martitaru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martitaru
MemberVanamed annavad raha ka sest neil on sind pärastises elus vaja, muidugi armastus mängib suuremat rolli.Ma nõustun sinuga täielikult, ma küsisin sellise küsimuse varem, et näha mida teised vastaksid (:
“Raha andmine” ei käigi ainult oma suva või armastuse järgi – perekonnaseaduse kohaselt on alaealise lapse (ja puudega täisealise) ülalpidamine vanemate kohustus. Ja täiskasvanud laste kohustus on oma vanemaid üleval pidada.
Muidugi võib öelda, et seadusse on armastus kirja pandud. Et see seadus on armastusest tehtud. Mis vahe on armastusel ja kohustusel?
martitaru
MemberTagasi uudise juurdeVõistluste toimumise aeg: 4 detsember 2010.
Võistluste toimumise koht: Tartus, Maaülikooli spordihoones.
Võistleja tasu ja piletid: Võistlejad ei pea eraldi võistlemise eest midagi maksma, samuti teevad ka organisaatorid kõik endast oleneva, et pealtvaatajatele oleks see üritus tasuta.
Uuendused: Need võistlused on avatud kõikidele soovijatele üle terve Eesti, mitte enam ainult Lõuna-Eesti sportlastele. Võistlemine toimub seekord võistlusgrimmiga, mille püüavad korraldajad samuti tasuta võistlejate jaoks organiseerida. Seekord on plaanis ka teha eraldi kategooria
eee…? võistlusgrimmiga, mille püüavad korraldajad samuti tasuta võistlejate jaoks organiseerida…?
Kui see nii on, siis palun lahkesti teada anda.
martitaru
MemberIsegi kultuurmarjade seas on superfoode eesti oma asju – mustsõstar, aroonia, kultuurpihlakas jne…Fitness.ee-s on kuskil üks lugu üleval mitmesugustest taimedest, nii kohalikest kui kaugemalkasvavatest. Alakasutatud ressurss tõesti, eriti kui enamvähem kõiki (muid) on saadaval.
The perfect superfood is here! http://www.t-nation.com/productInfo.do?id=1900223
martitaru
MemberKus on meestel mure, et nad peavad üksinda kategoorias olema! Uskuge mind, üksinda ei tule ükski võistleja lavale poseerima. Poseerimiseks lükkame kategooriad kokku, aga autasustamine toimub eraldi. Samuti võib absoluuti kokku kuni 10 võistlejat tulla ja seal läheb tõsiseks rebimiseks. Eraldi karikas veel parimale vabakavale ja parimale algajale! Ilmselt oleks võistlejaid palju rohkem olnud kui ma oleksin saanud rohkem aega suuremat kihutustööd teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas keegi oskab öelda, kus Tartus tehakse spreipäevitust? Googeldamine ei vii kuhugi ja infotelefonid samuti mitte; kohtades, kus varem on tehtud, enam ei teha.
martitaru
MemberMida pole ise näinud, seda pole olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina näen ka, et päike tõuseb igal hommikul idakaarest ja loojub läänekaarde … järelikult Päike tiirleb ümber Maa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eee…. siin läks nüüd küll midagi viltu… Maa on ikka lapik ja Päike käib mööda taevakummmi selle ühest servast teise… midagi siin ei tiirle….
martitaru
MemberOotan registreerimisi järgmiseks teisipäevaks alates 16.30 – 19.00 – kes ei ole veel käinud järgmise aasta plaane paika panemas.Tuleksin järgmisel teisipäeval 30 november kl 1830.
Marti
-
AutorPostitused