Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
Member1:1 süsivesikud ja valk juuakse, iga 15 minuti tagant, see aäiatb säilitada töövõimet, trenni ajal joovad ikka proffid, joo vett ja jäta oma pulber peale trenniKas see suhe mitte 1:2 polnud?, et 1 osa valku ja 2 osa süsikaid?
Martti K.
MemberKõigil kellel pood errordab, proovige järgmist linki ja andke mulle teada tulemustest:Töötab ka Opera’ga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMugavus…, et miski ei segaks tähtsaimat
MemberOpera’ga ka ei saa :S
Martti K.
MemberLoodan, et mälu ei peta, aga oli vist kirjutatud, et ka süsikatega jooki võib juua. Valgujooki vast ikka pigem peale trenni
MemberMa olen õnneks sellest east väljas, aga kahekümnendate alguses piisas kakluse alustamiseks maakohas oma elukoha “Tallinn” mainimisest.Osad ei pääsegi sellest east välja vist!
Martti K.
MemberMingi 50% ajast läheb naistele…ja siis mingi 40% korralikule tehnikale….ja 10% et kuidas maailma paremaks muuta

Martti K.
MemberKui tohib siis esitaks ka ühe küsimuse…

Jutt ikka samast jõutsükli kavast…
Arusaamatuks jäi mulle see, et “Jõutsükkel – esimesed kolm nädalat, treeningud 2+2 süsteemis, st. kaks trenni kaks vaba jne. Keha jaotatud kaheks üla ja alakeha, nädalas on üks raske jne……”
Aga mis peale esimest kolme nädalat tuleb
??:”> ???Martti K.
MemberSee peaks staatiline harjutus olema, kui ma ei eksi?
Minul mõjutab küll kõhtu!
Martti K.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ülimalt positiivne video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)Martti K.
MemberSiis hakatakse biitsa tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis need uksetaha jäetud egod leiavad sissepääsu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberOlen mitu korda maha jätnud ja uuesti hakanud. Kõik oleneb motivatsioonist , olin vist 25 kui esimene kord maha jätsin , tegelesin jõutõstmisega väikest viisi , eesmärk oli eestikatel hästi esineda , lihtsalt jätsin päevapealt maha ja kõik , mitu aastat ei suitsetanud. Vahepeal jälle sporti väga ei viitsinud teha ja sai jälle suitsetatud.Muideks suitsetamise mahajätmisest oli kasu , mingi 60 kg tuli kolme kuuga kogusummale otsa.
Ma nimelt tahaks, et mu ema suitsu maha jätaks, sest see talle juba eluks vist saanud, väga kahju vaadata.
Aga ei oska kohe kuidagi mõnda head ideed anda talle. Kohe ikka sellist mis paneks mõtlema…
Räägitud hinnatõus ei pidavat ka mõjutama ta vastas….
Martti K.
Memberpakk päevas vähemalt.Kuidas sa maha jätsid?
Martti K.
MemberAga oioioi mis show siis lahti läheb kui samal ajal juhtub saalis olema ka klassiõed …Action
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberIse teen 4’ks jaotatud kava ja kui arvutada siis kuu keskmiseks on tulnud 11,5 kg lisa seeriatele
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rekordeid ma väga tihti ei proovi.Nii, et ei tohiks midagi ebanormaalset olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused