martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberKüsimus oli lihtne, kas jogurt on ok valguga segamiseks, et süüa seda peale trenni või mitte. Tänud
jah
martinkink
MemberTäna KREATIIN rinna ja selja trenn
Lamades surumine kangiga – 20*10, 50*5, 80*3, 90*3, 100*3, 110kg * 1. Video tegin 100st seeriast ja 110kg oli julgestuses. Aga tuli, ilusti kindlalt. VÄGEV
Kaldega hantel – 18*6, 24*6, 32,5*6, 35*6
Plokil lendamine – 3 seeriat
Selga 14 seeriat
Sellised hetked nagu oma isikliku parandamine ikka ajab tuju korralikult üles. Mis nii viga trenni teha
martinkink
MemberOleneb ka harjutustest.
Kui saad tee üks trenn vähe kordusi ja raskemalt ja üks trenn rohkem kordusi ja kergemalt.
Samas nagu Invention juba mainis siis oleneb eesmärgist ja ka spordialast. Ei ole olemas kindlat tõde. Proovi mõlemaid nii palju kui ka vähe kordusi
oktoober 6, 2014 at 10:15 e.l. in reply to: MTÜ Liigutame üleskutse: Anna märku välijõusaalist! #371662martinkink
MemberLääne-Virumaal Haljalas selline väljak – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.479445618796354.1073741836.111968502210736&type=3
Ise pole käinud. Leidsin pildid vaid
Rakveres Palermo metsas ka sarnased jõupingid. Rööbaspuid ja lõuga tõmmata saab edukalt
martinkink
MemberPalju õnne Sarge

martinkink
MemberLahjenda jogurtit piimaga, saad lahjemaks.
Kui palju sõltub sinu soovist ja ülejäänud kaloraažist. Veel võid ju oma valku mahlaga segada.
martinkink
MemberKaseiinvalk – http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/2/readmore/977/Cook-Bake-Cake-Protein/
Õhtul tõmbad sisse ja saad omale päevast valgukogust juurde. Sõjaväe toit on nagu ta on. Valku vähe.
martinkink
MemberKui laupäeva hommiku midagi teha ei ole
martinkink
MemberPlaan ennast suureks süüa. Jõud on praegu eesmärk. Kehakaalu tahtsin 100kg tõsta – mehekaalu. Dieeditada saab alati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberTäna siis jalad. Rasked olid
Kükk 100×5, 105×5, 110×5, 115×5, 120×5 – kõik vööta, järjest ja kindlalt.
Astumised 22kg hantlid oli vaid üks siis võtsin hoopis 35kg
martinkink
MemberKaalu tõstmine polegi nii lihtne, kui see varem oli.
Joon mahla ja söön shoksi ja ikka ei tõuse.. Peab veel rohkem juurde lisama sööki
Ega see toidu sisse ajamine just naljaasi ei ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberSeda ma arvasin, et Rakvere parim jõukas on spordikas. Mingi on ka Säästuka juures, aga pole tglt kummaski käinud…seega 100% ei saa öelda kumb parem. Aga see 32,5kg hantel ju norm. Põhi trenni teed nvn kangiga ära ja siis hantliga keskendud max tunnetusele ja ilusale liigutusele.
Ega jah kui hantleid ei ole siis peab kangiga tegema. Ei jää pingile jonnima, et tahan raskemaid hantleid
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on 35 kg, ma ei tea, miks sa neid ei näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja spordikas ongi Rakvere parim!
Ega vaja ei läinud, ei otsinud ka eriti
Martin sa kuulsus pealinnast ja puha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kanna siis pealinna lippu uhkelt Rakveres
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Tegelt ma olin Tallinnas kuulsus Rakverest. Rakveres ma oma jope

martinkink
MemberTäna siis õlad ja käed
Õlga 11 seeriat
Kolmpea 8 seeriat
Kakspea 6 seeriat
Soetasin ka jõusaali kuukaardi spordikasse. Ei viitsi sinna Vinni sõita iga kord, lisaks ei ole Vinnis puuri
spordikas on, YAY. Kuukaart ulmelised 20€, oleks pidanud ikka alla kauplema. Vt. Mingi päev teen ka saalist äkki mõned pildid siis näete ise ka kui saalis on 10 masinat, millest 5 on rinna jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskeim hantel 32,5kg, but thats none of my business…Rõõmustas mind veel see, et pärast trenni riietusruumis sain teada, et mu blogi ikka loetakse ja mind ära tuntakse. Väga tore, mulle täitsa istub, teinekordki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme plaanis raske jalg, mida ja kui palju ja kas ka koos lisamaterjaliga, no eks see homme selgu

martinkink
Membermartinkink
MemberAutorPostitused