martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2013 at 9:25 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #342735
martinkink
MemberHuvitav, et kulturistid Lasnamäel elavad. Kuidas seal muidu elu on?
odav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
MemberRabarberist vist küll head toormoosi saa. Ta on ju suht kiuline. Rabarber on suurepärane piruka ja kisselli materjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ütles, et toormoos suhkrut nõuab. Marjad on ise ka magusad. Kui siis tõesti törts mett
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pudrupeale olen pannud veel isegi suht tihti otse sügavkülmast mustikaid. Mõnusalt krõmpsuvad jäävad ja teevad pudru eriti maitsvaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberVaata kuidas sa vastasid, sa mitte ei nokkinud vaid haukusid lausa. Hea, et ise vähemalt aru said. Kõik on siin selleks, et inimesi aidata ja ise targaks saada. Kui sina esimese vastusega kogu tõde ei saanud, hakkasid kohe plahvatama.
Võta asja rahulikult ja las inimesed seedivad su juttu natuke ja siis ka vastused saad.
MemberÜkskord teed ühtemoodi ja teinekord teed teistmoodi. Lihastele meeldib vaheldus. Vahest proovi ka 15 kordust teha. Oleneb muidugi ka eesmärgist.
Mille poole püüdled?
martinkink
Membermai 7, 2013 at 7:08 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342443martinkink
MemberOtt Kiivikas – 1
Rain Kuusnõmm – 2
Raigo Kuusnõmm – 3
Janar Rückenberg – 1
Ja medaleid sadagu
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberSee on tõesti üks huvitav ettevõtmine. Ei ole palju siin inimesi, kes üldse mõtleks sellise asja peale.
Loodame, et ilm teie edu soodustab
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis selle kohta ütleks Imre ja Kaitsevägi, kus saadakse ka sarnaste katsumustega hakkama. Tundub huvitav
martinkink
MemberTuli kohe meelde “Tulnukas”, kus vennad burksi ära viskasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>N…. sa kangi mutta viskasid

Varsti tahavad jah kõik sinu produtseeritud videosi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberKas Kaitsevägi ei teaks just sitkust kasvatama, kõik need kätekõverdused ja kõhulihased ja lõuatõmbed. Mina mäletan kui ma käisin veel Eesti kaitseväe algus aastatel ja siis ka vist kohe esimesel aastal kui seda veel ehitati ülesse.. Iga eksimuse eest oli siis füüsiline karistus, kas siis trenni näol või vedasin materjale ühest nurgast teise. Polnud häda midagi, keha oli ilusti triibuline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma ei tea millest inimesed siin räägivad, Minul oli Jõhvis sama värk. Isegi teati rääkida kevadisest “lumesulatamisest”, kus tassiti lumekuhjasid mööda pataljoni ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
Membermai 6, 2013 at 3:45 p.l. in reply to: IFBB Women’s European CC 2013 Kristina Koroljak, Endla Vaher, Esta Pilt: kokku 3 kulda ja 2 hõbedat! #342338martinkink
MemberNeti kommentaariumist ei saa aru. Fitnessi lausa homodeks sõimajatel on: a) kapis luukere,
kadedad c) puudub haridus. Neile peaks panema võrdluspildi, kus selja tagant on tehtud pilt missidest versus fitnessisid. Kahju inimestest! http://sphotos-a.xx….716454876_n.jpgSee on nagu rämpstoidu söömine – sa tead, et see on halb ja seal ei ole midagi kasulikku, aga ikka sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütles Jan Uuspõls R2 saates küsimusele, miks ta netikommentaare vahest loeb.
Neid peaks lugema siis kui päev on mitte kõige paremini läinud ja siis selleks, et õhtul natukene meelt rõõmsamaks teha

martinkink
MemberOleneb ka sellest, kuhu kohta sa lähed. Ise käisin Jõhvis ja olin 8kuuline – jõusaalist võisime unistada. Ainuke päev millal saime käia oli pühapäeval. Pumpadega seal küll piiri ei olnud. Saime ikka korralikult vahest. Ropendamise propeller tööle läks siis said ikka mingi 5000 pumpa nädal ajaga. Tegid millal said/jõudsid.
Toidust niipalju, kes tahab saab kõike. Ma olin enne ajateenistust 193cm ja 83kg pärast ajateenistust olin 95kg. Rahvas juba teadis, et ma olen suure isuga ja jagas oma toidu lahkesti mulle, mis üle oli. Ja ei juhtunud selle kaaluga seda, et kõht hakkas imekombel kasvama, vaid läksid asja ette. Kõik püksid pidin garderoobist ära vahetama. Ükskord kaalusin ennast koos varustuse ja terve miinipildujaga (81mm) ja tuli üle 150kg, ei mäleta täpselt. Lisaks see, et lumi oli rinnuni ja jalad said metsas väga julma vatti, sealt ka mu pükste vahetus.
Ei juhtu vast nende meestega midagi, kes üldfüüsilist ära ei tee. Oli ka seal kaalusaates 150kg härra, kes kurtis, et ei ole juba nii mõnigi aasta seda ära teinud. Pärast saadet sai muidugi mingi 250p. Tubli.
Kellel natukenegi tahet on ei juhtu seal ajateenistuses midagi. Kes on keelanud vabatahtlikult kätekõverdusi tegemast
MemberAutorPostitused