Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
Membermina pooldan ka ja sooviks palju piimatooteid tarbida selle nimel võib ju mõne päeva ilma olla, et hinnad langeks!? aga piima toodete asemel võta erinevaid kalu, mune, liha(kana) ja valgupulbreid…vaata seda reporteri linki mis siin oli! sa ei taipa asja? oled nõus kaupmehi nuumama? maksad aga palju küsitakse???
Kui teil (need kes nüüd ei osta need kindlad päevad kõne all olevaid kaupu) see “kampaania” läbi läheb ja hinnad langevad, nii, et eesti inimene on rahul (milles ma väga kahtlen) siis ma ei ütle ühtegi halba sõna enam.
veebruar 11, 2008 at 10:15 e.l. in reply to: Tänane SL ÕHTULEHT ! ! ! Kaalu alandamise “tõed”. #140117Martti K.
MemberAga miks ei võta siis keegi sõna? Mõnes teises lehes/ajakirjas?
Lükake see möla ümber siis?
Martti K.
MemberOhoh, ma ajast maha jäänud, ei teagi sellisest kampaaniast midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ei taha teada ka eriti. Aga ma lugesin, et osad on piimast ja juustust loobunud. Mida siis nende asemel süüakse/juuakse? Ise pooldan ka seda arvamust, et piim ikka kuulub eestlase toidulauale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
Memberaga koss on ju aeroobne trenn, mida peab kaa tegema,või???Ei ole aeroobne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMa ei kujuta ette hetkel põhjust, miks mina füüsiliselt ründaks kedagi, kes ei ole füüsiliselt olnud agressiivne või pealtükkiv minu või kellegi teise suhtes. Ei kujuta ette millist “laiamist” minu suhtes peaks rakendama…Jess!, täpselt samad sõnad
Martti K.
MemberJa loomulikult mehed siin seletavad, et kui “laiama” hakatakse, siis tuleb käed käiku lasta… jube lõdva päästikuga siin ikka mõned vennad…Ei tegelikult ei ole asi nii, et kohe käed lähevad käiku
Martti K.
MemberAinuüksi raudkang juba paneb mõtlema, et kuidas linnast selle maale tulekuga on?
Paneme autosse raudkangid valmis ja värgid.
Tulge maale, pidusse, kuhu iganes… vaevalt Teil neid vaja läheb kui ise provotseerima ei hakata.
Mul ei ole tõesti linna inimeste vastu mitte midagi, aga kui minnakse maale, arvatakse, et ma olen linnast ja tähtsam (näidatakse välja) ja et mul on suurem sõnaõigus….siis ma võin kõike teha. Ja ega teil on õigus, te polegi milleski süüdi, tulete laiate, saate vasta tatti ja siis räägite, et maal on kõik nii agressiivsed. Samas tuleb ka teine seltskond linnast, käituvad nagu kõik inimesed peol, põhiline, et tullakse PIDU nautima, mitte probleeme otsima ja lähevad tagasi linna, rääkides ja purustades müüte sellest kui tigedad ja agressiivsed on maainimesed.
Martti K.
MemberMaainimesi ei saa ikka päris ühe puuga lüüa. Raudkang on teinekord mõjusam
Martti K.
MemberEi ole maal see olukord midagi ni hull,kui tead kuidas käituda,siis ei juhtu sinuga miskit. Tallinnas,eriti Põhja-Tallinnas on see olukord minu mellest ikka kordades hullem ,seal võib vabalt mõni narkouimas oss sulle noa kõhtu lüüa.Tallinnas võib olukorda ka üsnagi teravaks muuta see,kui sa vene keelt ei oska piisavalt.Seda,et nüüd suuremale mehele nüüd rohkem peale tullakse,no lubage nüüd psitu naerda

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vahel võib asi olla ehk hoopis selles,et mõni hakkab avalikus kohas oma muskleid liialt eksponeerima,siis võidakse peale tulla küll,aga siin on ehk teine põhjus ja siin on kulturist antud juhul juba ise süüdi. Nii palju peaks ikka mõistust peas olema,et osata tagajärgi ette näha.Ma nõustun sinuga…
See linna tulemine, olemine…on tsipa raskemad ja kohati ohtlikumad kui maal…
Ja siis see mis “samakamees” ütles, et maal on õhku täis inimesed… huvitav miks
MemberOh kindlasti mitte. Lihtsalt üks vaatenurk. Mida muidugi tuleb arvestada külapeole minnes.Kas ka siis arvestatakse piisavalt?
Martti K.
MemberÕuwii, supp ja kuklid läksid alla nigu mõte
Martti K.
MemberEi osanud seda teemat kuhugile mujae postitada.Küsimus neile, kes on Fitnessi poest asju tellinud. Uurisin seda kohaletoimetamise asja ja seal oli kirjas, et Eestisisene postipakk (39.00 EEK). Kas siis pole vahet mida ja kui palju tellin, paki maksumus jääb ikka samaks ehk siis 39 kr??
Postikulu jääb samaks
, aga kui tellid mingi suurema summa eest siis vist ei oldki seda
MemberMa arvan, et jõujuurika väljanägemine pigem talitseb rullnokki. Eks on muidugi igasuguseid. Mõned on more advanced ja otsivad suuremaid väljakutseid
Martti K.
MemberÄrge palun pahandage, mul on kohati piiratud kujutlusvõime.
Ma ei suuda ette kujutada, kuidas näeks välja see harjutus: triitsepsi sirutamine lamades.
Siis, et kas noodipukk on scott’i pink?
Ning mida asendada Hack-kükiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberMa ei saa heledate riietega trenni teha, higistan nagu loom ja seda on väga hästi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused