-, Nokia 5210
, vaatame kaua kestab.Martti K.
MemberMa mõtlesin, et see koht kus need naised naersid jne, et siis juhtub sama nagu kunagi seal sarjas, mis ta oli, Streets of S.F. kui Arnold plahvatas

Martti K.
MemberNagu emmimees ütles, tee see soojendus korralikult
Õlaringid ühtepidi, teistpidi. Harjutuse liikumine ilma raskusteta, või kergemaga. Ma sain oma õlavalust lahti, kui hakkasin korralikumalt soojendust tegema. Sama võin ka põlvede kohta öelda.
Martti K.
MemberJalad on kosunud.
Jõudu teile (Y)
Martti K.
MemberOled pede?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuskohast võeti selline idee, et kogu see pedetsemise värk on normaalne ja et seda peab tolereerima?
Teema on nii päevakajaline seetõttu, et pedesid on liiga palju tekkinud meie ühiskonda. Oleks aeg latid kätte võtta juba.
Ole milline inimene tahes – misiganes maailmavaadetega, usu jumalt või hambahaldjat vms. Vbolla on sul tõesti mõni hea meessoost tuttav, kellega saad kõigest vabalt rääkida. Aga ei, vaja on füüsiliseks minna ja juurikas s*****sse toppida, tatti panna tänaval, käia riides nagu viimane idikas, mingi nõme soeng endale teha ja tagatipus oma sõnavara muutma hakata kuna eelmine kõnepruuk piisavalt pedelik ei olnud

Sry, mulle selline asi peale ei lähe. Ja ei tohiks ka kellelegi teisele minna, isegi kui tõesti saavad kaks pedekat kokku. Olge omaette. Mis kuradi paraad? nagu wtf!
Ei Larry, ma ei ole pede
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 aastat õrnema soo esindajaga suhtes, ja mingeid tõmbeid mujale ei ole.
Ma pole öelnud, ilmselt keegi pole, et pederastia jms on normaalne. Ma olen selle vastane. Aga mis mind häiris on sinu jube äss jutt mingist latiga tagumisest. Nüüd sai puust ja punaseks tehtud.
Martti K.
MemberDavai, jaguneme Larry!
Latiga inimestele rahusteid või psühhiaatri abi.
Segased olete oma lattidega või? Lähed ja lööd kohe inimest latiga jah. Kui sul muud öelda pole, siis säästa oma hingeõhku oma naise täispuhumiseks!
See, et homod nõuavad lapsendamise õiguseid, see on küll moraalivastane, sest nagu eelpool mainiti, siis tõesti, see lapsendatav peab pmst terve elu tundma suurt vaimset vägivalda kaaskodanike poolt. Võib ka olla juhuseid, et füüsilist.
Martti K.
MemberMa nõustun viimase kahe eelkõnelejaga (Jarmo ja Timo) ning lisaks, et ma ei salli ka pedeparaade.
Mis sa Vägivaldur öelda tahad? Et näiteks mina siis, peaks rohkem tähelepanu pöörama, või olema veel rohkem tolerantsem? Või mis?
Martti K.
MemberTank, tegelikult sõna “pede” tuleb sõnast “pederastia” nii, et lase julgelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberBrüno on täielikult USA mõnitamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMiks tagasi???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks peaks siin ainult need s6na v6tma, kes juba viinakuradile k2e on andnud? T6de on valus kuulata, kuid…mis parata.
Harjutada piisavalt, et s6ltuvus tekib?
Pinge maandamiseks on tuhandeid teisi v6imalusi…
…need, kes sellest aru ei saa, ei ole enam ikka p2ris normaalsed inimesed.
On ikka.

Myrk on ja j22b myrgiks. Kehale liigne koormus…
Kuid, kui inimene on harjunud elama yhest myrgitusest teise myrgitusse. Tekkinud on s6ltuvus. Tema olukord l2heb kergemaks, kui ta j2lle natuke oma s6ltuvusainet saab.
Esimesele osale siis:
Tagasitõmbumise all mõtlesin selget mõnitamist ja nähvamist.
Ning mismoodi sa lugesid välja selle, et ainult ära antud kätega peavad sõna võtma?
Tõde on valus, kellelegi kindlasti on.
Üldiselt, teemat on tore lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
Membersa solvusid selle õlle ja märakuse võrdluse peale?no sorry siis, suht tüdinenud sellest propageerimisest et ” no ikka normaaaaalne ju nädalavahetusel ennast pinalisse tõmmata ja lõdvestuda.”
go have a beer!
Kuule kuule, tõmba vähe tagasi palun.