Martti K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martti K.
MemberProbleem selles, et viimane aeg ei suuda asjadele keskenduda nagu on õppimine. Samuti on probleemiks see, et on uimasus ning tihti “peale panen (nagu öeldakse) blondi.” Miski kohale ei jõua ning selline uimasus on. Võin näite tuua, et tegelen korvpalliga, aga kuidagi juhe tekib lihtsalt, enam hakkama ei saa. Kas keegi oskab nõu anda kuidas tulla sellest august väja ?Armunud?
Martti K.
MemberEi tule isegi mõttesse steroidide kasutamine.
Martti K.
MemberJah, inimese kehal peab leiduma rasva ka teadmiseks sulle.Toitumine korda ja suurem rõhk trennile.
Martti K.
MemberPalju õnne ka siitpoolt kuvarit, jõudu ja jaksu edaspidiseks
Martti K.
Memberma 175cm ja 62kg, ja mul rasva kiht kõhupeal
??:”> Kui ma aeroobset teeks kas seda natuke kaos või kaob ainult õige toitumisega, sest seda mul vist ei ole.Aeroobset peaks ka tegema
Martti K.
Memberselja taga surumine kangiga, alasejale pidi kõige kahjulikum olemaMis asi on selja taga surumine kangiga?
Martti K.
MemberEga võimlejatel ja laes rippujatelgi keha kohta halba saa öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martti K.
MemberKhm, nüüd on lisatud proteiinisheik menüüsse, kuhu kadus Su keemialihase teooria Amarillo?
Martti K.
Memberoleneb kõik vastava kollektsiooni disaineritest, kuid ma pidasin silmas neid ameerika tüdrukuid, kes vastava modellilepingu saamise eesmärgil on nõus ennast 40kg-ni näljutama – nende jaoks sobiks küll Sinu väljend, et “ära puutu, muidu puruneb” – kuid nende puhul ei saagi rääkida mingite lihaste olemasolust.Aa, meenus jaa, no need on jah tõesti, ekstreem variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nende kõrval on tõesti K. Nightley “paks”
MemberKui sa oled kunagi näinud lavamodelle, siis nende kõrval on Keira ikka “paks”.Ja geenid ei määra seda, kui palju kellegil mingil ajahetkel rasva on, rasva tekkimise ja kadumise iseloomu ja selle eelispaiknemist kehas aga küll.
Lavamodelle alias Carmen Kass? Kui ongi siis ma väga Carmeni üle ei kurdaks…..Heidi Klum, Tyra Banks jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nad lausa supermodellid…..
Martti K.
MemberMa tõesti ei leia K. Nightley kehas seda täiuslikkust, ta on peenem kui piitsavars, korra ümbert kinni võtad ja on oht, et läheb pooleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kas see on tõesti geenid, et ta nii peenike ja kleenuke on? (siin ennist väideti nii)Aga see rohelises neiu pilt oli väga viis pluss.
Martti K.
MemberIgale probleemile on lahendus, kasvõi näiteks sellise näite põhjal http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37&…05e7e9564477c3a
Martti K.
MemberSAKU ORIGINAAL 6-PAKK JA KAST MUNE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See viib mul jalad alt
MemberRööbaspuude kergendatud varjant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rööbaspuudega natuke kehvapoolne mu kodukandi jõusaalis , seepärast oli vaja alternatiivi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused