Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberÄkki on mingi pop-up blocker peale pandud kogemata? Firefox’il saab näiteks peale panna erinevatele saitidele, et ta need blokeeriks, kui samas peaks tulema üles paremale nurka ka vastav teada, kui on midagi blokeeritud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja peaks saama valida, kas soovid avada v ei jne.Mm, ei tea, kasutan Opera´t ja eriti näppinud küll seda pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberKas võiksid kirjeldada täpsemalt, kuidas sa seda harjutust teeksid? Paned kükipuuris kangi tõkked kõige madalamasse auku, niiet kangi seisab sellel põrandale väga lähedal või?Asetan kangi sobivale kõrgusele (natuke põlvedest allpool) nagu artiklis mainitud, kasutades selleks siis kasvõi pakke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberSooviks sama asja teada.
Martti K.
Memberjäta geimehed rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Arvan, et tal on õigus oma arvamusele!
Martti K.
Membermõttetu on siit tellida …kui käid kuskil spordiklubis küsi sealt treeneri käest ja ta teeb sulle täiesti tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma kogemus?
MemberHakkasin ka võtma 2 nädalat peale alustamist, samal põhujsel mis kasutaja “Hellboy”
Imede ime, ma olen elus veel.
PS. OLEN TÄIELIK REKLAAMIVEND!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberSamuti taluvõid, ning külmkapis leidub ka voimixi
MemberKas mingi põhi ka all on? Näiteks mõni treeningkogemus kuskilt vms?
Martti K.
Memberno see ei peagi sulle kohe lihsatst metsikult kasvatama ,aalgajale tavaline proteiinijookPluss veel liigestele kasulik
MemberMa olen lausa kuulnud, et kui on läbipaistev, et siis on vedeliku kogus normis, aga kui on kollane, siis on vedelikupuudus.
Martti K.
MemberMa alles asun asja kallale
“>Martti K.
MemberDvd rip on jah hea kvaliteediga, aga screener ei ole seda kohe mitte. Screenerid on kinos filmitud ja üsna sageli on nendega nii, et vahepeal võib näha inimese kogusid ekraani eest läbi lipsamas, või siis niisama eesistujate kuklaid. Nii, et screenerid ei kõlba kusagile, mingist kvaliteedist nende puhul rääkida ei saa. Dvd rip-e aga soovitan soojalt.DVD Screener
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vaidlen vastu, ära aja palun sassi Cam’i ja Screenerit
“>Martti K.
MemberMinu poolt ka küsimus. Et on plaanis suveks rascakõhust lahti saada ning sõber soovitas, et trennijärgses sheigis süsikad ära jätta ning ainult valku. Ja et kas siis dekstroosi asemel kodus mingeid makarone ja kartulat trennijärgselt?Trennijärgne süsikas on vajalik taastumiseks.
Martti K.
MemberAmm, ma ise tõmban ka netist muusikat (0day) ja filme ka, kuna kino kvaliteet on minu arust ****. Dvd (rip, screener) on igaljuhul parema kvaliteediga kui kinos. See on minu arvamus
“>Martti K.
MemberMa tean enda kohta kindlalt, et ka mul võtab kükk ja jõutõmme alati higistama. Aga muidu, see oleneb vb ka jõusaali temperatuurist, sest vahel olen märjem kui dušš ja teinekord kuiv kui pampersis titepepu
“> -
AutorPostitused